Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Οι 10 Κορυφαίες Θεραπείες Προσώπου

Οι 10 Κορυφαίες Θεραπείες Προσώπου

Οι 10 κορυφαίες θεραπείες προσώπου από την ομάδα του MC Medical Center

BTX κατά των ρυτίδων έκφρασης -από 100 ευρώ


Το ΒΤΧ είναι από τις μοναδικές θεραπείες που καταπολεμούν ακριβώς το αίτιο των ρυτίδων, που είναι η σύσπαση των μυών.
Η θεραπεία πραγματοποιείται ενέσιμα, και καθώς στοχεύει σε σημεία απ ‘όπου διέρχονται ζωτικής σημασία αγγεία και νεύρα, πραγματοποιείται από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό που έχει πλήρη γνώση της ανατομίας του προσώπου.
Πρόκειται για μία διαδικασία δοκιμασμένη επί σειρά ετών, η οποία έχει εγκριθεί από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) ως ασφαλής και αποτελεσματική στην καταπολέμηση των ρυτίδων.
Με μία απλή συντήρηση που περιλαμβάνει 1-2 συνεδρίες κάθε χρόνο, το δέρμα παραμένει σφριγηλό και νεανικό.
**
Yαλουρονικό για πλούσια χείλη & σβήσιμο των ρυτίδων -από 150 ευρώ


Tο Yαλουρονικό οξύ αποτελεί μια σύγχρονη μέθοδο για την αντιγήρανση και την ανάπλαση δέρματος. Είναι μία ουσία που μαλακώνει το δέρμα και «γεμίζει» τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές, δημιουργώντας ένα πρόσωπο εξαιρετικά λείο και νεανικό.
Αν θέλετε καλοσχηματισμένα, πλούσια χείλη που να μοιάζουν φυσικά, με λίγες μόνο ανώδυνες μικροενέσεις με υαλουρονικό στα χείλη μπορείτε να τα αποκτήσετε.
Τα αποτελέσματα της ενέσιμης θεραπείας με υαλουρονικό οξύ διαρκούν από έξι μήνες έως έναν χρόνο, ενώ το χαμηλό κόστος της διαδικασίας την καθιστά προσιτή σε όλους. Με το πέρας της θεραπείας δεν απαιτείται ανάρρωση.
**
Ultherapy: Lifting χωρίς χειρουργείο με Laser -από 500 ευρώ


To Ultherapy είναι μια μη επεμβατική θεραπεία, που χρειάζεται ΜΟΝΟ μία συνεδρία και διαρκεί 40 λεπτά. Πρώτη φορά μηχάνημα στην αισθητική ιατρική εκμεταλλεύεται τη δύναμη των υπέρηχων. Οι στοχευμένοι υπέρηχοι (high intensity focused ultrasound) που χρησιμοποιεί το Ultherapy δημιουργούν θερμότητα στο βάθος του δέρματος, και όχι επιφανειακά. Το θερμικό αυτό φαινόμενο πυροδοτεί μια διορθωτική διαδικασία που ενδυναμώνει το υπάρχον κολλαγόνο, αλλά συγχρόνως, και αυτό είναι το πιο σημαντικό, παράγει επίσης νέο κολλαγόνο.
Αμέσως μετά τη θεραπεία φαίνεται μεγάλη αλλαγή. Βλέπετε το δέρμα σφριγηλό και τονωμένο και το περίγραμμα του προσώπου ανορθωμένο. Το αποτέλεσμα της σύσφιξης του δέρματος και της ανόρθωσης ολοκληρώνεται σε μια περίοδο δύο με τριών μηνών, ενώ διαρκεί 2 χρόνια.
**
Νήματα: Σύσφιξη & ανόρθωση προσώπου και λαιμού με Νήματα -από 190 ευρώ


Η τεχνική του lifting με νήματα PDO δίνει νέα ζωή στο πρόσωπο, ειδικά σε όποια πολεμά τα πρώτα σημάδια γήρανσης όπως κρεμασμένα μάγουλα, βαθουλωμένα μάτια και βαθιές ρυτίδες.
Η τελευταία εξέλιξη στον τομέα των νημάτων είναι τα νήματα PDO COG, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως στην καρδιοχειρουργική. Είναι 100% βιοδιασπώμενα, με μια σημαντική διαφορά από τα υπόλοιπα: έχουν αγκιστροειδή μορφή, με αποτέλεσμα να προκαλούν ακόμα μεγαλύτερη παραγωγή κολλαγόνου καθώς δημιουργούν μεγαλύτερη τριβή εσωτερικά του δέρματος, ενώ έχουν εξαιρετική ανορθωτική δράση.
Η εισαγωγή τους γίνεται με την χρήση απλής τοπικής αναισθησίας με κρέμα. Ο αριθμός των νημάτων που θα χρησιμοποιηθούν δεν είναι προκαθορισμένος, αλλά εξαρτάται από την περιοχή και τη φύση του προβλήματος.
Τα πρώτα αποτελέσματα είναι εμφανή ήδη κατά τις πρώτες 10 με 15 ημέρες.
Τα πλήρη αποτελέσματα θα είναι ορατά σε διάστημα ενός περίπου μήνα. Το περίγραμμα της γνάθου σας θα είναι εκλεπτυσμένο και το δέρμα του λαιμού σας ομαλό.
Το πρόσωπό σας θα αποκτήσει ξανά το νεανικό οβάλ σχήμα του κι ένα απαλό και λείο δέρμα. Με την βελτιστοποίηση της κολλαγονογένεσης η συνολική διάρκεια των αποτελεσμάτων μπορεί να φτάσει έως και τα 2 χρόνια.
**
Fractional Laser CO2: Εξαφανίστε τις ουλές & τα σημάδια ακμής -από 150 ευρώ


Το fractional Co2 laser προσώπου αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα επιτεύγματα στη σύγχρονη αισθητική ιατρική τεχνολογία. Η θεραπεία προσώπου fractional laser CO2 δρα χωρίς να τραυματίζει την επιδερμίδα και επιτρέπει έτσι την γρηγορότερη επούλωση. Πρόκειται για μία μη επεμβατική και κλινικά αποδεδειγμένα ασφαλή μέθοδο, η οποία εξαλείφει τα σημάδια και τις ουλές, μειώνει τους εμφανείς πόρους του δέρματος, ενώ μπορεί να αναστρέψει την γήρανση κάνοντάς σας να δείχνετε έως και 5-10 χρόνια νεότερη.
**
PRP: Υγρό Lifting -από 150 ευρώ


Γνωρίζουμε πως στην αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP η ουσία που εγχέεται είναι αυτόλογο πλάσμα, πλούσιο σε αιμοπετάλια (PRP). Με την λέξη αυτόλογο εννοούμε ένα υλικό που προέρχεται από το ίδιο μας το σώμα. Αυτό είναι και το μεγάλο πλεονέκτημα της αυτόλογης μεσοθεραπείας, είναι ό,τι πιο φυσικό υπάρχει.
Αυτό που χρησιμοποιείται στην θεραπεία προσώπου PRP είναι το μέρος εκείνο του πλάσματος που είναι πλούσιο σε αιμοπετάλια, καθώς αυτά με την βοήθεια ενός ειδικού διαλύματος – ενεργοποιητή, απελευθερώνουν τους αυξητικούς παράγοντες και τις πρωτεΐνες που πυροδοτούν τις αναπλαστικές ιδιότητες της ίδιας της επιδερμίδας.
Το MC Medical Center κατόπιν ερευνών έχει αναπτύξει ειδικά θεραπευτικά πρωτόκολλα με τα οποία επιτυγχάνει την σύνθεση των αναγεννητικών ιδιοτήτων των αυξητικών παραγόντων από τα ενεργοποιημένα αιμοπετάλια (PRP) με τις μεθόδους Fractional laser προσώπου, Ultherapy και Dermapen.
**
Hydrafacial: Καθαρισμός, απολέπιση προσώπου & βαθιά ενυδάτωση -από 80 ευρώ


Η τελευταία λέξη στην απολέπιση προσώπου λέγεται Hydrafacial, ή αλλιώς δερμοαπόξεση με διαμάντι.
Hydrafacial σημαίνει καθαρισμός, απολέπιση προσώπου και ενυδάτωση αξιοποιώντας τη δράση που προσφέρουν τα αντιοξειδωτικά, τα πεπτίδια, οι βιταμίνες και το υαλουρονικό οξύ.
Ειδικές κεφαλές με ρινίσματα διαμαντιού εφαρμόζουν αρνητική πίεση και απομακρύνουν σε πρώτο στάδιο το σμήγμα και νεκρά κύτταρα από την επιδερμίδα.
Η διαδικασία διαδικασία για την απολέπιση προσώπου με Hydrafacial θα έχει ολοκληρωθεί μέσα σε διάστημα 20-30 λεπτών. Μετά από την θεραπεία δεν υπάρχει ο παραμικρός περιορισμός ως προς τις δραστηριότητές σας.
**
Insta Blood Lift: Ανόρθωση & σύσφιξη προσώπου με νήματα -από 190 ευρώ


Το Insta Βloodlift καταπολεμά την χαλάρωση πιο δραστικά από ποτέ ανανεώνοντας το πρόσωπό σας με φυσικό τρόπο, μη επεμβατικά. Το Insta Βloodlift πραγματοποιείται σε 1 μοναδική συνεδρία που διαρκεί 1 ώρα. Τα οφέλη της θεραπείας είναι ορατά από τις πρώτες 15-20 μέρες, ενώ τα αποτελέσματα διαρκούν 12-18 μήνες.
**
Angel Lift: Ανάπλαση προσώπου με Laser -από 190 ευρώ


Το Angel Lift βασίζεται σε ένα συνδυασμό δύο μοναδικών θεραπειών: το Fractional Laser CO2 και την αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP (Platelet Rich Plasma = αυτόλογη μεσοθεραπεία με Αιμοπετάλια-Cellular Matrix).
O συνδυασμός τους έχει ως αποτέλεσμα την ουσιαστική ανάπλαση και αναδόμηση του κολλαγόνου της επιδερμίδας, εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου. Για την επιτυχία του Angel lift, είναι επιβεβλημένο η θεραπεία να εφαρμόζεται αποκλειστικά και μόνο από εξειδικευμένο πλαστικό χειρουργό.
Το Angel lift είναι μια σχετικά ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής θεραπεία για την αναδόμηση προσώπου. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία. Η εφαρμογή της θεραπείας πραγματοποιείται κάθε τρεις εβδομάδες, ενώ συνολικά απαιτούνται 3 εφαρμογές PRP και 3 Fractional laser, για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα. Σε κάθε περίπτωση, ο αριθμός των συνεδριών καθορίζεται από τον ιατρό αφού εξετάσει τις παραμέτρους του δέρματός σας.
**
Dermapen: Φυσική ανάπλαση ουλών & σημαδιών δέρματος -από 150 ευρώ


Με τη νέα τεχνολογία dermapen μπορείτε να απαλλαγείτε από τα σημάδια του δέρματος που σας προσθέτουν χρόνια, χρησιμοποιώντας το κολλαγόνο που υπάρχει φυσικά στον οργανισμό σας.
To dermapen είναι μία καινοτόμος θεραπεία προσώπου που χρησιμοποιεί μία συσκευή που μοιάζει με στυλό για να πραγματοποιήσει άμεση διαδερμία.
Η συσκευή αυτή δημιουργεί μικρές οπές σε μέγεθος καρφίτσας κάτω από το δέρμα τις οποίες ο οργανισμός αντιλαμβάνεται ως μικροτραυματισμούς και ενθαρρύνει την φυσική παραγωγή κολλαγόνου και της ελαστίνης για να τους αντιμετωπίσει.
Η διαδικασία του dermapen προσώπου είναι εξατομικευμένη και πραγματοποιείται κατόπιν ιατρικής αξιολόγησης του κάθε δέρματος και των αναγκών του. Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα από τη μέθοδο αυτή είναι η διάρκεια των αποτελεσμάτων της, η οποία φτάνει έως και τα 10 χρόνια.

Η ομάδα του MC Medical Center

No Comments