Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Εμφυτεύματα Υαλουρινικού Οξέος

Εμφυτεύματα Υαλουρινικού Οξέος

Εμφυτεύματα Υαλουρινικού Οξέος

Εμφυτεύματα Υαλουρινικού Οξέος. Το Υαλουρονικό Οξύ, είναι ένα φυσικό ενδογενές δομικό συστατικό του δέρματος. Το Υαλουρονικό Οξύ, έχει την μοναδική ικανότητα να συγκρατεί έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό, είναι ένα φυσικό ενυδατικό του δέρματος. Με την παρουσία του, το δέρμα είναι σφριγηλό, ελαστικό, λείο, απαλό και όμορφο. Με την πάροδο του χρόνου, μειώνεται η παραγωγή του Υαλουρονικού οξέος στο δέρμα μας.

Εμφυτεύματα Υαλουρινικού Οξέος

Η σταδιακή μείωση του Υαλουρονικού Οξέος στο δέρμα, οι επαναλαμβανόμενες εκφράσεις, η απώλεια λίπους στα βαθύτερα διαμερίσματα του προσώπου, έχει ως αποτέλεσμα να αλλοιώνονται τα χαρακτηριστικά του προσώπου, σχηματίζοντας βαθιές ρυτίδες, εμφανίζονται πτυχώσεις και το σφριγηλό οβάλ σχήμα του προσώπου αλλοιώνεται. Η γέλη Υαλουρονικού Οξέος, εγχέεται μέσα στο δέρμα, το ανυψώνει εσωτερικά και αναπληρώνει το χαμένο όγκο.

Η τοποθέτηση Υαλουρονικού Οξέος βαθιά στο δέρμα επιτυγχάνει:
-Βαθιά ενυδάτωση, που καμία κρέμα δεν επιτυγχάνει.
-Διορθώνει τις βαθιές ρυτίδες
-Αυξάνει και αναμορφώνει τον όγκο των χειλιών
-Επανορθώνει τον χαμένο όγκο στα ζυγωματικά (μάγουλα)
-Ανυψώνει τις παρειές (μάγουλα)
-Επαναπροσδιορίζει το περίγραμμα του προσώπου.

Περιοχές που μπορούν να βελτιωθούν με το Υαλουρονικό Οξύ

-Ρυτίδες Γέλιου, Περιστοματικές, “πόδι χήνας”, Μέτωπο, Μεσόφρυο, Ρινοχειλικές, Γωνίες Στόματος (Μαριονέτας), Λαιμός, Ντεκολτέ
-Αύξηση όγκου σε Ζυγωματικά, Παρειές, Χείλη, Πηγούνι

Διόρθωση:
​-Κάτω από τα Μάτια, “Σακκούλες”, Βαθιοί Μαύροι Κύκλοι
-Δυσμορφία Μύτης χωρίς χειρουργείο
-Ουλές
-Γωνίες Στόματος

Η διάρκεια του αποτελέσματος, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το υλικό, η περιοχή που θα τοποθετηθεί, το κάπνισμα, η έκθεση στον ήλιο, η σάουνα, η χρήση αλκοόλ, φάρμακα κ.α. Η διάρκεια του αποτελέσματος κυμαίνεται από 9 έως 18 μήνες. Στο πρώτο ραντεβού, θα συζητήσουμε μαζί τις ανάγκες σας και τις περιοχές του προσώπου που θα θέλατε να βελτιώσετε.

Με το νέο επίτευγμα της Τεχνολογίας VECTRAH2 μας δίνεται η δυνατότητα, να παρουσιάσουμε τις αλλαγές του προσώπου σας, πριν από την τοποθέτηση του Εμφυτεύματος Υαλουρονικού Οξέος με την χρήση Τρισδιάστατης-3D Απεικονιστικής Προσομοίωσης.

Το αποτέλεσμα είναι Άμεσα Ορατό και Φυσικό

Τι συστήνεται πριν τη θεραπεία:

Μία εβδομάδα πριν την εφαρμογή του Υαλουρονικού Οξέος είναι σημαντικό να αποφεύγεται η χρήση Ασπιρίνης, Αντιφλεγμονώδη και Αντιπηκτικών φαρμάκων για να μειωθεί στο ελάχιστο η πιθανή δημιουργία εκχύμωσης (μελανιάς) στα σημεία της έγχυσης. Για τον ίδιο λόγο, συστήνεται επίσης έως και δύο ημέρες πριν, να αποφεύγεται η κατανάλωση του Αλκοόλ.

Κατά την διάρκεια της θεραπείας:

Το Υαλουρονικό Οξύ που χρησιμοποιούμε, περιέχει Λιδοκαΐνη ( τοπικό αναισθητικό) και η περιοχή που θα γίνει η εφαρμογή προετοιμάζεται με την χρήση αναισθητικής κρέμας. Έτσι επιτυγχάνεται μια ανώδυνη θεραπεία.

Τι συστήνεται μετά την θεραπεία:

Μετά την θεραπεία με Υαλουρονικό Οξύ, μπορεί να υπάρξει μικρή ενόχληση, οίδημα και ερυθρότητα τα οποία υποχωρούν την επόμενη ημέρα.

Πρέπει να αποφεύγεται:

-Η έκθεση στο έντονο κρύο και στην έντονη ζέστη ( πχ Σάουνα, ατμόλουτρα, και UV Ακτινοβολία) για τις επόμενες 7 ημέρες
-Η κατανάλωση Αλκοόλ εώς και 48 ώρες μετά την θεραπεία
-Η άσκηση για τις επόμενες 7 ημέρες
-Η επαφή στα χείλη για 24 ώρες μετά την θεραπεία τους με Υαλουρονικό Οξύ

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο