Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Shower Color Therapy

Shower Color Therapy

Shower Color Therapy. Χρειάζεστε ένα ισχυρό κίνητρο για να ξυπνήσετε το πρωί; Το ντους είναι αυτό που θα σας προσφέρει αυτό το κίνητρο, σε εκείνα τα ιδιαίτερα νυσταλέα πρωινά, θα σας ξυπνήσει, θα σας φτιάξει τη διάθεση, για το υπόλοιπο της ημέρας.
Τι θα λέγατε λοιπόν για ένα χρωματιστό ντους; Τα χρώματα έχουν αποδειχθεί ισχυρά στην τόνωση του οργανισμού προκαλώντας συναισθηματικές αντιδράσεις. Αυτό στην ολιστική θεραπεία καλείται χρωματοθεραπεία χρησιμοποιώντας το χρώμα για να επιτύχει τη βέλτιστη υγεία. Συγκεκριμένα χρώματα επηρεάζουν τόσο ψυχολικά όσο και σωματικά. Για παράδειγμα το λευκό είναι αναζωογονητικό, το μπλε καταπραϋντικό, το πορτοκαλί ηρεμεί, το πράσινο δημιουργεί μία αίσθηση “ειρήνης” και το κόκκινο παρακινεί.
Τι πιο ευχάριστο να ξυπνάς με καλή διάθεση γεμάτη χρώματα. Προσθέστε λοιπόν το χρώμα στο ντους σας.
Το Φως Ονείρου από JACLO, χρησιμοποιώντας περιβαλλοντική συνείδηση με led φώτα, σε ένα λεπτό από ανοξείδωτο χάλυβα φύλλο δημιουργεί έναν χείμαρρο από την πτώση του νερού που φωτίζεται με ένα ουράνιο τόξο.
Βρήκαμε λοιπόν ένα ισχυρό κίνητρο να ξυπνήσουμε το πρωί μπαίνοντας κάτω από ένα χρωματιστό ουράνιο τόξο αφήνοντας τα χρώματα να μας φτιάξουν τη διάθεση.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε: http://www.jaclo.com/
Spa collection: http://www.jaclo.com/products/category?cid=116

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο