Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

“Μικροσκοπικές ρώγες” το καινούριο trend στην πλαστική χειρουργική

“Μικροσκοπικές ρώγες” το καινούριο trend στην πλαστική χειρουργική

Η πλαστική χειρουργική δεν σταματάει πουθενά. Χρόνο με το χρόνο οι χειρουργικές επεμβάσεις κερδίζουν έδαφος. Ολοένα και περισσότερες γυναίκες καταφεύγουν σε κάποια αισθητική χειρουργική επέμβαση.
Η καινούρια τάση θέλει επεμβάσεις μείωσης της ρώγας, ναι, καλά διαβάζετε, τις λεγόμενες “μικροσκοπικές ρώγες” (Tiny nipples). Με τις εκτιμήσεις των πλαστικών χειρουργών για το 2017, σύμφωνα με έκθεση του The Plastic Surgery Group USA οι γιατροί αναφέρουν αύξηση της συγκεκριμένης επέμβασης πάνω από 30%.
Σύμφωνα με μία έρευνα που έγινε, ανάμεσα σε 131 άτομα τα οποία κλήθηκαν να αξιολογήσουν γυναίκες με διαφορετικά μεγέθη ρώγας, διαπιστώθηκε πώς οι γυναίκες με μικρότερες ρώγες ήταν αυτές που είχαν την καλύτερη βαθμολογία.
Οι γιατροί φυσικά αντιδρούν και επισημαίνουν τους κινδύνους που έχουν οι αλλεπάλληλες επεμβάσεις, ειδικά για το γυναικείο στήθος, η “μόδα” γύρω από το στήθος αλλάζει χρόνο με το χρόνο, τη μία μεγάλα στήθη, την άλλη μικρά.
Εκτός από τα πρότυπα ομορφιάς τα οποία βομβαρδίζουν την γυναίκα, μία ρώγα που θα μειωθεί με πλαστική επέμβαση, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στο θηλασμό, πόνους και μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία της.
Καρατζά Ελένη
beauty@spa-about.gr

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο