Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Μαύροι Κύκλοι Ματιών: Απαλλαγείτε!

Μαύροι Κύκλοι Ματιών

Μαύροι Κύκλοι Ματιών: Απαλλαγείτε!

Κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει ξυπνήσει μια μέρα και να δει το πρόσωπό του αλλαγμένο και γερασμένο από τη μια στιγμή στην άλλη. Μαύροι Κύκλοι Ματιών. Τα σημάδια του χρόνου όπως ρυτίδες, πανάδες και δυσχρωμίες εμφανίζονται σταδιακά. Αυτό μπορεί να το παρατηρήσει κάποιος όταν ανατρέχει σε παλιές φωτογραφίες και όχι άμα κοιτάζεται κάθε μέρα στον καθρέφτη.

Για το λόγο αυτό όχι μόνο πρέπει να προσέχουμε το πρόσωπό μας προκειμένου να μην φαίνεται η ηλικία μας αλλά θα πρέπει να προλάβουμε και τα σημάδια του χρόνου, όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Οι κρέμες περιποίησης κατά των ρυτίδων για πρόσωπο και μάτια δεν αρκούν για να μειωθούν τα σημάδια της γήρανσης. Θα πρέπει συνδυαστικά να δημιουργήσουμε και τη δική μας ρουτίνα πρόληψης και αντιμετώπισης των σημαδιών γήρανσης.

Μαύροι Κύκλοι Ματιών

Προστατέψτε το δέρμα σας από τον ήλιο. Η προστασία από τον ήλιο είναι το Α και το Ω κατά της γήρανσης. Ο ήλιος και οι υπεριώδεις ακτίνες του είναι ένοχες για την πρόωρη γήρανση του προσώπου μας.

Ακόμη και το χειμώνα δε θα πρέπει να παραλείπουμε την αντηλιακή μας κρέμα. Προσέχουμε έτσι ώστε να μην είμαστε εκτεθειμένοι στον ήλιο, αναζητώντας μέρη σκιερά. Αξεσουάρ όπως γυαλιά και καπέλο θα προστατεύσουν τα μάτια σας αλλά παράλληλα θα συμβάλουν στο να μη δημιουργηθούν ρυτίδες γύρω από τα μάτια, το γνωστό πόδι της χήνας.

Δεν πρέπει να παραλείπετε την καθημερινή ενυδάτωση της επιδερμίδας σας, πρωί και βράδυ. Όσο μεγαλώνουμε, το δέρμα μας γίνεται ξηρότερο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να εμφανίζονται λεπτές γραμμές και ρυτίδες, πολύ εύκολα. Η ενυδατική κρέμα που δεν πρέπει να ξεχνάμε, κρατά την υγρασία μέσα στο δέρμα μας κάνοντάς τη πιο ελαστική.

Με την ίδια συνέπεια, θα πρέπει να γίνεται και ο καθημερινός καθαρισμός του προσώπου μας. Ζεστό νερό και ένα ήπιο καθαριστικό, θα απομακρύνει από το δέρμα σας ρύπους και τυχόν υπολείμματα από το μακιγιάζ. Το ντεμακιγιάζ δεν πρέπει να το ξεχνάτε ποτέ, καθώς θεωρείται ένας από τους βασικούς λόγους εμφάνισης ρυτίδων.

Για ένα πρόσωπο υγιές και λαμπερό, θα πρέπει να προσέχετε τόσο τη διατροφή σας όσο και τον ύπνο σας. Κοιμηθείτε όσο το δυνατόν 6-8 ώρες την ημέρα. Ο ύπνος, βοηθά το δέρμα να ανανεωθεί. Εμπλουτίστε τη διατροφή σας με φρούτα και λαχανικά. Η υγιεινή διατροφή βοηθά στο λαμπερό πρόσωπο.

Χαρίστε στον εαυτό σας μια μοναδική θεραπεία αντιγήρανσης. Ανακαλύψτε αυτή που ταιριάζει στις ανάγκες του προσώπου σας και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών.

Healthy Derma Clinics

No Comments