Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Botox: Fillers με υαλουρονικό οξύ

Fillers με υαλουρονικό οξύ

Botox: Fillers με υαλουρονικό οξύ

Όσα πρέπει να γνωρίζετε: Fillers με υαλουρονικό οξύ

Όσο μεγαλώνουμε ηλικιακά η φυσική παραγωγή υαλουρονικού οξέος, ενός φυσικού πολυσακχαρίτη, στον οργανισμό μας ελαττώνεται. Αυτό το γεγονός, συνδυαστικά με ορισμένες παθήσεις, όπως ο σακχαρώδης διαβήτης, αλλά και τις αυξομειώσεις βάρους, το κάπνισμα, την υπερβολική έκθεση στον ήλιο, την απρόσεκτη διατροφή καθώς και με την υπέρμετρη δραστηριότητα των μιμικών μυών του προσώπου. εξαιτίας των μορφασμών, οδηγούν το δέρμα στην πρόωρη γήρανση.

Το υαλουρονικό οξύ παράγεται με βιοσύνθεση και δεν έχει ζωική προέλευση. Έτσι, η εμφάνιση αλλεργικής αντίδρασης είναι σπάνια και δε χρειάζεται να προηγηθεί τεστ ευαισθησίας, αφού είναι υλικό απολύτως ασφαλές, δοκιμασμένο και αξιόπιστο.Ποια είναι η δράση του

Fillers με υαλουρονικό οξύ

Η εφαρμογή του υαλουρονικού οξέος είναι η πιο δημοφιλής μέθοδος ιατρικής αισθητικής με fillers που διαμορφώνει πρόσωπο νεανικό σε ελάχιστο χρόνο και βοηθά στο να διατηρεί τη φυσική του έκφραση που με τα χρόνια έχει χαθεί. Μια τέτοια θεραπεία ενυδατώνει το δέρμα, καθώς ελέγχει το περιεχόμενο του νερού στους ιστούς και επιβραδύνει τη διάχυσή του από το χόριο προς την επιδερμίδα. Επίσης, προσδίδει ελαστικότητα και όγκο και αυξάνει την αντοχή του δέρματος ενισχύοντας την επουλωτική και αναπλαστική του ικανότητα.

Πώς εφαρμόζεται
Η εφαρμογή είναι σύντομη και ανώδυνη, γίνεται από εξειδικευμένο ιατρό με χρήση τοπικής αναισθησίας ή αναισθητικής κρέμας. Εφαρμόζεται στη ρινοπαρειακή αύλακα, τις ρυτίδες γύρω από τα χείλη, τις γωνίες του στόματος, τις γραμμές «μαριονέτας», βελτιώνοντας το σχήμα και τον όγκο των χειλιών χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα για την περιοχή fillers.

Νικήστε τον χρόνο σωστά και φυσικά. Νέο Lifting με νήματα PDO σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς χειρουργείο!
Η τεχνική συνίσταται στο να ενισχυθεί το δέρμα και να ανυψωθούν οι περιοχές του προσώπου & σώματος που έχουν υποστεί πτώση λόγω χαλάρωσης, λεπτού δέρματος ή ηλικίας.

Το Lifting με νήματα PDO είναι μία καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος που μειώνει τη χαλάρωση του προσώπου και σώματος χωρίς επέμβαση. Τα PDO Lifting Threads είναι 100% βιο-απορροφήσιμα.

Σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του προσώπου και του σώματος με απολύτως ασφαλή τρόπο. Δεν αντικαθιστούν χειρουργικό lifting, αλλά αποτελούν μια εξαιρετική εναλλακτική για τα άτομα εκείνα που έχουν ήπια χαλάρωση ή ακόμα και σημαντική χαλάρωση, αλλά δεν επιθυμούν να υποβληθούν σε χειρουργική επέμβαση.

Το υλικό PDO χρησιμοποιείται για την κατασκευή ραμμάτων στη χειρουργική και εφαρμόζεται συχνά στη συρραφή των εσωτερικών ιστών του σώματος, αφού είναι πλήρως απορροφήσιμα. Τα νήματα PDO χρησιμοποιούνται ευρέως στην αισθητική ιατρική σε όλο τον κόσμο τα τελευταία 5 χρόνια.

Οφέλη

 • Φυσική παραγωγή κολλαγόνου & ελαστίνης
 • Σύσφιξη και ανάπλαση δέρματος χωρίς χειρουργείο
 • 100% ασφαλής μέθοδος χωρίς καμία απολύτως παρενέργεια

Σε ποιους εφαρμόζονται
Η εφαρμογή ταιριάζει κυρίως σε ηλικίες άνω των 30 ετών, όπου το δέρμα χρειάζεται στήριξη και σύσφιξη. Όσο μεγαλύτερη είναι η ηλικία, τόσο πυκνότερο πρέπει να είναι το πλέγμα για να μπορέσει να δημιουργήσει τη σωστή υποδομή κολλαγόνου.

Σε ποια σημεία του σώματος

 • Σε όλο το πρόσωπο (οβάλ, ρινοπαρειακές, ζυγωματικά, πόδι χήνας, μέτωπο)
 • Στον λαιμό
 • Στην κοιλιακή χώρα
 • Στους γλουτούς
 • Στους μηρούς
 • Στους βραχίονες
 • Στην πλάτη
 • Στο στήθος

Αποτελέσματα
Συνήθη αποτελέσματα είναι η απαλοιφή κατά 70% των ρινοπαρειακών πτυχών και της πτώσης των παρειών, με σαφή βελτίωση του οβάλ του προσώπου.

Σε άλλες περιοχές του σώματος, η εφαρμογή δίνει άμεσα αποτελέσματα σύσφιξης, τα οποία βελτιώνονται μέρα με τη μέρα μέχρι την ολοκλήρωση του τρίτου μήνα, οπότε και σταθεροποιείται η εικόνα για περίπου 18 μήνες. Μετά το διάστημα αυτό, επανεξετάζεται η τοποθέτηση επιπλέον νημάτων για τη διατήρηση του αποτελέσματος.

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο