Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Ila

Ila

Η ila είναι μία εταιρεία που δημιουργεί βιολογικές skincare, προϊόντα σπα  και θεραπείες. Το ila σημαίνει “γη” και αντανακλά την πίστη στη δύναμη της φύσης ως πηγή της πραγματικής ευεξίας, χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα φυσικά φυτικά και ανόργανα συστατικά. Από τη γη στο δέρμα λοιπόν, διατηρώντας την καθαρότητα κάθε συστατικού. Οσο καθαρότερη η διαδικασία επεξεργασίας τόσο καθαρότερο και το τελικό αποτέλεσμα.
Οπως λέει και η ιδρύτρια Denise Leicester “η ila πρόκειται να φέρει την αγνότητα, την ενέργεια και την ισορροπία στην καθημερινή ζωή μέσω της δημιουργίας των βιολογικών προϊόντων, που είναι τόσο αποτελεσματική χωρίς συμβιβασμούς στη φροντίδα του δέρματος και του σώματος με δυνατότητα να ξυπνήσει, να μετατρέψει και να θεραπεύσει”.

2015-10-21 (50)
Η Denise Leicester πέρασε μια ζωή εξερευνώντας τη δυναμική της φυσικής θεραπείας. Μία καταρτισμένη νοσοκόμα, αρωματοθεραπεύτρια, δασκάλα γιόγκα και yogic θεραπεύτρια. Επικεντρώνεται στη δύναμη της θεραπείας και της ενέργειας. Μετά από δύο δεκαετίες έρευνα στο ιατρικό, ολιστικό και πνευματικό κόσμο η Denise αναπτύσσει μια μοναδική έννοια της ευημερίας που απευθύνεται στην εσωτερική ουσία μέσω του δέρματος, ένα απόλυτα καθαρό προϊόν σε πλήρη αρμονία με τη φύση. Ονόμασε το εμπορικό σήμα μετά από την Ινδή Θεά της αλήθειας και τη σανσκριτική λέξης για τη γη: ILA.
Η οικογένεια ila εκτείνεται από την καρδιά του όμορφου αγγλικού Costwolds στους λόφους των Ιμαλαϊων μέσω των βαθύτερων κοιλοτήτων του τροπικού δάσους του Αμαζονίου και στις αμέτρητες κοινότητες και συνεταιρισμούς σε ολόκληρο το Μαρόκο, την Ινδία, τη Βραζιλία, το Πακιστάν, το Θιβέτ και το Μπουτάν.
beauty@spa-about.gr
http://www.ila-spa.com/

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο