Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Elite Strom: Live Elite

 

Elite Strom: Live Elite Κάντε κράτηση online

  Elite Strom: Live Elite Κάντε κράτηση online

   Elite Strom: Live Elite

   Η elite strom σας λέει καλημέρα! Elite Strom: Live Elite
   Η τεχνογνωσία αιχμής, η πολυετή εμπειρία, η αγάπη και το μεράκι κάθε έμπειρου τεχνίτη, καθώς και η προσοχή στη λεπτομέρεια, γίνονται τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα που τοποθετούν την elite strom εδώ και τόσα χρόνια σε ηγετική θέση στην αγορά.

   Ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρίας Βασίλης Σπίνος για 40 χρόνια δίδασκε στους ανθρώπους της elite strom πως «ένα ποιοτικό στρώμα, είναι ένας ξεκούραστος άνθρωπος». Κάθε πρώτη ύλη και κάθε νέο προϊόν περνούν από τη Διαδικασία Ελέγχου, με εξαντλητικά τεστ ποιότητας και αντοχής, για εξομοίωση χρήσης μιας 10ετίας. Ένα στρώμα elite αντέχει κάθε ανταγωνισμό, ακόμα και αυτόν του ίδιου του χρόνου.

   Elite Strom: Live Elite

   Υψηλής ποιότητας υλικά και άριστες πρώτες ύλες, υποστηρίζουν το στόχο των κορυφαίων προϊόντων ύπνου elite strom, ώστε να συνδυάζουν και να προσφέρουν το τρίπτυχο της άνεσης, της καινοτομίας και του σύγχρονου σχεδιασμού.

   Έχοντας μια σημαντική πορεία στο χρόνο, η εταιρία elite επιβραβεύεται από την πρώτη εταιρία προϊόντων ύπνου στον κόσμο, την ΤΕMPUR, αναθέτοντας στην elite strom, την αποκλειστική εκπροσώπησή της στην Ελλάδα. Παράλληλα, η elite strom εκπροσωπεί τις αμερικάνικες εταιρίες, Sealy και STEARNS & FOSTER.

   ISPA

   Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις ανάγκες του καταναλωτή και την άριστη εξυπηρέτηση του, η elite strom επιδιώκει να παρακολουθεί στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις για τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της και του τελικού αποτελέσματος. Για το σκοπό αυτό, είναι μέλος του Διεθνούς Οργανισμού Προϊόντων Ύπνου (ISPA). Συνεργάζεται μαζί του για τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της, ώστε να επενδύει στην άνεση του καταναλωτή και να του εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα ύπνου.

   ISO

   Η εταιρεία από 24/3/2010, έχει αναπτύξει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης ποιότητας το οποίο ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του. ΕΛΟΤ EN ISO 9001:2015 με πεδίο εφαρμογής την Παραγωγή και Εμπορία Στρωμάτων & Αξεσουάρ Κρεβατιών με αριθμό πιστοποιητικού ΣΔΠ 2805/19 Ταυτόχρονα η εταιρεία αναπτύσσει και θα εφαρμόσει και πιστοποιήσει σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO14001:2015

   Πατήστε εδώ για να δείτε όλη τη συλλογή στρωμάτων της Elite Strom.

   Σειρά Tempur
   Σειρά Sealy
   Στρώματα Ύπνου