Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Gua Sha το φυσικό botox της Ανατολής

Gua Sha το φυσικό botox της Ανατολής

Gua Sha (γκουά σα) ή θεραπευτική απόξεση.
Το Γκουά σα είναι μια λαϊκή θεραπεία που χρησιμοποιεί η Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική τόσο για την αποβολή των τοξινών και την ανακούφιση μυοσκελετικών προβλημάτων στο σώμα, αλλά και για την ανανέωση και αναζωογόνηση του συνδετικού ιστού στις εξωτερικές στοιβάδες της επιδερμίδας του προσώπου και τη δημιουργία νέων τριχοειδών αγγείων.
Θεραπευτικές αρχές –δράσεις του Guasha γενικά:
Εξισορρόπηση του Γιν Γιανγκ
Ενεργοποίηση του κυκλοφορικού συστήματος
Ρύθμιση της λειτουργίας των εσωτερικών οργάνων
Αποβολή των τοξινών
Πως εκτελείται η τεχνική της θεραπευτικής απολέπισης για το πρόσωπο.

2016 07 03 13
Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιείται η άμεση θεραπευτική απόξεση πάνω στο γυμνό δέρμα του δέκτη. Στην επιφάνεια του προσώπου γίνεται ήπια εφαρμογή με την χρήση ειδικά σμιλευμένης πλάκας από κέρατο βουβαλιού,(και αυτό για να είναι απόλυτα φυσική η διαδικασία και να αποφεύγονται τα πλαστικά),μαζί με κάποιο βιολογικό λιπαντικό έλαιο όπως αμυγδαλέλαιο, λάδι από λάβδανο ή κάποια φυτική κρέμα κλπ. Αφού γίνει η επάλειψη του λιπαντικού εφαρμόζεται η απόξεση/απολέπιση στο δέρμα, με ειδική τεχνική και κινήσεις γρήγορες με την κατάλληλη φορά για κάθε σημείο του προσώπου.

2016 07 03 14
Ποια είναι τα αισθητικά αποτελέσματα και γιατί να κάνουμε Guasha
Οι γυναίκες της Ανατολής ακολουθούν πιστά αυτή την πανάρχαια τεχνική ομορφιάς και την έχουν εντάξει στο καθημερινό τελετουργικό της προσωπικής φροντίδας του προσώπου, με σκοπό την ανάπλαση την πρόληψη, την αντιγήρανση και φυσικά τη φωτεινότητα του προσώπου.
Θα λέγαμε πως είναι το φυσικό Botox της Ανατολής!
Μετά από μία συνεδρία Guasha, θα δείτε βελτίωση στον τόνο της επιδερμίδας, το πρόσωπο σας θα φωτίσει και ακολουθώντας τακτικά ένα πρόγραμμα τουλάχιστον 6 συνεδριών θα παρατηρήσετε πραγματική ανάπλαση του προσώπου. Αυτό επιτυγχάνεται λόγω της έντονης διέγερσης και της μικροκυκλοφορίας που προκαλείται με την απολέπιση και την αποβολή των τοξινών.
Το Guasha βελτιώνει την ήπια ακμή και συσφίγγει τους πόρους στα λιπαρά και μικτά δέρματα. Είναι απολύτως ακίνδυνο, φυσικό, δεν έχει παρενέργειες και εντελώς ανώδυνο.
Μετά από αρκετή μελέτη εκπαίδευση και πειραματισμούς, αποφάσισαμε να δημιουργήσουμε μια μοναδική ολοκληρωμένη θεραπεία αντιγήρανσης, ειδικά ενισχυμένη με ρολό νεφρίτη και λάδι Baobab.
Μετά την απολέπιση με την ειδική πλακέτα από κέρατο βουβαλιού, λειαίνουμε και ανακουφίζουμε το δέρμα με το ειδικό ρολό από ενεργειακό ορυκτό νεφρίτη ενεργοποιώντας έτσι και όλα τα βελονιστικά σημεία του προσώπου, ενισχύοντας τη γενική ανακούφιση και υγεία του σώματος.Τέλος γίνεται βαθιά ενυδάτωση με λάδι Baobab.
Το λάδι Baobab εκχυλίζεται από τα σπάνια πανέμορφα και πανύψηλα δέντρα που φύονται μόνο στην Μαδαγασκάρη και στη Ν. Αφρική.
Σήμερα θεωρείται το πιο σπάνιο ,το πιο αποτελεσματικό αλλά και το πιο ακριβό λάδι σε όλο το Πλανήτη ενάντια στη γήρανση. Δεν είναι τυχαίο πως ήδη χρησιμοποιείται από πολλούς αστέρες του Hollywood, που ακολουθούν εναλλακτικές μεθόδους περιποίησης.
Τελικά συνδυάσαμε τρείς τεχνικές σε μία θεραπεία ολοκληρωτικής ανανέωσης και σας παρουσιάζουμε το Guasha by Alopiliving.
Γιατί λοιπόν να κάνετε χημικό peeling όταν μπορείτε να δοκιμάστε πρώτα το Guasha;
Alopi Living

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο