Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Mασάζ από φίδια για χαλάρωση του σώματος!

Mασάζ από φίδια για χαλάρωση του σώματος!

Mασάζ από φίδια! Ξεχάστε τα άλατα και τα εξωτικά έλαια. Ένα ινστιτούτο σπα υγείας και ομορφιάς από το Ισραήλ παρουσιάζει τη νέα θεραπεία, η οποία ήρθε να ”ταράξει τα νερά” στον κόσμο του Spa.

spa-me-fidia-01

Αντί περίπου 70 δολαρίων, οι πελάτες του spa της Ada Barak στο βόρειο Ισραήλ μπορoύν να δώσουν μία πιο άγρια διάσταση στη θεραπεία τους, έχοντας έξι μη-δηλητηριώδη, αλλά πολύ ζωηρά φίδια, να έρπονται πάνω στο σώμα τους, ασκώντας πίεση σ’ ένα συγκεκριμένο ”μονοπάτι” που διασχίζει τους πόνους των μυών και των δύσκαμπτων αρθρώσεων.

Σύμφωνα με την Μπάρακ, η υφή και η δύναμη των φιδιών έχει την ιδιότητα να δρα μυοχαλαρωτικά και μετά το τέλος της συνεδρίας, ο πελάτης αισθάνεται απόλυτα αναζωογονημένος και ξεκούραστος.

“Στ’ αλήθεια, φοβάμαι πολύ τα φίδια, αλλά τα θεραπευτικά αποτελέσματα της εν λόγω θεραπείας είναι πάρα πολύ καλά” δήλωσε στο Reuters η πελάτης του ινστιτούτου Liz Cohen, τη στιγμή που η Μπάρακ απελευθέρωνε τα φίδια στο σώμα της.

H Barak χρησιμοποιεί βασιλικά φίδια από την Καλιφόρνια και τη Φλόριντα, φίδια καλαμποκιού και φίδια γάλατος για τις θεραπείες της, οι οποίες όπως λέει, είναι εμπνευσμένες από την πεποίθησή της ότι μόλις οι άνθρωποι ξεπεράσουν τις αρχικές τους ανησυχίες, βρίσκουν τη φυσική επαφή με τα πλάσματα αυτά πολύ κατευναστική.

Δεν ξέρουμε κατά πόσο κάτι τέτοιο θα μπορούσε να βρει εφαρμογή και σε άλλες, πιο ”παραδοσιακές χώρες”, αλλά αν μεταφερθεί στις ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία δεν θα μας ξάφνιαζε καθόλου να έκανε την εμφάνισή του και στην Ελλάδα.

Πάντως, θεωρούμε, ότι οι Έλληνες έχουμε να διανύσουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να επιτρέψουμε σε φίδια να αλωνίζουν πάνω στο σώμα μας!

No Comments