Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Amala: μια φυσική ομορφιά από τη Βαυαρία

Amala: μια φυσική ομορφιά από τη Βαυαρία

Μούρα. Καρύδια. Αβοκάντο. Λευκό τσάι. Ο κατάλογος των συστατικών των προϊόντων μοιάζει με λίστα για λαϊκής αγορά. Amala, μια σειρά περιποίησης για την επιδερμίδα με φυσικά συστατικά, η οποία κατασκευάζει τις κρέμες και τα ελιξίρια της σε ένα μικροσκοπικό χωριουδάκι της Βαυαρίας. Ενα εργαστήριο τελευταίας τεχνολογίας που περιβάλλεται από κήπους και μεγάλα παράθυρα με πανοραμική θέα και ήλιο, είναι το σπίτι για αυτά τα προϊόντα περιποίησης που είναι αναπλαστικά και φυτικά.

amala1
Οι επιστήμονες, διαποτισμένοι με πνεύμα τεχνιτών, φτιάχνουν μικρές ποσότητες οι οποίες απευθύνονται σε κάθε πρόβλημα της επιδερμίδας – από το να την ηρεμούν μέχρι να τη φωτίζουν και να την αναγεννούν. Με την δέσμευση να χρησιμοποιον ολόκληρο το φυτό και όλα τα ενεργά συστατικά του, η Amala εξακολουθεί να ψάχνει αυτούσιες τελετουργίες ευεξίας για να δημιουργήσει τα υψηλής συγκέντρωσης μείγματά της. Με συγκεκριμένους αγρότες συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο, αγοράζει μόνο από εκείνους που γνωρίζει καλύτερα- ο μπλε λωτός συλλέγεται από την Ινδία και η λεβάντα από τη Γαλλία. Από το Περού έρχονται οι κόκκοι κακάο, ενώ το γιασεμί συλλέγεται από την Αίγυπτο. Υπάρχουν εκπληκτικά αποτελέσματα τα οποία επιβεβαιώνουν και κλινικές μελέτες τρίτων εταιρειών και εξηγούν γιατί up-market ιαματικά λουτρά, όπως το Dolder Grand της Ζυρίχης και το Four Seasons Chicago, χρησιμοποιούν Amala.

amala3
Μια πράσινη εταιρεία, με βαθιά ριζωμένη συνείδηση, η Amala χρησιμοποιεί ανανεώσιμα εξωτερικά υλικά συσκευασίας και βαζάκια τα οποία είναι ειδικά κατασκευασμένα να προστατεύουν με φυσικό τρόπο τις ουσίες των φυτών καθώς και να εγγυώνται την αποτελεσματικότητά τους. “Όταν μιλάμε για περιποίηση προσώπου κανένας δεν πρέπει να θυσιάζει την υπευθυνότητα για να έχει αποτελέσματα.”, λέει η Ute leube, ιδρύτρια της εταιρείας και το πρόσωπό της ακτινιβολεί.

amala3
Περισσότερα για την εταιρεία και το εργοστάσιο Amala: ΕΔΩ
beauty@spa-about.gr
http://www.amalabeauty.com/

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο