Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Βιταμινούχο Νερό TOPSHAPE

Βιταμινούχο Νερό TOPSHAPE

Βιταμινούχο Νερό TOPSHAPE

H Waterfresh ΑΕ ενισχύει το χαρτοφυλακίο της, η οποία από την 1η Μαρτίου 2018 αναλαμβάνει την αποκλειστική διανομή και πώληση των Βιταμινούχων Νερών TOPSHAPE. Βιταμινούχο Νερό TOPSHAPE

Βιταμινούχο Νερό TOPSHAPE

Η συμφωνία συνεργασία της εντάσσεται στην απόφαση για αξιοποίηση του διευρυμένου δικτύου της μέσω και της διανομής συμπληρωματικών κατηγοριών προϊόντων με στόχο την ενίσχυση της προϊοντικής της γκάμας στην αγορά του HoReCa (Hotel Restaurant Catering) επιδιώκοντας να δημιουργήσει προστιθέμενη αξία στους πελάτες της, απαντώντας σε ανερχόμενες καταναλωτικές τάσεις προς τα healthy drinks.

Τα Βιταμινούχα Νερά topshape είναι χωρίς συντηριτικά,χωρίς τεχνητά πρόσθετα και ΜΟΝΟ με φυσικά συστατικά.
Κυκλοφορούν σε 4 γευσεις: Πορτοκάλι, Λεμόνι, Πράσινο Μήλο και Lime και προσφέρουν βιταμίνες ανάλογα με τις ανάγκες σας.

01.ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ – ESSENTIAL

Βιταμινούχο Νερό TOPSHAPE
Η ποικιλία βιταμινών «ESSENTIAL» βοηθάει σε ένα μεγάλο μέρος των συστημάτων στον ανθρώπινο οργανισμό να λειτουργούν κανονικά, συμπεριλαμβανομένων του καρδιοαγγειακού συστήματος, του πεπτικού συστήματος, του ανοσοποιητικού συστήματος, του μυϊκού συστήματος και του νευρικού συστήματος. Το νερό τονώνει το μεταβολισμό, επιβραδύνει την γήρανση, ενώ το σύμπλεγμα ωφέλιμων συστατικών αποτελεί βάση για λαμπερά μαλλιά, αστραφτερό δέρμα και γερά νύχια. Οι βιταμίνες που περιέχει το «Essential» με γεύση πορτοκαλιού είναι ως εξής: Β3, Β6, Β7, βιταμίνη C και βιταμίνη 12.

02.ΛΕΜΟΝΙ – DEFENSE


Ο συνδυασμός των βιταμινών «DEFENSE» εντοπίζει, καταστρέφει και καταπολεμά τους ιούς και τις αδυναμίες του οργανισμού, ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα και μειώνει το επίπεδο των ορμονών που σχετίζονται με το άγχος. Έχει θετική επίδραση πάνω στο νευρικό σύστημα, καθώς επίσης και πάνω στην σωστή πέψη και αφομοίωση της τροφής. Οι βιταμίνες που περιέχει το «Defense» είναι βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, Β12,B9 και ψευδάργυρο.

03.ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΗΛΟ – EVERYDAY

Βιταμινούχο Νερό TOPSHAPE
Το νερό βιταμινών «Everyday » προσφέρει συνδυασμό βιταμινών, που βοηθούν τον οργανισμό να συγκεντρώσει περισσότερες δυνάμεις και τόνωση. Οι βιταμίνες, που περιέχονται στο νερό είναι Β3, Β7, βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, B5, B9, Β12, ψευδάργυρος, μαγνήσιο.

04.LIME – RELOAD


Ο συνδυασμός των βιταμινών στο «RELOAD» εξασφαλίζει έναν εύκολο, τονωτικό και ωφέλιμο τρόπο για την αναπλήρωση των δυνάμεων. Το νερό βιταμινών περιέχει βιταμίνη Β3, βιταμίνη Ε, B5, B9, B7, Β12, ψευδάργυρο, μαγνήσιο.

Αρχική Σελίδα

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο