Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Μικρά λάθη που γερνούν το πρόσωπό σας

Μικρά λάθη που γερνούν το πρόσωπό σας

Το πρόσωπο αποτελεί, σχεδόν πάντα, μία καλή μέθοδο για να μαντέψει κάποιος την ηλικία μας, ιδιαίτερα, δε, αν δεν το προστατεύουμε απέναντι στους “εχθρούς” του, όπως η ηλιακή ακτινοβολία.
Τί “όπλα” έχουμε ωστόσο στη μάχη με τον χρόνο και κατά πόσον υπάρχουν απλές κινήσεις με τη βοήθεια των οποίων μπορούμε να διατηρήσει τη λάμψη, την υγεία και τη νεανικότητα της επιδερμίδας μας;
Το πλέον αποτελεσματικό που μπορεί να κάνει κάποιος προκειμένου να προστατεύσει πρόσωπό του είναι να ακολουθήσει μία ισορροπημένη διατροφή, η οποία είναι πλούσια σε καλά λιπαρά, αλλά και να χρησιμοποιεί προστασία απέναντι στην UV ακτινοβολία.
Υπάρχουν όμως και πολλές κακές συνήθειες που άθελά σας σας γερνούν. Ας δούμε κάποιες από αυτές…
Ρουφάτε με καλαμάκι: Η συνεχής πίεση στα χείλη σας, μπορεί να δημιουργήσει πρόωρες ρυτίδες στην περιοχή γύρω από το στόμα.
Κοιμάστε μπρούμυτα: Το να βυθίζετε το πρόσωπο σας στο μαξιλάρι μπορεί να σας δημιουργήσει ρυτίδες.
Μένετε σε χώρους όπου επικρατεί υψηλή θερμοκρασία: Ο καυτός, ξηρός αέρας αναρροφά την υγρασία του προσώπου σας, δημιουργώντας φλεγμονές στο δέρμα, οι οποίες με τη σειρά τους οδηγούν στην εμφάνιση σημαδιών γήρανσης.
Καταναλώνετε ιδιαίτερα χαμηλά σε λιπαρά τρόφιμα: Μπορεί σε μεγάλες ποσότητες να βλάπτει, αλλά το λίπος στη διατροφή μας μας βοηθά να διατηρούμε το δέρμα εύπλαστο και σφριγηλό.
Χρησιμοποιείτε αντηλιακό μόνο στην παραλία: Οι ακτίνες UV μπορούν όμως να βλάψουν και να γεράσουν το δέρμα σας κάθε μέρα, όπου και αν είστε.
http://www.anti-age-magazine.gr/

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο