Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Τι πρέπει να γνωρίζω πριν από μία αισθητική θεραπεία ή επέμβαση

αισθητική θεραπεία ή επέμβαση

Τι πρέπει να γνωρίζω πριν από μία αισθητική θεραπεία ή επέμβαση

Το πρώτο και σημαντικότερο είναι να μάθετε για τον γιατρό σας. αισθητική θεραπεία ή επέμβαση
Πριν από κάθε αισθητική επέμβαση επισκεφθείτε τον ιστότοπο της Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής (www.hespras.gr) και διαπιστώστε εάν ο θεράπων σας είναι μέλος της.

H επιλογή του Πλαστικού Ιατρού δεν πρέπει να βασίζεται μόνο σε προσφορές ή χαμηλές τιμές.
Ενημερωθείτε για την εμπειρία του Iατρού στη θεραπεία που σας ενδιαφέρει. Η συχνότητα των επιπλοκών είναι αντιστρόφως ανάλογη με την σχετική εμπειρία.

αισθητική θεραπεία ή επέμβαση

Πιθανότητα κινδύνου υπάρχει ακόμη και στην απλούστερη ιατρική πράξη. Σιγουρευτείτε ότι κατά την επίσκεψή σας στον Iατρό συζητήσατε όχι μόνο για τα οφέλη της θεραπείας αλλά και για τις ενδεχόμενες επιπλοκές της.
Σκοπός κάθε επιτυχημένης επέμβασης είναι το φυσικό αποτέλεσμα και όχι η υπερβολική παρέμβαση που μπορεί να οδηγήσει σε αλλοίωση των χαρακτηριστικών.

Δώστε στον Iατρό πλήρες ιατρικό ιστορικό και πιθανή φαρμακευτική αγωγή άν λαμβάνετε, γιατί μπορεί να αλληλεπιδρά με τις χορηγούμενες ουσίες.
Ακόμα και η πιο απλή ιατρική θεραπεία πρέπει να γίνεται σε αναγνωρισμένο ιατρείο. Σπίτια, ινστιτούτα, φαρμακεία και κομμωτήρια δεν διαθέτουν τον απαραίτητο εξοπλισμό σε περίπτωση εκτάκτου ανάγκης.

Ενημερωθείτε για την ποιότητα και την ποσότητα των χορηγούμενων υλικών στον οργανισμό σας, καθώς οι πληροφορίες αυτές πιθανόν να σας φανούν χρήσιμες στο μέλλον.

plasticity

 

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο