Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Ιατρική Αισθητική: Μπότοξ

Ιατρική Αισθητική & Μπότοξ

Ιατρική Αισθητική: Μπότοξ

Ιατρική Αισθητική: Μπότοξ.  Η αισθητική δερματολογία έχει εξελιχθεί σε ένα ισχυρό σύμμαχο για την καταπολέμηση των σημαδιών της ηλικίας. Σήμερα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μία ευρεία γκάμα θεραπειών, ανάμεσα σε ενέσιμες και μη ενέσιμες θεραπείες.

Καθώς ο χρόνος περνά, αφήνει τα σημάδια του στην επιδερμίδα μας. Σταδιακά, εμφανίζονται ρυτίδες, γραμμές και πτυχώσεις στην περιοχή του μετώπου, των ματιών και του μεσόφρυου, οι οποίες οφείλονται στη μείωση παραγωγής ελαστίνης και κολλαγόνου στο μέσο στρώμα του δέρματος. Το αποτέλεσμα είναι η επιδερμίδα να χάνει την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα και τη νεανική της όψη.

Τα καλά νέα είναι ότι η αισθητική δερματολογία έχει εξελιχθεί σε ένα ισχυρό σύμμαχο για την καταπολέμηση των σημαδιών της ηλικίας. Σήμερα, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε μία ευρεία γκάμα θεραπειών, ανάμεσα σε ενέσιμες και μη ενέσιμες θεραπείες.

Μετά από προσεχτική αξιολόγηση της επιδερμίδας και ανάλογα με την ποιότητά της και το είδος των ρυτίδων, συστήνεται η κατάλληλη θεραπεία για να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ιατρική Αισθητική: Μπότοξ

Η θεραπεία με Μπότοξ είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική, γεγονός που την καθιστά μία από τις πιο διαδεδομένες θεραπείες για την αντιμετώπιση των σημαδιών του χρόνου. Οι ρυτίδες που ανταποκρίνονται καλύτερα στη θεραπεία είναι οι υπερκινητικές ρυτίδες στο μέτωποστο μεσόφρυο (περιοχή μεταξύ των φρυδιών και της βάσης της μύτης) και στο λεγόμενο “πόδι της χήνας”.

Οι ενέσεις μπότοξ περιέχουν μικρές ποσότητες βοτουλινικής τοξίνης που προκαλούν μερική παροδική αδρανοποίηση στους μύες. Η βοτουλινική τοξίνη συμβάλλει στον περιορισμό της λειτουργίας των μυών που προκαλούν τις ρυτίδες, με αποτέλεσμα οι “ανταγωνιστικές” μυικές ομάδες να εξαφανίζουν τις ρυτίδες. Ως εκ τούτου οι ρυτίδες γίνονται λιγότερο ορατές. 

Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά και ορατά ακόμα και 2-3 ημέρες μετά την πρώτη εφαρμογή, ενώ σε μερικές περιπτώσεις μετά από 15 ημέρες. Κάθε θεραπεία γίνεται από εξειδικευμένο ιατρό δερματολόγο και τα αποτελέσματα διαρκούν για περίπου 6-8 μήνες, μετά το πέρας των οποίων μπορεί να επαναληφθεί.

Άλλες εφαρμογές Μπότοξ:

Υπεριδρωσία ( εμποδίζει την υπερβολική εφίδρωση )

Ημικρανία ( βοηθά τις κεφαλαλγίες και την ημικρανία

Baby Μπότοξ

Το baby Μπότοξ (γνωστό και ως actor’s μπότοξ ή micro μπότοξ), «οφείλει» την ανακάλυψή του στους σκηνοθέτες του Hollywood, οι οποίοι αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα με τα «ανέκφραστα» πρόσωπα των ηθοποιών. Ιατρική Αισθητική & Μπότοξ

Είναι η εφαρμογή των ενέσεων μπότοξ με μικρότερη δόση φαρμάκου αλλά με την ίδια αραίωση. Εφαρμόζεται σε μικρότερο βάθος από το κλασσικό μπότοξ και στις ίδιες περιοχές εφαρμογής (μεσόφρυο, μέτωπο, πόδι της χήνας, περίγραμμα προσώπου).

Απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες, κυρίως όμως στις μικρότερες ηλικίες από 25 χρονών όπου και έχει μεγαλύτερη επιτυχία. Η εφαρμογή του baby μπότοξ εξομαλύνει τις λεπτές ρυτίδες που σχηματίζονται λόγω της κίνησης των μυών και η επιτυχία του οφείλεται στο ότι δεν αφήνει το πρόσωπο ανέκφραστο, αλλά αντιθέτως ανανεωμένο και σφριγηλό, ενώ ταυτόχρονα προλαμβάνει το σχηματισμό βαθιών ρυτίδων.

Η τιμή του ξεκινάει από 100 € και η διάρκειά του φτάνει τους 6 μήνες.

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο