Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Σαββατοκύριακο ευεξίας στο Κτήμα Νοόσφαιρα

Κτήμα Νοόσφαιρα

Σαββατοκύριακο ευεξίας στο Κτήμα Νοόσφαιρα

Γνωρίστε το Κτήμα Νοόσφαιρα σε ένα ιδιαίτερα προσιτό Σαββατοκύριακο
Δυο μέρες https://spa-about.gr/για να γνωρίσετε το ατμοσφαιρικό Κτήμα Νοόσφαιρα, να απολαύσετε τη φύση και τη συντροφικότητα. Με ομαδικές δραστηριότητες, μαθήματα θαυμάτων, διαλογιστική άσκηση στα δώματια με ήχους συτνονισμού των ημισφαιρίων του εγκεφάλου και προαιρετικές συνεδρίες μασάζ και ρεφλεξολογίας.

Ειδική τιμή 45 ευρώ κατ άτομο.

Περιλαμβάνονται : οι δραστηριότητες του διημέρου, μία διανυκτέρευση σε δίκλινο δωμάτιο προσεγμένο ως τις λεβάντες κάτω από τα μαξιλάρια, πλούσιο πρωινό, δωρεάν χρήση του γυμναστηρίου και της δανειστικής βιβλιοθήκης, δωρεάν προϊόντα προσωπικής περιποίησης (παντόφλες σαμπουάν, αφρόλουτρο) δωρεάν γλυκάκια και αφεψήματα βιολογικών βοτάνων και φόροι.

Κτήμα Νοόσφαιρα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Σάββατο 13 Ιανουαρίου
Άφιξη ως τις 11:30
Καλωσόρισμα με αρωματικό τσάι του βουνού κουλουράκια και κέικ
Έναρξη 12:00μμ
12:00-14:00 Ασκήσεις – παιχνίδια σύνδεσης της ομάδας
14:00- 18:00 ελεύθερος χρόνος για γεύμα (προαιρετικό), επικοινωνία με τους άλλους συμμετέχοντες, περιπάτους στη φύση, εξάσκηση στο γυμναστήριο της Νοόσφαιρας και ατομικές προαιρετικές συνεδρίες ρεφλεξολογίας, rejuvnace (ολιστικό μασάζ προσώπου) και Κέλτικων μαντικών ρούνων.
Απολαύστε την ομορφιά του τοπίου και του χώρου ή χαλαρώστε διαβάζοντας ένα βιβλίο από τη δανειστική βιβλιοθήκη του Κτήματος Νοόσφαιρα πλάι στα αναμμένα τζάκια.
18:00-20:00 Μαθήματα Θαυμάτων. Ανακαλύψτε τις βαθειά θεραπευτικές ιδέες που ανακουφίζουν από τις εσωτερικές πιέσεις και τα παράπονα.
20:00 Δείπνο (προαιρετικό)

Κυριακή14 Ιανουαρίου
9:00- 10:30 Το πλούσιο πρωινό του Κτήματος Νοόσφαιρα με βιολογικά προϊόντα, αυγά από τις κοτούλες του Κτήματος και φρεσκοψημένες, σπιτικές νοστιμιές.
11:00-12:00 Εισήγηση για την ακουστική τεχνολογία Hemi-Sync και τα πρωτοποριακά προγράμματα του Monroe Institute για τον συντονισμό των ημισφαιρίων του εγκεφάλου και τις διευρυμένες καταστάσεις συνείδησης.
12:00 μμ Ακουστική διαλογιστική άσκηση βαθειάς χαλάρωσης με ήχους Hemi-Sync στα δωμάτια. Το Κτήμα Νοόσφαιρα είναι το μοναδικό κατάλυμα στην Ευρώπη που διαθέτει την ειδική εγκατάσταση σε κάθε δωμάτιο για ακρόαση των διαλογιστικών ασκήσεων ενώ οι συμμετέχοντες είναι αναπαυτικά ξαπλωμένοι στο κρεβάτι τους.
12:45-13:30 Moίρασμα των εμπειριών, ερωτήσεις & απαντήσεις και ολοκλήρωση του προγράμματος.
13: 30 μμ – 14:00 μμ Ελεύθερος χρόνος για περιπάτους στη φύση και προαιρετικές συνεδρίες ρεφλεξολογίας, rejuvance και Κέλτικων μαντικών ρούνων.
14:00 προαιρετικό γεύμα

Το πρόγραμμα συντονίζουν οι:
Ιουλία Πιτσούλη συγγραφέας, σύμβουλος ψυχικής υγείας
Μαρία Ξιφαρά ψυχολόγος, ψυχοθεραπεύτρια

Νοόσφαιρα Wellness & Retreat Center

Πληροφορίες δηλώσεις συμμετοχής 2108074654 και 6932367147
και info@noosfera.gr

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο