Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

ariadne

 

ariadne Κάντε κράτηση online

  ariadne Κάντε κράτηση online

   ariadne

   Τα φυσικά καλλυντικά ARIADNE είναι μια ελληνική ιδέα δημιουργίας αξιόπιστων και υψηλής ποιότητας πρoϊόντων φροντίδας του δέρματος που προσεγγίζουν την επιστήμη της ομορφιάς σε ένα εντελώς νέο επίπεδο, μελετώντας την γενετική προέλευση των προβλημάτων του δέρματος, όπως η γήρανση. Στόχος μας είναι η δημιουργία πολυδραστικών καλλυντικών με προηγμένα συστήματα διαδερμικής απορρόφησης, έτσι ώστε τα επιλεγμένα ενεργά συστατικά να μπορούν να διεισδύουν αποτελεσματικά στο δέρμα και να εργαστούν σε κυτταρικό επίπεδο παρέχοντας τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που απαιτούνται, ώστε τα κύτταρα του δέρματος να λειτουργήσουν σωστά και να ξαναχτίσουν την υγεία τους.
   Τα προϊόντα παράγονται προσεκτικά ώστε να περιέχουν όλα τα καλύτερα πρωτοποριακά πατενταρισμένα βιο-ενεργά συστατικά. Ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων φυτικών εκχυλισμάτων, πιστοποιημένων αιθέριων ελαίων, ενεργοποιητών πρωτεϊνών νεότητας, παραγόντων επιδιόρθωσης του DNA, συστατικών διακυτταρικής επικοινωνίας, γαλακτωματοποιητών υγρών κρυστάλλων και ειδικά σχεδιασμένων φυσικών αρωμάτων συνιστούν μια σπουδαία σύσταση πολυδραστικών καλλυντικών για φροντίδα του δέρματος.
   Σύμφωνα με την ARIADNE, η ομορφιά και η επιστήμη είναι μια άρρηκτη σχέση.
   ΓΙΑΤΙ ΦΥΣΙΚΑ;
   Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα των φυσικών συστατικών είναι ότι ενισχύουν τη φυσική λειτουργία του δέρματος δουλεύοντας σε συνεργία με αυτό. Η Θεά φύση έχει αμέτρητες γνώσεις που πρέπει να εμπνεόμαστε από αυτήν. Το κλειδί είναι να παρατηρήσουμε, να διεξάγουμε έρευνα και να δημιουργούμε.
   Αυτά βοηθούν το δέρμα σας για να χτίσει το τέλειο κύτταρο, το οποίο είναι υγιές, ενεργό και εργάζεται σε βέλτιστο επίπεδο, ώστε να αντανακλά την εσωτερική υγεία του δέρματος και να τη μετατρέπει σε ομορφιά. Το όραμα της ARIADNE είναι να παράγουμε προϊόντα ομορφιάς που θα κάνουν το δέρμα σας να αισθανθεί ανανεωμένο σε σύντομο χρονικό διάστημα και να παραμείνει υγιές και νεανικό μακροπρόθεσμα.
   Το σύμβολό μας:
   Το λουλούδι της μυρτιάς, ένα αειθαλές, υπέροχο δείγμα της φύσης, που συμβολίζει την αιώνια νεότητα και τη λαμπερή ομορφιά. Το λουλούδι έχει σχεδιαστεί με τη μορφή του νήματος που χρησιμοποιήθηκε από τη μυθολογική πριγκίπισσα Αριάδνη.
   Φύση, Μυθολογία και μεσογειακή Ελλάδα, όλα περικλείονται σε ένα αιώνιο σύμβολο.
   Η Αριάδνη Διαμαντή έχοντας αποφοιτήσει από το Τμήμα Χημείας του Πανεπιστημίου, διεξήγαγε έρευνα μελετώντας την αποτελεσματικότητα των φυσικών συστατικών στα ανθρώπινα κύτταρα. Η ιδέα πίσω από τη δημιουργία των προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας ήρθε μετά από έρευνα στην αγορά για αποτελεσματικές φόρμουλες, συμπεριλαμβανομένης της ποιότητας και της ποσότητας των δραστικών συστατικών που χρησιμοποιούνται σε αυτές, τον τρόπο που τα συνδυάζουν ώστε να δώσουν συνεργικά αποτελέσματα καθώς καθώς αναλύθηκαν και συστατικά όπως οι γαλακτωματοποιητές, τα αρώματα και τα συντηρητικά.
   Το αποτέλεσμα της έρευνας μας, μας οδήγησε στην δημιουργία προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας που σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν οφέλη ευρέους φάσματος για το δέρμα, με στόχο τις ανάγκες όλων των στρωμάτων του δέρματος και την λειτουργεία σε κυτταρικό επίπεδο. Με αυτόν τον τρόπο, με ένα προϊόν μπορούμε να επιτύχουμε αποτελέσματα που κανονικά θα απαιτούταν η χρήση 2 ή περισσότερων προϊόντων.
   Θεραπείες που θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας
   Τα προϊόντα περιποίησης δέρματος ARIADNE, καθώς και οι μοναδικές signature θεραπείες μας είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής πώλησης και σε πολυτελή κέντρα spa. Τα επαγγελματικά μας προϊόντα έχουν σχεδιαστεί για να προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε δέρματος ώστε να αυξηθεί η αποτελεσματικότητά τους. Τα προϊόντα για προσωπική χρήση διαμορφώνονται ειδικά ώστε να περιέχουν ένα πλήθος δραστικών συστατικών με σκοπό την προστασία και την κυτταρική επισκευή, προσφέροντας επιπλέον τα απαιτούμενα θρεπτικά συστατικά στα αντίστοιχα στρώματα του δέρματος. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για να συμβουλευτείτε τους εξειδικευμένους βοηθούς μας για την καλύτερη επιλογή προϊόντος για το μοναδικό σας δέρμα.
   Η ομάδα μας περιλαμβάνει εξαιρετικά δραστήριους επαγγελματίες σε διάφορους τομείς εξειδίκευσης, συμπεριλαμβανομένων βιο-χημικών, R&D, επαγγελματίες αισθητικούς κ.λπ. Το κοινό χαρακτηριστικό που δεσμεύει την ομάδα είναι η επιστημονική πεποίθηση ότι η φύση είναι η λύση για την καθημερινή φροντίδα του δέρματος μας και την ολιστική μας υγεία. Η ομάδα της ARIADNE είναι αφοσιωμένη στο να παρέχει σε κάθε πελάτη προσωπικά, εξυπηρέτηση σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα της επιχειρηματικής ηθικής. Η ικανοποίηση των πελατών μας είναι ο βασικός μας στόχος και σεβόμαστε το δικαίωμα του κάθε ατόμου να χρησιμοποιεί μόνο το καλύτερο σε κάτι τόσο πολύτιμο, όπως το δέρμα.

    

   Προϊόντα
   Spa Islands
   Θεραπείες Spa