Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Φυσικό botox με ινοβλάστες

Φυσικό botox με ινοβλάστες

Φυσικό  botox με Ινοβλάστες. Νέα τεχνική ανόρθωσης των φρυδιών για ανανέωση του βλέμματος.

Τουλάχιστον 5 έως 8 χρόνια μικρότερες δείχνουν οι γυναίκες που επιλέγουν το “φυσικό botox” για browlift, όπως συνηθίζεται να αποκαλείται στις ΗΠΑ, η νέα μέθοδος έγχυσης Ινοβλαστών στο πλαϊνό μέρος των φρυδιών, με αποτέλεσμα τα φρύδια να ανασηκώνονται και το βλέμμα να ανανεώνεται.

Το όφελος είναι πολλαπλό καθώς με τη συγκεκριμένη τεχνική όχι μόνο επιτυγχάνεται η νεαροποίηση του βλέμματος αλλά και ολόκληρου του προσώπου.

Όπως εξηγεί ο Πλαστικός & Επανορθωτικός χειρουργός, Γιώργος Ανδρεανίδης, “πρόκειται για μια τροποποιημένη τεχνική με ινοβλάστες που λαμβάνουμε από τα δικά μας λιποκύτταρα, η οποία είναι απλή κι έχει εξαιρετικά αποτελέσματα που φαίνονται αμέσως. Κι αυτό γιατί  δημιουργούμε ξανά τον χαμένο όγκο που στηρίζει τα φρύδια, ο οποίος μειώνεται με το πέρμασμα των χρόνων. Μαζί με τον όγκο χάνεται και η φρεσκάδα του βλέμματος καθώς τα φρύδια πέφτουν και μαζί τους πέφτει και το άνω βλέφαρο. Με το browlift το βλέμμα ανοίγει και το πρόσωπο αλλάζει, ανανεώνεται αμέσως”.

Πώς γίνεται το “φυσικό botox”

Η μέθοδος πραγματοποιείται στο ιατρείο και διαρκεί 25 λεπτά.

Το πρώτο βήμα στην τροποποιημένη αυτή τεχνική είναι η λήψη λίπους με τοπική αναισθησία από κάποιο σημείο του σώματος.

Μετά την λήψη γίνεται η ειδική επεξεργασία του λίπους (πλύση,  φυγοκέντριση), ώστε να απομονώσουμε  τους ινοβλάστες από τα λιποκύτταρα.

Στη συνέχεια εμφυτεύουμε το λίπος με μία μικρή σύριγγα στο πλαϊνό μέρος των φρυδιών.

Το αποτέλεσμα είναι άμεσα εμφανές κάτι που διαπιστώνει η ενδιαφερόμενη με το πρώτο κοίταγμα στον καθρέφτη.

Το μεγάλο πλεονέκτημα της μεθόδου είναι ότι χρησιμοποιείται το δικό μας λίπος οπότε είναι απόλυτα ασφαλές αλλά και το γεγονός ότι τα αποτελεσματά της διαρκούν περισσότερο.

Άλλες εφαρμογές της τεχνικής.

Η συγκεκριμένη τροποποιημένη τεχνική μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αύξηση του χαμένου όγκου και σε άλλα σημεία του προσώπου, όπως στα ζυγωματικά αλλά και σε όλα τα σημεία που χρειάζονται γέμισμα ρυτίδων. Σε όλες τις περιπτώσεις τα αποτελέσματα είναι άμεσα κι επίσης δείχνουν και είναι φυσικά.

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο