Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Himalayan Sound Bath

Himalayan Sound Bath

Himalayan Sound Bath – Λουτρό Ιμαλαϊων με ήχο
Οι καινοτόμες περιοποιήσεις ευεξίας-σπα δεν σταματούν ποτέ. Η καινούρια εισαγωγή στο χώρο των σπα είναι ένα λουτρό με ήχους Ιμαλαϊων, χρήση του ήχου για την θεραπεία του σώματος και την χαλάρωση του μυαλού, ηχοθεραπεία γνωστή για τις ευεργετικές της ιδιότητες.
Η θεραπεία έχει ως στόχο να αυξήσει την πνευματική διαύγεια, να ανακούφιση το στρες, και να μειώσει το άγχος.
Αυτή η θεραπεία βοηθά να “συντονιστείτε με το σώμα σας”, δημιουργώντας τη συναισθηματική, διανοητική, και πνευματική ισορροπία μέσω του ήχου που ακτινοβολεί μέσω του νερού από τα αρχαία κύπελλα θεραπείας.
Αντλώντας από την επούλωση των τεχνών των θιβετιανών κυπέλλων, το λουτρό Γιόγκα Kundulini και του ήχου, η θεραπεία συνδυάζει το παραδοσιακό ταϊλανδέζικο μασάζ, το σιάτσου και το Chi nei tsang.

θεραπεία νερό
Συντονίστε το σώμα σας στη φυσική του κατάσταση δημιουργώντας την ισορροπία συναισθηματικά, διανοητικά, και φυσικά ο ήχος από αυτά τα αρχαία κύπελλα θεραπείας ακτινοβολεί βαθιά μέσω του νερού. Αυτή η επεξεργασία θα αυξήσει τη διανοητική διαύγεια, θα ανακουφίσει την πίεση, και θα μειώσει την ανησυχία όπως επιπλέετε αβίαστα στο θερμό νερό της θεραπευτικής πισίνας παραδομένο το σώμα στις θεραπευτικές δονήσεις. Θα αισθανθείτε στηριγμένοι και συνδεμένοι με τον κόσμο γύρω από σας.

http://www.miravalresorts.com/blog/post.cfm/introducing-himalayan-sound-bath
beauty@spa-about.gr

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο