Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Natura Siberica

Natura Siberica

Η Natura Siberica είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως με οργανικά, βιολογικά, φυσικά προϊόντα ομορφιάς – καλλυντικά. Η εταιρεία έχει πιστοποιητικά ECO BIO από την ICEA. Πιστοποιητικό 3 αστέρων από την ECOCERT (ένα πιστοποιητικό που πολύ σπάνια δίνεται μιας και δίνεται μόνο εάν τα προϊόντα που παράγονται, η σύνθεση τους, είναι με οργανικά – φυσικά συστατικά σε ποσοστό πάνω από 95%). Πιστοποιητικά από την BDIH Γερμανίας. Πιστοποιητικά από την COSMOS Natural. Τα προϊόντα της Natura Siberica περνούν από ενδελεχή κλινικό έλεγχο για την αποδοτικότητα, την ασφάλεια και την δερματική συμβατότητα από τα παγκοσμίου φήμης εργαστήρια του FERRARA UNIVERSITY στην Ιταλία.
Η Natura Siberica είναι μια καινοτόμος εταιρεία καλλυντικών που ιδρύθηκε από τον Andrey Trubnikov το 2007. Τώρα έχει παγκόσμια αναγνώριση και είναι η πρώτη εταιρεία που έχει αναπτύξει βιολογικά καλλυντικά από άγρια βότανα, χόρτα και φυτά από τη Σιβηρία και την Άπω Ανατολή. Στην πραγματικότητα, η ιδέα της Natura Siberica γεννήθηκε το 1940. Σε αυτή την περίοδο της έρευνας δύο διάσημοι βοτανολόγοι από τη Ρωσία οι Lazarev και Brekhram,μελέτησαν 4.000 φυτά που ευδοκιμούν στην έρημο της Σιβηρίας και της Άπω Ανατολής. Πολλά από αυτά τα φυτά έχουν χρησιμοποιηθεί όλα αυτά τα χρόνια από τους ανθρώπους της Σιβηρίας για να δημιουργήσουν, ελιξήρια υγείας και ομορφιάς για τη ρωσική βασιλική οικογένεια. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτών των φυτών είναι ότι επέζησαν από την Εποχή των Παγετώνων και ήταν σε θέση να ευδοκιμήσουν σε δύσκολες συνθήκες.

Η Σιβηρία είναι γνωστή για τις σύνθετες κλιματολογικές συνθήκες : εξαιρετικά κρύοι χειμώνες (έως – 57C ) εναλλάσσονται με ζεστά καλοκαίρια ( έως 35C ) και τους ισχυρούς ανέμους. Οι Lazarev και Brekhram ανακάλυψαν ότι τα φυτά αυτά, κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες, έχουν αναπτύξει ειδικά χαρακτηριστικά τα οποία βοηθούν ιδιαίτερα στη βελτίωση της συνολικής κατάστασης της υγείας μας και το πιο σημαντικό, να επιβραδύνουν τη διαδικασία γήρανσης του δέρματος. Η Natura Siberica χρησιμοποίησε ως βασικά συστατικά αυτά τα ειδικά βότανα και φυτά και ανέπτυξε μια μοναδική και αποτελεσματική σειρά πιστοποιημένων βιολογικών καλλυντικών από την ICEA. Η ICEA είναι ο κορυφαίος οργανισμός πιστοποίησης βιολογικών προϊόντων στην Ιταλία. Όλα αυτά εξηγούν γιατί η φήμη των καλλυντικών προϊόντων από την Natura Siberica μέσα σε λίγα μόνο χρόνια έχει αυξηθεί σημαντικά, ενώ ταυτόχρονα θεωρείται η κορυφαία εταιρεία καλλυντικών στη Ρωσία και τα προϊόντα της πωλούνται στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, την Αμερική, την Ιαπωνία, τη Ρωσία, την Τουρκία, τη Γερμανία, τη Σουηδία και την Ισπανία.

2015-11-01 (39)
Στη Σιβηρία και την Άπω Ανατολή υπάρχει μεγάλη και όμορφη παρθένα φύση με μοναδική χλωρίδα και πανίδα. Μέσα στην καθαρή φύση και τον καθαρό αέρα μακριά από την μόλυνση, από λιπάσματα και χημικά, φυτρώνουν ακόμα ελεύθερα και ευτυχώς σε αφθονία, άγρια φυτά και βότανα πλούσια σε πολύτιμα έλαια και βιταμίνες. Όλη την αρμονία και την ομορφιά αυτής της φύσης η Natura Siberica την έχει περικλείσει στο όνομά της για να περιγράψει ακριβώς τα προϊόντα της: Η Natura Siberica είναι η μόνη εταιρεία στον κόσμο που χρησιμοποιεί πιστοποιημένα βιολογικά εκχυλίσματα βοτάνων Σιβηρίας. Από τους αρχαίους χρόνους, τα φυσικά υλικά από τις βόρειες χώρες, ήταν γνωστά για τις ευεργετικές τους ιδιότητες. Είχαν χρησιμοποιηθεί σε φαρμακευτικά παρασκευάσματα και αφεψήματα, τα οποία τα έπιναν για να αναρρώσουν και για τη διατήρηση της ζωτικότητας, της υγείας και της νεανικότητας.
Η Natura Siberica εξακολουθεί να ψάχνει για νέα άγρια βότανα, χόρτα, μούρα και φυτά με μοναδικές ιδιότητες. Τα συγκεντρώνει από προστατευόμενες περιοχές από όπου έχουν απορροφήσει όλη τη δύναμη και την ενέργεια της φύσης και χάρη στην πιο προηγμένη τεχνολογία, ένα ελάχιστο μέρος τεχνητών προσθέτων και αυστηρό έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγής, έρχονται να αποδώσουν καρπούς, έτσι ώστε να μπορούν να διατηρηθούν οι μοναδικές θεραπευτικές ιδιότητες και να ενισχυθούν. Η Natura Siberica χρησιμοποιεί πιστοποιημένα βιολογικά εκχυλίσματα και έλαια. Η πλειοψηφία των άγριων βοτάνων που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των καλλυντικών προϊόντων Natura Siberica είναι πιστοποιημένα βιολογικά από ICEA. Τουλάχιστον το 95 % των συστατικών των προϊόντων της Natura Siberica είναι φυτικής προέλευσης. Τα προϊόντα είναι απαλλαγμένα από πετροχημικά, σιλικόνες, parabens και τεχνητά αρώματα και χρωστικές ουσίες. Η Natura Siberica είναι υπερήφανη για το γεγονός ότι είναι η πρώτη εταιρία παραγωγής βιολογικών καλλυντικών στη Ρωσία και των οποίων το αποτέλεσμα είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο!

beauty@spa-about.gr

Natura Siberica

http://www.naturasiberica.ru/en/

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο