Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Η δύναμη των ελαίων στο πρόσωπο

Η δύναμη των ελαίων στο πρόσωπο

Νέα ζωή για το δέρμα σας με έλαια

Η νέα Intensely Revitalising Oils of Life™ Collection – The Body Shop περιέχει 3 πολύτιμα έλαια σπόρων: έλαιο σπόρων μαύρου κύμινου, έλαιο σπόρων καμέλιας, έλαιο σπόρων κυνόροδου. Τα προϊόντα της σειράς διαθέτουν μοναδική υφή και προσφέρουν στην επιδερμίδα εντατική αναζωογόνηση και λάμψη.
Τέσσερις λόγοι που πρέπει να προσθέσετε τα έλαια στην αγωγή περιποίησης του προσώπου

2016-02-22 (3)
1. Το έλαιο βοηθά στην πρόληψη απώλειας υγρασίας από την επιδερμίδα. Διατηρεί την επιδερμίδα ενυδατωμένη και βοηθά ιδιαίτερα την ώριμη επιδερμίδα.
2. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για καθαρισμό. “Το έλαιο μπορεί να διαλύσει τη λιπαρότητα”. Eνα πραγματικό γεγονός για πολλά έλαια. Εάν έχετε λιπαρή επιδερμίδα, ένας αποτελεσματικός τρόπος για να μειώσετε ήπια τη λιπαρότητα της επιδερμίδας είναι να χρησιμοποιήσετε ένα κατάλληλο ελαφρύ μαλακτικό έλαιο.
3. Είναι ελαφριά και απορροφώνται εύκολα. Είναι ιδανικά για τη νεανική επιδερμίδα προσφέροντας επιπλέον ελαστικότητα.
4. Κάποια έλαια έχουν αντιβακτηριακές, αντιμικροβιακές και αντιμυκητιακές ιδιότητες. Τα έλαια με αυτές τις ιδιότητες μπορούν να βοηθήσουν στο να ελαχιστοποιηθούν τα σπυράκια.
“Τα έλαια προσφέρουν στην επιδερμίδα υπέροχο αποτέλεσμα καθώς εναρμονίζονται πλήρως μαζί της. Μπορείτε κυριολεκτικά να δείτε τη λάμψη και την ελαστικότητα να επανέρχονται και να δίνουν ζωή στη θαμπή επιδερμίδα καθώς αρχίζουν να λειτουργούν όλα τα απίστευτα θρεπτικά συστατικά.”
Vanda Serrador Facialist και Body Care Expert για τη The Body Shop
beauty@spa-about.gr
https://www.thebodyshop.gr/

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο