Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Φωτοθεραπεία με το σύστημα Omnilux

Φωτοθεραπεία με το σύστημα Omnilux

Το σύστημα OMNILUX με συγκεκριμένο πρωτόκολλο εφαρμογής μπορεί να προσφέρει επιτυχώς αντιγήρανση ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις του ασθενούς, είτε ως μονοθεραπεία είτε σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες μετά τη συμβουλή του ιατρού.
Το συγκεκριμένο σύστημα αποτελεί μια μέθοδο νέας τεχνολογίας που στηρίζεται στην εφαρμογή φωτός από ειδικές λάμπες LEDs. Τα προϊόντα περιλαμβάνουν το Omnilux blue (μπλε φως), Omnilux revive (κόκκινο φως), Omnilux plus (υπέρυθρο φως), για τη θεραπεία διαφόρων δερματολογικών καταστάσεων όπως ακμή, φωτογήρανση, καρκίνοι του δέρματος (όχι μελάνωμα), ανάπλαση του δέρματος, ιδρωταδενίτιδα, επούλωση τομών μετά από χειρουργεία.
Κάθε αποσπώμενη κεφαλή μεταφέρει καθαρό, στενού φάσματος φως μέσω των LEDs που τοποθετούνται κατάλληλα στην υπό θεραπεία περιοχή.
Τα πλεονεκτήματα του Omnilux είναι πολλαπλά καθώς ενεργοποιεί τους κυτταρικούς μηχανισμούς για ανάπλαση, πρόκειται για μια μη επεμβατική ασφαλή μέθοδο και έχει τη δυνατότητα να εφαρμοστεί σε διαφορετικές περιοχές.
Ανακαλύψτε όλες τις σύγχρονες μεθόδους θεραπείας ομορφιάς στο 33 Derma Clinic.

Σχόλιο ( 1 )

 • Spa-about-admin

  Αγαπητέ αναγνώστη
  Σας ευχαριστούμε θερμα για την επισκεψη στο site μας.
  Πληροφορίες για το συγκεκριμένο άρθρο σχετικά της θεραπείας θα μπορέσουν να σας δώσουν μια απευθείας απάντηση οι συνεργάτες που το διαθέτουν στην ευρύτερη αγορά υγείας και ευεξίας.
  Παρακαλούμε στη περίπτωση επικοινωνίας αναφέρεται οτι βρήκατε την ενημέρωση μεσο του site http://www.spa-about.gr
  στοιχεία της επιχείρησης 33 DERMA CLINIC είναι >
  Λεωφόρος Αλεξάνδρας 33
  11473, Δήμος ΑΘΗΝΑΙΩΝ
  Phone : 210 64 51 910
  Fax : 210 64 51 911
  Email : info@33dermaclinic.com

  με εκτίμηση
  συντακτική ομάδα spa about

Αναρτήστε ένα σχόλιο