Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Καλλιτέχνιδα παρουσιάζει υποβρύχια χορογραφία στη βαθύτερη πισίνα του κόσμου

Καλλιτέχνιδα παρουσιάζει υποβρύχια χορογραφία στη βαθύτερη πισίνα του κόσμου

Η καλλιτέχνιδα και χορογράφος υποβρυχίου χορού Julie Gautier, παρουσιάζει την πιο πρόσφατη δουλειά της, στην βαθύτερη πισίνα του κόσμου. Στο ΑΜΑ η Gautier δίνει την παράσταση της, χορεύοντας στο βυθό για αρκετά λεπτά χωρίς να πάρει ανάσα και στη συνέχεια αναδύεται και πάλι στην επιφάνεια.  

Το ΑΜΑ πήρε το όνομα του από την γιαπωνέζικη λέξη για “τη γυναίκα της θάλασσας” και είναι αφιερωμένο από την καλλιτέχνιδα σε όλες τις γυναίκες του κόσμου. Έχει κινηματογραφηθεί στην Y-40 Deep Joy, τη βαθύτερη πισίνα του κόσμου κοντά στη Βενετία, στην Ιταλία. Το βίντεο  αποτελεί μέρος μιας μεγαλύτερης δουλειάς, μέρος της οποίας είναι το μουσικό βίντεο για το τραγούδι της Beyoncé  “Runnin” και ένα υποβρύχιο φιλμ για μία εταιρεία που ονομάζεται “Les Films Engloutis”. Η Gautier δημιουργεί αυτά τα βίντεο με τη βοήθεια του συζύγου της Guillaume Nery, που είναι πρωταθλητής στις καταδύσεις.

“Το ΑΜΑ είναι μία βουβή ταινία. Λέει μία ιστορία που καθένας μπορεί να ερμηνεύσει με το δικό του τρόπο, βασισμένος στις δικές του προσωπικές εμπειρίες”, λέει η Gautier. “Δεν επιβάλλει μόνο προτείνει. Ήθελα να μοιραστώ τον μεγαλύτερο πόνο στη ζωή μου, μέσω αυτής της ταινίας. Ωστόσο δεν ήθελα να τον παρουσιάσω ωμά και έτσι τον κάλυψα με χάρη. Και για να μη φανεί ιδιαίτερα βαρύς, τον βύθισα στο νερό. Αφιερώνω αυτή την ταινία σε όλες τις γυναίκες του κόσμου”.

Gautier
Gautier
Gautier

Χωρίς Σχόλια

Αναρτήστε ένα σχόλιο