Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Μάσκα κολλαγόνου για ευαίσθητα και ώριμα δέρματα

Μάσκα κολλαγόνου για ευαίσθητα και ώριμα δέρματα

Οι μάσκες κολλαγόνου αναπτύχθηκαν για ιατρικούς σκοπούς: να αντιμετωπίσουν σοβαρά εγκαύματα. Στη συνέχεια η χρήση της επεκτάθηκε στην αισθητική. Η αναζωογονητική, ενεργή, «δεύτερο δέρμα» μάσκα είναι ένα δίκτυο από φυσικές ίνες κολλαγόνου, παρόμοιες με τη δομή του δέρματος. Παράγεται μέσα από μια ειδική διαδικασία λυοφιλίωσης, η οποία διασφαλίζει τη διατήρηση των φυσικών στοιχείων του κολλαγόνου, τη βιολογική δραστικότητά του, τη δερματική ανεκτικότητα και ελεύθερη από συντηρητικά σύνθεσή του. Τα βασικά χαρακτηριστικά της μάσκας κολλαγόνου είναι η ενυδάτωση και η καταπράυνση λόγω της μεγάλης ικανότητάς της να δεσμεύει νερό. Εξασφαλίζει αποτελεσματική μεταφορά νερού και κολλαγόνου στο δέρμα προσδίδοντας μια φρέσκια και λαμπερή εμφάνιση. Η μάσκα κολλαγόνου ενεργοποιείται κατευθείαν πάνω στο δέρμα προσθέτοντας απλά νερό και ορούς.
Τύπος Δέρματος και Ενδείξεις
– Για όλους τους τύπους δέρματος
– Ενυδατώνει
– Απαλύνει & αναζωογονεί το δέρμα
– Μειώνει τις ρυτίδες.
– Συσφίγγει το δέρμα.
– Εξατομικευμένο πρόγραμμα περιποίησης του δέρματος
Πώς να την χρησιμοποιήσετε
* Διπλώστε το φύλλο Α4 κατά μήκος και βάλτε το στο μισό πρόσωπο
* Σημειώστε τις περιοχές της μύτης και του στόματος. Κόψτε τα σημαδεμένα σημεία με ένα ψαλίδι. Κρατήστε τα κομμένα κομμάτια για να τα βάλετε αργότερα στη μύτη.
* Γεμίστε μια πιπέττα (δηλαδή ένα βαθμονομημένο σωληνάκι) με περίπου 45ml ζεστού νερού και 5ml από το όρο σας.
* Εφαρμόστε τη μάσκα στο πρόσωπο και υγράνετέ την με την πιπέτα. Ξεκινήστε από τα ρουθούνια και από τη μέση του προσώπου προς τις άκρες. Στη συνέχεια εφαρμόστε τα κομμένα κομμάτια και υγράνετε. Η μάσκα έχει επαρκώς υγρανθεί όταν δεν υπάρχουν φυσαλίδες αέρος και έχει γίνει ένα με το δέρμα. Μπορείτε να τοποθετήσετε βρεγμένα pads στα μάτια για να εξασφαλίσετε την καλή επαφή της μάσκας με το δέρμα.
* Αφήστε τη μάσκα για περίπου 20 λεπτά. Τα ενεργά συστατικά απελευθερώνονται και διεισδύουν στο δέρμα.
* Στο τέλος εφαρμόστε την κρέμα.
Apalis Biomedical
beauty@spa-about.gr

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο