Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Ακόμη μία συνεργασία για το spa-about.gr

Ακόμη μία συνεργασία για το spa-about.gr

Μέσα από το spa-about.gr έχουν γίνει αρκετές συνεργασίες ανάμεσα σε επιχειρήσεις σπα, και εταιρείες καλλυντικών και ιατρικών καλλυντικών σπα. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε μία από αυτές.
Το κέντρο Massaha Wellness ένας χώρος εναλλακτικών θεραπειών στη Γλυφάδα και τα φυσικά καλλυντικά Ariadne είναι η απόδειξη της δουλειάς που προσφέρουμε στους επαγγελματίες του χώρου.
Το spa-about.gr θα συνεχίσει δυναμικά τις συνεργασίες του σε όλους τους τομείς μέσα από μία μεγάλη γκάμα υπηρεσιών και προς το κοινό που ενδιαφέρεται να μάθει όλα τα τελευταία νέα στο χώρο της υγείας, της ευεξίας και της ιατρικής αλλά και προς τους επαγγελματίες του είδους.
Το spa-about.gr σας προσφέρει την ευκαιρία να αναδείξετε τα προϊόντα σας, επιλέγοντας ένα ή και περισσότερα από τα online διαφημιστικά μας πακέτα.
Οι επισκέπτες του spa-about.gr είναι κυρίως γυναίκες 30 – 50 ετών που αγαπούν την υγιεινή ζωή, φροντίζουν το σώμα τους και επισκέπτονται συχνά το spa-about.gr για να βρουν κέντρα ευεξίας & σπα, προσφορές αλλά και να ενημερωθούν για νέα προϊόντα επαγγελματικά και μη.

Σας ευχαριστούμε

Η ομάδα του spa-about.gr
www.spa-about.gr
facebook

No Comments