Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Μικρά μυστικά ομορφιάς

Μικρά μυστικά ομορφιάς

Μικρά μυστικά ομορφιάς

Μικρά μυστικά ομορφιάς. Ιδιαίτερες συμβουλές ομορφιάς που μας βοηθούν να επιλέξουμε τα κατάλληλα προϊόντα για το δικό μας δέρμα.

Νιώθετε μπερδεμένη όταν πρόκειται να αγοράσετε προϊόντα ομορφιάς; Ψάχνετε για εκείνο το προϊόν που διαφημιζόταν επίμονα και τράβηξε την προσοχή σας; Ή μήπως κατευθύνεστε προς τα καταστήματα ψάχνοντας το μυστικό μαγικό φίλτρο που σας πρότεινε μια φίλη και εξαφανίζει τις ρυτίδες σε μια νύχτα;

Όποιος κι αν είναι ο λόγος που σας κάνει να αγοράζετε προϊόντα αντιγήρανσης, ορίστε μερικά απλά πράγματα που πρέπει να θυμάστε:

Μικρά μυστικά ομορφιάς

  • Το πιο ακριβό προϊόν στην αγορά δεν είναι πάντα το καλύτερο. Υπάρχουν προϊόντα που μπορεί να είναι πολύ κοντινά στη σύνθεση, ή ακόμα να περιέχουν πιο αγνά συστατικά, αλλά να έχουν διαφορετική συσκευασία.
  • Αγοράστε προϊόντα περιποίησης για το δέρμα σας, αφού προηγουμένως τα έχετε δοκιμάσει και δεν υπάρχει κάποια αλλεργική αντίδραση.
  • Η περιποίηση προσώπου μία φορά το μήνα είναι απαραίτητη, γιατί κάνει πιο έντονη την κυκλοφορία του αίματος και οφελεί πολύ το δέρμα σας.
  • Η διατροφή μας, εκτός από το σώμα μας, αποτυπώνεται δυστυχώς και στο πρόσωπο μας! Προσέξτε πολύ τι τρώτε και αποφύγετε τα διαιτητικά ποτά και το γρήγορο φαγητό. Άλλωστε όπως λέει το ρητό “είσαι ότι τρως”!
  • Ο ύπνος είναι η πιο οικονομική μέθοδος αντιγήρανσης! Βεβαιωθείτε ότι κοιμάστε τουλάχιστον 8 ώρες κάθε μέρα.
  • Το αλκοόλ, τα φάρμακα και το κάπνισμα μπορεί να προκαλέσουν στην επιδερμίδα σας πρώιμα σημάδια γήρανσης.
  • Οι μαμάδες μας χρησιμοποιούσαν προϊόντα από την κουζίνα τους πριν εμφανιστούν στα καταστήματα ακριβά προϊόντα ομορφιάς. Μερικές φορές λίγο ελαιόλαδο ή λάδι καρύδας μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο στα ξηρά χέρια ή στις πατούσες.
  • Μη διστάσετε να δοκιμάσετε φυσικά προϊόντα. Δεν είναι μόνο το ίδιο αποτελεσματικά, αλλά και εξαιρετικά ευεργετικά για τις επιδερμίδες μας. Ακόμα, είναι πολύ πιο οικονομικά σε σχέση με άλλα προϊόντα.
  • Αν σας δοθεί ευκαιρία, χρησιμοποιήστε εξατομικευμένα προϊόντα, δηλαδή προϊόντα που έχουν φτιαχτεί αποκλειστικά για το δικό σας δέρμα και για τις δικές σας ανάγκες. Συνήθως παρασκευάζονται στο φαρμακείο σας κατόπιν συνταγής που λαμβάνετε από το δερματολόγο σας.

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο