Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Αποκτήστε το look “Ελεγχόμενη Ελαφρότητα”

Αποκτήστε το look “Ελεγχόμενη Ελαφρότητα”

H έμπνευση του χτενίσματος: “Ελεγχόμενη Ελαφρότητα” από τον Hair Styling Damien Boissinot για την Moroccanoil στην Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι Loris Azzaro Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016

2016-02-06 (2)
Η ελεγχόμενη ελαφρότητα στα μαλλιά είναι πολύ σημαντικό στοιχείο στην κομμωτική, καθώς η θηλυκή σιλουέτα συνδυάζει ανάλαφρη ρευστότητα με συντηρητικά σχήματα σε αυτή τη συλλογή Υψηλής Ραπτικής για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016. Επίσης, είναι ένας φόρος τιμής στη διττή προσωπικότητα των σύγχρονων γυναικών που είναι ευαίσθητες και παράλληλα δυνατές.

2016-02-05

Αποκτήστε το Look:
Ξεκινήστε βάζοντας Moroccanoil Treatment στις άκρες για να προετοιμάσετε τα μαλλιά για το χτένισμα, κάνοντας πιο εύκολο τον χειρισμό τους. Χωρίστε τα μαλλιά σε δύο μέρη και χρησιμοποιήστε Moroccanoil Volumizing Mousse σε περίπτωση που χρειάζεται, εάν έχετε δηλαδή λεπτά μαλλιά.

 

2016-02-05 (8)

Στεγνώστε τα μαλλιά με το MO2000 Professional Series Tourmaline Ceramic Hair Dryer και χρησιμοποιήστε τη Moroccanoil Hydrating Styling Cream, χτενίζοντας τα μαλλιά από τη μέση ως τις άκρες με τα δάχτυλά σας ώστε να πάρουν σχήμα.

2016-02-05 (2)

Εξασφαλίστε κράτημα στο look εφαρμόζοντας Moroccanoil Luminous Hairspray Medium και τελειοποιήστε το με μία μικρή ποσότητα από τη Moroccanoil Molding Cream για πιο φυσικό και ματ αποτέλεσμα.

beauty@spa-about.gr

www.moroccanoil

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο