Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

MC Medical Center

 

MC Medical Center

+302110137001 / +302110137002

MC Medical Center

Η ομάδα του MC Medical Center αποτελείται από ανθρώπους νέους, δυναμικούς και με ιδιαίτερη αγάπη για την αισθητική αλλά και την υγεία.
Μαρία Καλάβρια
Πρωτεργάτης και ιδρυτής του κέντρου είναι η επιχειρηματίας Μαρία Καλάβρια. Γνωστή για την επιτυχημένη καριέρα της στο χώρο της μόδας είτε στις πασαρέλες είτε με τη δημιουργία της πρώτης boutique Ice Cube στην Αθήνα που σηματοδότησε την έναρξη των fashion concept stores, πριν από τρία χρόνια αποφάσισε να επενδύσει στον τομέα της ομορφιάς. Η αφορμή να ιδρυθεί ένα κέντρο υψηλών προδιαγραφών ήταν η αποκλειστική αντιπροσωπία του Coolsculpting, όπου γεννήθηκε η ανάγκη να στεγαστεί η μοναδική αυτή θεραπεία σε ένα αντίστοιχο ιατρικό κέντρο. Στη συνέχεια, η ομάδα εμπλουτίστηκε με έμπειρους ιατρούς και άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες, και το φάσμα των υπηρεσιών επεκτείνεται διαρκώς.
Ελένη Στεφανούρη
Η διευθύντρια του MC Medical Center έχει μακρά παρουσία στο χώρο, έχοντας στο ενεργητικό της 18 χρόνια ενασχόλησης και ευθύνης ιατρικών κέντρων αισθητικής ιατρικής. Για την Ελένη Στεφανούρη, προτεραιότητα έχει η αισθητική ως ένδειξη υγείας και φυσικής ομορφιάς. Νους υγιής εν σώματι υγιή, και η βασική αρχή της είναι το μέτρο. Έχοντας μεγάλη εμπειρία, με ένα ζεστό χαμόγελο κατευθύνει τον ενδιαφερόμενο προς τη σωστή επιλογή. Με επίγνωση πως στόχος είναι μια όμορφη εμφάνιση και βελτίωση όσων σημείων είναι εφικτό να αλλάξουν, είναι περήφανη για τα εξαιρετικά σχόλια και την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι πελάτες μας.
Ιατρική Ομάδα
Δρ Δημήτριος Καραφουλίδης – Δερματολόγος Αφροδισιολόγος
Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Δρ. Δημήτριος Καραφουλίδης είναι Ειδικός Δερματολόγος Αφροδισιολόγος. Η μετεκπαίδευσή του στο Καποδιστριακό πανεπιστήμιο αφορά την ιατρική των βλαστοκυττάρων και αναγεννητική ιατρική (Stem Cells & Regenerative Medicine). Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στη Δερματολογία-Αφροδισολογία στην Δερματολογική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου ΠΑΓΝΗ στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχει παρακολουθήσει πλείστα σεμινάρια και συνέδρια Ιατρικής ενώ διατελεί και επιστημονικός συνεργάτης με σκοπό να εμπλουτίζει τις γνώσεις του διαρκώς και να ενημερώνεται για τις εξελίξεις. Είναι μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Δερματολογίας & Αφροδισιολογίας, της Ελληνικής Εταιρίας Μελανώματος και της Διεθνούς Εταιρίας Κοσμητικής Δερματολογίας, όπως και της Διεθνούς Ακαδημίας Κοσμητικής Δεμρατολογίας και της Ευρωπαικής Ακαδημίας Δερματολογίας & Αφροδισιολογίας. Δεν εφησυχάζει ποτέ παρά προσπαθεί συνεχώς να είναι ένα βήμα μπροστά, δοκιμάζοντας θεραπείες και προσθέτοντας γνώση τόσο για τις παθήσεις του δέρματος, την παιδοδερματολογία, τις νέες θεραπείες για τα αφροδίσια νοσήματα και φυσικά ακολουθεί τις πλέον σύγχρονες μη επεμβατικές τάσεις για την αντιγήρανση
Δρ Πρόδρομος Παπαϊωάννου – Πλαστικός Χειρουργός
Απόφοιτος του κολλεγίου Ανατόλια, γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Φοίτησε στην ιατρική σχολή Θεσσαλονίκης και κατόπιν ολοκλήρωσε την αγροτική του θητεία στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο της Κομοτηνής στο τμήμα της χειρουργικής. Στη συνέχεια ξεκίνησε την ειδικότητά της πλαστικής χειρουργικής στη Γερμανία, στο κρατικό νοσοκομείο της Pirmasens, στα νοσοκομεία Asklepios Wandsbek του Αμβούργου, στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Μαγδεβούργου και στην κρατική κλινική του Braunschweig. Μετά την ολοκλήρωση της εκπαίδευσής του εργάστηκε ως ειδικός-υποδιευθυντής στην κλινική του Braunschweig, με πεδίο εξειδίκευσης την ανάπλαση του μαστού μετά από καρκίνο και την αισθητική χειρουργική. Παρέμεινε στη Γερμανία συνολικά 9 χρόνια και συμμετείχε σε επιστημονικές έρευνες, ενώ παράλληλα έγραψα τη διδακτορική διατριβή (Dr. Med.) στην κλινική του Μαγδεβούργου. Ασχολείται με την αισθητική χειρουργική του προσώπου, του στήθους και του σώματος, τη χειρουργική του μαστού, τη μικροχειρουργική και με την minimal invasive χειρουργική του χεριού και του καρπού και τις νέες μεθόδους αντιγήρανσης και λιπογλυπτικής. Μοιράζει το χρόνο του μεταξύ του ιατρείου που διατηρεί στη Θεσσαλονίκη και του MC Medical Center στην Αθήνα.
Δρ. Χρήστος Φλιάτουρας – Χειρουργός Ουρολόγος – Ανδρολόγος
Επιστημονικός υπεύθυνος του τμήματος ανδρολογίας, ο Δρ. Χρήστος Φλιάτουρας είναι κάτοχος του Ευρωπαϊκού τίτλου Ουρολογίας και πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου L’Aquila στην Ιταλία. Ενεργό μέλος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρίας, της Ευρωπαϊκής Ουρολογικής Εταιρίας, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της Ευρωπαϊκής Εταιρίας για την Σεξουαλική Υγεία, διατελεί Επιστημονικός Υπεύθυνος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών. Συνεχίζει να συμμετέχει σε πολλά συνέδρια ενώ έχει επικεντρωθεί εκτός από τις ουρολογικές παθήσεις και την ανδρολογία, σε θεραπείες που αφορούν την ανδρική αντιγήρανση.
Δρ Δημήτριος Λύρας – Ορθοπεδικός Χειρουργός MD, DVM, MSc, PhD
Ο Δρ. Δημήτρης Λύρας είναι ο πρώτος ερευνητής παγκοσμίως που μελέτησε την επίδραση του PRP στην επούλωση τενόντων. Το θέμα αυτό ήταν το αντικείμενο της διδακτορικής του μελέτης, στην οποία εστίασε την επουλωτική ικανότητα του PRP στον Αχίλλειο και τον Επιγονατιδικό τένοντα. Έχει δημοσιεύσει εννέα εργασίες αναφορικά με το PRP σε διεθνή περιοδικά, μία εκ των οποίων έχει βραβευθεί ως η καλύτερη εργασία για το έτος 2010 από την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Ορθοπαιδικών Χειρουργών Ποδοκνημικής και Άκρου Ποδός. Εξαιτίας της έρευνάς του έχει συμπεριληφθεί στο “American Who is Who in Medicine” για το έτος 2011, ενώ προσκαλείται συχνά ως επίτιμος ομιλητής σε πολλά διεθνή συνέδρια. Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, Ιατρική Σχολή Αθηνών, Τμήμα Οστεοπόρωσης. Διατελεί Επιστημονικός Συνεργάτης της Ορθοπαιδικής κλινικής της Ιατρικής Σχολής του Δημοκρίτειου κα εξωτερικός συνεργάτης του EME experts (Expert Medical Education).

Ιατρικές Υπηρεσίες Προσώπου
Ιατρικές Υπηρεσίες Σώματος
Laser Αλεξανδρίτη Γυναίκα
Laser Αλεξανδρίτη Ανδρας