Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Οι κορυφαίες τάσεις στο fitness για το 2019

Οι κορυφαίες τάσεις στο fitness για το 2019

Νέα χρονιά, νέες τάσεις: τι διαμορφώνει τον κόσμο του fitness την επόμενη χρονιά; Υγιής πνευματική κατάσταση, πολυλειτουργικός εξοπλισμός και τεχνολογία επόμενης γενιάς, όλα είναι μέσα στη λίστα.
Οταν βομβαρδίζεσαι με τόνους πληροφορίας για τα καλύτερα μαθήματα, τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό και τα must πρωτεϊνούχα ροφήματα, μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσεις τι είναι καλύτερο για σένα.

Υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στη μόδα και ένα αυθεντικά νέο και αποτελεσματικό βήμα στον κόσμο του fitness. Καθώς μια ακόμη χρονιά φτάνει στο τέλος της, ανυπομονούμε να μάθουμε για τις νέες συναρπαστικές τάσεις στον κόσμο του fitness. Ας ξεχωρίσουμε όσα θα αλλάξουν τους κανόνες του παιχνιδιού το 2019, ώστε να μπορέσεις να κάνεις τη σωστή επιλογή:

 1. Πολυλειτουργικά μηχανήματα
  Βάρη ή αεροβική; Βάρη, μετά αεροβική; Τι θα έλεγες για βάρη και αεροβική ταυτόχρονα; Αναζήτησε εξοπλισμό στην αγορά που προσφέρει αντοχή και αερόβια άσκηση, όλα στο ίδιο μηχάνημα. Οι πολυάσχολοι σίγουρα θα γίνουν μεγάλοι φαν: αυτά ο εκπληκτικός νέος εξοπλισμός εξοικονομεί χρόνο, χώρο και χρήμα.
 2. Wearable ενσυνειδητότητας
  Η ιδέα της επίγνωσης της πνευματικής και συναισθηματικής μας κατάστασης υπάρχει εδώ και αιώνες, αλλά μόνο τα τελευταία χρόνια συνειδητοποιούμε πόσο επικίνδυνα μπορεί να γίνουν συναισθήματα όπως το άγχος και το στρες για το σώμα μας. Φέτος έχουν κυκλοφορήσει κάποιες εκπληκτικές εφαρμογές, όπως το Calm ή το Headspace, αλλά και μια ακόμη ενδιαφέρουσα τάση που πρωτοεμφανίζεται: τα wearable πνευματικής υγείας. Όπως ακριβώς μετράς τους καρδιακούς παλμούς, τις θερμίδες, τα βήματα ή τον χρόνο ορθοστασίας με ένα wearable φυσικής κατάστασης, έτσι ακριβώς με αυτά τα έξυπνα τεχνολογικά αξεσουάρ μπορείς να παρακολουθήσεις την πνευματική σου κατάσταση. Για παράδειγμα, όταν αναπνέουμε κοφτά, αυτό είναι συχνά ένδειξη άγχους. Αυτή η πληροφορία μπορεί να σε βοηθήσει να βελτιώσεις τη συναισθηματική και φυσική σου κατάσταση και να ενισχύσεις την απόδοση της.
 3. Η νέα εκδοχή της Yoga
  Η αρχαία πρακτική δεν φεύγει ποτέ από το προσκήνιο, αλλά ανανεώνεται συνεχώς, που σημαίνει ότι εξακολουθεί να κατέχει υψηλή θέση στις τάσεις του fitness για το 2019. Από την Hot Yoga έως την Power Yoga, και από την Bikram έως την Iyengar, οι ανανεωμένες τάσεις στον κόσμο της Yoga, κάνουν θαύματα για το σώμα και το πνεύμα. Μάθε περισσότερα για τα Body & Mind προγράμματά μας και τα μαθήματα της Yoga για να δεις ότι δεν είναι απλά μία τάση και ότι μπορεί πραγματικά να σε βοηθήσει να επιτύχεις τους wellness στόχους σου.
 4. Προπονήσεις εικονικής πραγματικότητας
  Τηλεοπτικές οθόνες και δυνατή μουσική δεν μας αφήνουν ποτέ να τα παρατήσουμε επειδή βαρεθήκαμε στην προπόνηση. Τώρα έρχεται κάτι καινούριο: οι προπονήσεις virtual reality (VR) και augmented reality (AR). Γράμμωσε τους μύες σου και ανάκτησε τη φόρμα σου σε εντελώς διαφορετικούς κόσμους, με υπερκείμενες εικόνες στο οπτικό πεδίο σου. Με βάση τον τρόπο που αναπτύσσεται και εξελίσσεται η τεχνολογία, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα όλο και περισσότερα fitness clubs και γυμναστήρια να την υιοθετούν. Αργά ή γρήγορα, μπορεί να βρεθείς να κάνεις κωπηλασία στον αρχαίο Νείλο ή Zumba… στο φεγγάρι!
 5. Κάτι περισσότερο από ένα γυμναστήριο
  Τα γυμναστήρια όπως τα γνωρίζουμε εξελίσσονται συνεχώς. Οι οπαδοί του fitness θέλουν περισσότερα από το club τους: πολυτελείς υπηρεσίες όπως θεραπείες spa, σάουνα, χαμάμ, τζακούζι και άλλες υψηλού επιπέδου παροχές που προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία ευεξίας. Ο βασικός εξοπλισμός σταδιακά βγαίνει στο περιθώριο και τη θέση του παίρνουν προηγμένα μαθήματα, μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας και ενεργές αθλητικές κοινότητες. Δεν είναι απλά άσκηση: διάβασε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα εγγραφής σε ένα fitness club σε σχέση με ένα κοινό γυμναστήριο.
 6. Ευκολότερη πρόσβαση σε Personal Trainers
  Είναι κορυφαία τάση εδώ και πολύ καιρό: η προπόνηση ένας προς έναν με καταρτισμένο επαγγελματία του χώρου του fitness είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τρόπους για να επιτύχεις τους στόχους σου και να αφοσιωθείς σε ένα ασκησιολόγιο. Οι Personal Trainers όχι μόνο διατηρούν το κίνητρό σου ενεργό, αλλά και σε προπονούν σωστά για αποφυγή τραυματισμών και τη δημιουργία προσωποποιημένων προγραμμάτων προπόνησης, γιατί δεν υπάρχει ένα πρόγραμμα που να ταιριάζει σε όλους σε ό,τι αφορά τη φυσική κατάσταση.

Θέλεις να αναβαθμίσεις τη φυσική σου κατάσταση το 2019; Μάθε τι μπορούν να κάνουν οι Personal Trainers των Holmes Place για σένα και διάβασε το blog μας για περισσότερες νέες τάσεις στο χώρο της υγείας, του fitness και της ευεξίας.
Holmes Place

No Comments