Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Ευχαριστώ ή Thank You τα καλλυντικά της αρμονίας

Ευχαριστώ ή Thank You τα καλλυντικά της αρμονίας

Τα ελιξίρια ομορφιάς Thank You είναι τα καλλυντικά της αρμονίας.
Η ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε «τα απαραίτητα» καλλυντικά προϊόντα που χρειάζεται μια γυναίκα (και ένας άνδρας!), βασισμένα στην ολιστική προσέγγιση που μας δίνει η ενέργεια της γης, στις ιστορικές γνώσεις που έχουμε για την ομορφιά και παράλληλα στη διατήρηση της απόλαυσης που αισθανόμαστε σ’ ένα σπα!
Για να το πετύχουμε αυτό συνεργαστήκαμε με την ενέργεια του νερού, των φυτών, των ημιπολύτιμων λίθων… Και με την βοήθεια της πιο σύγχρονης “πράσινης” τεχνολογίας, χρησιμοποιήσαμε αυτά που μπορούν να μας προσφέρουν οι μέλισσες, το μετάξι, το λάδι των δέντρων και των καρπών, το βούτυρο-κακάο και το βούτυρο Καριτέ, η αλόη, το χαμομήλι, τα αιθέρια έλαια και τα εγχύματα των λουλουδιών, των καρπών και των φύλλων. Με όσο το δυνατόν πιο απλές διαδικασίες τα συνδυάσαμε και δημιουργήσαμε προϊόντα που βασίζονται στις αρχές της αρωματο-θεραπείας για ενυδάτωση, ελαστικότητα, προστασία & θρέψη της δέρματος.

2016-05-05 (1)
Μέσα από τις άφθονες & πολυποίκιλες φυσικές πρώτες ύλες, έχουμε διαλέξει με πολύ φροντίδα και προσοχή εκείνες που καθαρίζουν, περιποιούνται, ενυδατώνουν και δίνουν λάμψη και ελαστικότητα στο πρόσωπο, στο σώμα και στην διάθεση μας, χωρίς να προσθέτουμε ύποπτα χημικά υλικά!
• Κάθε μας προϊόν είναι φρέσκο, με βιταμίνες και αιθέρια έλαια, γι’ αυτό ο χρόνος ζωής του είναι περιορισμένος. Χρειάζονται δε μικρές ποσότητες σε κάθε χρήση, γιατί περιέχει καθαρές και δυνατές πρώτες ύλες που ευεργετούν αμέσα το δέρμα!
• Δε χρησιμοποιούμε χημικά συντηρητικά που επιβαρύνουν το δέρμα, parabens ή άλλα που δεν είναι γνωστό το όνομά τους, δεν κάνουμε ποτέ δοκιμές σε ζώα, δε χρησιμοποιούμε ορυκτά έλαια, παράγωγα πετρελαίου όπως η βαζελίνη ή τα παραφινέλαια, συνθετικά χρώματα ή γενετικά τροποποιημένα συστατικά.

2016-05-05 (2)
• Τα ελιξίρια ομορφιάς THANK YOU δημιουργούνται βασισμένα στην ιδέα της Αρμονίας, της Ισορροπίας και της Γνώσης. Το μήνυμά που δίνουν είναι τόσο απλό όσο η λέξη «Ευχαριστώ».
Με αυτό το «Ευχαριστώ» αναγνωρίζουμε τη σύνδεσή όλων μας με τη φύση και ότι εκείνη μας προσφέρει με γενναιοδωρία, με τους άλλους ανθρώπους και κυρίως με τον εαυτό μας.
• Τα προϊόντα μας και οι φόρμουλές τους δημιουργήθηκαν σε ελληνικά εργαστήρια, βασίστηκαν σε παραδοσιακές γνώσεις, αναπτύχθηκαν με σύγχρονη τεχνολογία και παράγονται με συνέπεια. Προορίζονται για την ελληνική και την παγκόσμια αγορά με ευθύνη για την ποιότητά τους και με περηφάνια για την καταγωγή τους.
beauty@spa-about.gr
Thank You beauty spa elixirs

No Comments