Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Οι IV θεραπείες σύμμαχος της καλής ποιότητας ζωής & της αντιγήρανσης

Οι IV θεραπείες σύμμαχος της καλής ποιότητας ζωής & της αντιγήρανσης

Η ενδοφλέβια (IV) έγχυση βιταμινών, μετάλλων, αμινοξέων, χηλικών παραγόντων και αντιοξειδωτικών είναι ένας γρήγορος, αποτελεσματικός, ασφαλής και ισχυρός τρόπος χορήγησης ζωτικών θρεπτικών συστατικών στο σώμα.
Η IV θεραπεία βοηθά στη βελτίωση της κυτταρικής ομοιόστασης, στην ισορροπία των θρεπτικών ουσιών μέσα σε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον κυττάρων, προσφέροντας απαράμιλλη ισχύ και γρήγορα αποτελέσματα.
Η IV θεραπεία αυξάνει την ενέργεια και βελτιώνει τις μεταβολικές λειτουργίες, μειώνει τα επίπεδα ομοκυστεΐνης, βελτιώνει τη διάθεση & μειώνει το άγχος, αντιμετωπίζει χρόνιους πόνους και πονοκεφάλους, ενώ συμβάλει στις θεραπείες του πεπτικού όπως το IBS. Οι επιδράσεις της στον οργανισμό είναι πολλές και μπορείτε να τις δείτε όλες εδώ (στο εδώ θα βάλουμε Link από το προηγούμενο άρθρο).
Επιπρόσθετα είναι ένας πολύ καλός σύμμαχος στο wellness και την αντιγήρανση!

IV – Αντιγήρανση
Με την πάροδο του χρόνου, το δέρμα μας γίνεται πιο ξηρό, πιο χονδροειδές και λιγότερο ελαστικό. Οι παράγοντες του περιβάλλοντος και του τρόπου ζωής οδηγούν σε υπερχρωματισμό, χαλάρωση του δέρματος, ρυτίδες και βλάβες από τον ήλιο, το κάπνισμα, την ατμοσφαιρική ρύπανση.
Για να ‘’διορθωθούν’’ αυτά τα προβλήματα, οι ενέσεις βιταμινών για την αναζωογόνηση του προσώπου και του σώματος μπορούν να χορηγηθούν απευθείας στο εξωτερικό στρώμα του δέρματος – μια διαδικασία γνωστή ως μεσοθεραπεία – στην κυκλοφορία του αίματος μέσω ενδομυϊκών ή ενδοφλέβιων ενέσεων ή να εφαρμοστούν στο δέρμα ως τοπική λύση.
Πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, μέταλλα και θρεπτικά συστατικά, η IV θεραπεία προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα σε σχέση με οποιαδήποτε τοπική θεραπεία για την αναζωογόνηση του προσώπου και του σώματος . Πιο συγκεκριμένα, ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα της IV θεραπείας είναι ότι το δέρμα, τα νύχια και τα μαλλιά μπορούν να ‘’μεταμορφωθούν’’ πλήρως με την παροχή αντιοξειδωτικών, πεπτιδίων, θρεπτικών συστατικών και βλαστικών κυττάρων απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος.


IV – Απώλεια βάρους
Η λιποτροπική θεραπεία με βιταμίνες και λίπη IV μπορεί να σας βοηθήσει στην απώλεια βάρους χωρίς να χρειαστεί δραστική δίαιτα, έντονες προπονήσεις ή επεμβατικές χειρουργικές επεμβάσεις. Η IV θεραπεία βοηθά τα άτομα που δεν βλέπουν αποτελέσματα με την συμβατική διατροφή και την γυμναστική στην απώλεια βάρους τους.
Οφέλη:
Μείωση των λιπωδών κυττάρων
Ταχύτερος μεταβολισμός
Υψηλότερα επίπεδα σεροτονίνης
Χαμηλή χοληστερόλη
Καλύτερη πέψη
Χαμηλότερη τοξικότητα στο αίμα

IV – Φωτεινό & λαμπερό δέρμα
O συνδυασμός ισχυρών αντιοξειδωτικών όπως η γλουταθειόνη μαζί με βιταμίνες, μέταλλα και υγρά ενυδατώνει το δέρμα και μειώνει την παραγωγή μελανίνης. Η γλουταθειόνη είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό αντιοξειδωτικό που αποτελείται από τρία απαραίτητα αμινοξέα. Παίζει σημαντικό ρόλο βοηθώντας το ήπαρ σας να αποτοξινώνει επιβλαβείς χημικές ουσίες δεσμεύοντας τις τοξίνες, ενώ διευκολύνει την εξάλειψή τους. Επιπρόσθετα, αντιμετωπίζει αρκετές δερματολογικές διαταραχές που εμφανίζονται συχνότερα στους πιο σκούρους τύπους δέρματος. Η λιπαρότητα στο δέρμα , οι έντονοι πόροι και η υπερχρωματοση μπορούν να αντιμετωπιστούν με μια εξατομικευμένη IV θεραπεία.
Οφέλη:
Αισθητική λείανση δέρματος
Αποχρωματισμός του δέρματος
και ουλές ακμής
Διευρυμένοι πόροι.
Ανομοιόμορφος τόνος δέρματος;
Διάφορες μορφές υπερχρωματισμού, συμπεριλαμβανομένου του μελάσματος και σημαντικές βλάβες από την υπεριώδη ακτινοβολία σε πιο δίκαιους τύπους δέρματος.
Γράφει η Ελεάνα Παπαχαραλάμπους στο http://www.papelle.gr

No Comments