Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Crabtree & Evelyn London

Crabtree & Evelyn London

Από μια μικρή, οικογενειακή επιχείρηση, σε ένα διεθνές εμπορικό σήμα πολυτέλειας. Το Crabtree & Evelyn ιδρύθηκε το 1972 από τον Cyrus Harvey. Το όνομα το εμπνεύστηκε από τον John Evelyn, έναν βοτανολόγο του 17ο αιώνα, και από το αγγλικό δέντρο Crabapple, που ήταν γνωστό για την ομορφιά και τις φαρμακευτικές του ιδιότητες.
Το πρώτο κατάστημα που άνοιξε ειδικεύτηκε στα σαπούνια, απ’ όλο τον κόσμο. Από εκεί ξεκίνησαν όλα. Το πάθος ενός ανθρώπου για ταξίδια σε συνδυασμό με μια έμφυτη επιθυμία για τα φυσικά προϊόντα, θέτει τις βάσεις για τη δημιουργία ενός διάσημου εμπορικού σήματος πάνω στα αρώματα, στα προϊόντα περιποίησης και όχι μόνο.
Ο Cyrus συλλέγει σαπούνια και λοσιόν από μικρούς παραγωγούς από όλο τον κόσμο. Από ένα μικρό κατάστημα που πωλεί μια εκλεκτική συλλογή λεπτών σαπουνιών η Crabtree & Evelyn έχει γίνει μια ισχυρή λιανική παρουσία σε περισσότερες από 65 χώρες και πάνω από 200 καταστήματα λιανικής πώλησης.
Το μότο του Crabtree & Evelyn “εξερευνήστε τα πάντα, κρατήστε το καλύτερο” που παραμένει στην καρδιά του εμπορικού σήματος σήμερα.

2015-10-29 (3)
Τα Meal Soaps ήταν τα πρώτα προϊόντα που θα ξεκινήσει το εμπορικό σήμα και αυτά έχουν εξελιχθεί όλα αυτά τα χρόνια σε μια σειρά από σαπούνια που είναι διαθέσιμα και στις μέρες. Αυτά τα σαπούνια διαθέτουν μοναδικό άρωμα Crabapple & Mulberry Black Sea Mud & Seaweed. Η έρευνα επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει τα αγγλικά νερά των λουλουδιών, κολόνιες, τζελ μπάνιου και κολόνιες ανδρών. Η χρήση των φυσικών συστατικών που συνεχίστηκε με την εισαγωγή των gourme προϊόντων, ζαχαροπλαστικής, μπισκότα, τσάι το εμπορικό σήμα επεκτείνεται στην γαστρονομία με μεγάλη απήχηση.
Η επιχείρηση συνεχίζει να αντλεί έμπνευση από την πλούσια κληρονομιά και γνώση των φυτών και των φυτικών προϊόντων ενώ ταυτόχρονα πειρατίζεται σε νέες ανακαλύψεις.
Σήμερα η σειρά Crabtree & Evelyn αποτελείται από αρώματα, προϊόντα για ντους, σαπούνια, λοσιόν, προϊόντα σπα, κρέμες κ.ά.
Το ήθος της επιχείρησης, αναζητά τα πιο ευεργετικά συστατικά που εμπνέεται από τη φύση για να δημιουργήσει μια σειρά από προϊόντα που κάνουν την διαφορά. Ενα μείγμα από τα καλύτερα της φύσης και της επιστήμης, σε συνδυασμό με την παράδοση και την καινοτομία.

beauty@spa-about.gr

http://www.crabtree-evelyn.com/

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο