Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Massaha Wellness

 

Massaha Wellness Κάντε κράτηση online

  Massaha Wellness Κάντε κράτηση online

   Massaha Wellness

   Το Massaha wellness είναι ένας χώρος εναλλακτικών θεραπειών και αισθητικής στην καρδιά της Γλυφάδας. Θεραπείες που προέρχονται απο τους μεγαλύτερους Αρχαίους πολιτισμούς προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες.
   Ρεφλεξολογία, rejuvance, ηλεκτροβελονισμός, αρωματοθεραπεία, massage και θεραπείες προσώπου θα σας χαρίσουν ευεξία και αρμόνια.

   Ρεφλεξολογία: Η φιλοσοφία της ρεφλεξολογίας στηρίζεται στο ότι κάθε κύτταρο μας είναι ένας σημαντικός διαβιβαστής πληροφοριών. Μέσα από το άγγιγμα, με τις πιέσεις ενεργοποιούμε το σώμα, το ξεμπλοκάρουμε.

   Ηλεκτροβελονισμός: Xωρίς βελόνες. Μία Εναλλακτική Μέθοδος Σωματικής και Ψυχικής Ευεξίας που βασίζεται στην Παραδοσιακή Κινέζικη Ιατρική αλλά και στα κείμενα του Ιπποκράτη.

   Περιποίηση προσώπου & σώματος: Στο Massaha wellness συνδυάζονται όλες οι τελευταίες εξελίξεις της κοσμετολογίας , αλλά και την χρήση αιθέριων ελαίων ,σας προσφέρει μια σειρά από θεραπείες και περιποιήσεις προσώπου που καλύπτουν κάθε ανάγκη της επιδερμίδας σας.

   Massage: Το massage σήμερα χρησιμοποιείται ως μέσο αναζωογόνησης και ευεξίας, μείωσης του πόνου,του άγχους και του στρες αλλά και για θεραπευτικούς σκοπούς όπως την ευεργετική επίδραση του σε ζωτικά συστήματα του ανθρώπινου οργανισμού.

   Αρωματοθεραπεία: Η αρωματοθεραπεία είναι μια μέθοδος εναλλακτικής ιατρικής, στην οποία χρησιμοποιούνται αιθέρια έλαια φυτών ώστε να προκληθεί χαλάρωση και ανακούφιση.

   Ρεφλεξολογία
   Ηλεκτροβελονισμός
   Μασάζ
   Rejuvance -Φυσικό Face Lift
   Περιποίηση προσώπου