Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Το πιο σημαντικό προϊόν για τα γένια σου

Το πιο σημαντικό προϊόν για τα γένια σου

Δώσε στο μούσι σου την προσοχή που του αξίζει! Μη ξεκινάς να αφήσεις μούσι εάν δεν είσαι πρόθυμος για λίγη φροντίδα.
Η γενειάδα πρέπει να είναι ωραία κουρεμένη, περιποιημένη και κατάλληλα φροντισμένη και ενυδατωμένη. Το κατάλληλο λάδι μπορεί να βοηθήσει σε όλα αυτά! Ήρθε η ώρα λοιπόν να συναντήσεις το πιο σημαντικό προϊόν για τα γένια σου.
Που βοηθάει το λάδι;
Τα λάδια για τα γένια έχουν πολλαπλές λειτουργίες. Ενυδατώνουν τις τρίχες και το δέρμα σου, μαλακώνοντας έτσι το μούσι σου όσο μεγαλώνει, επιτρέπουν τις μακρύτερες τρίχες να πάρουν μια συγκεκριμένη φόρμα χωρίς να πετούν και χαρίζουν ένα ιδιαίτερο άρωμα χάρη στα αιθέρια έλαια που περιέχουν όπως του κέδρου, της μέντας ή τα εσπεριδοειδή. Τα αιθέρια έλαια που χρησιμοποιούμε στα έλαια musatos έχουν καθαριστικές/αντιμικροβιακές ιδιότητες που βοηθούν στη καύτερη διατήρηση της υγιεινής μας.
Πώς το βάζω;
Ρίξε μια μικρή ποσότητα στην παλάμη, τρίψε ανάμεσα στα χέρια και εφάρμοσε από τη ρίζα έως την άκρη της γενειάδας (κατά μήκος). Εάν το πρόσωπο σου το αισθάνεσε αφυδατωμένο, ξηρό μπορείς να πάρεις λίγο λάδι ακόμα και με μικρές κυκλικές κινήσεις να το εφαρμόσεις στη ρίζα της γενειάδας, έτσι ώστε να απορροφηθεί από το δέρμα και από τους θύλακες των τριχών. Αυτό θα βοηθήσει και στην ανάπτυξη μιας υγιούς γενειάδας. Προαιρετικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια χτένα για να απλώσεις ομοιόμορφα το λάδι παντού και στη συνέχεια να χτένισεις όλες τις τρίχες στη θέση τους.
Ωραία πήρα λάδι, τώρα πόσο συχνά να το χρησιμοποιώ;
Η συχνότητα εφαρμογής ποικίλλει. Εφάρμοσέ το μία φορά το πρωί και επανάλαβε όταν το κρίνεις ξανά απαραίτητο. Καλό θα ήταν να περιμένεις μερικές ώρες μεταξύ των εφαρμογών και να μην το χρησιμοποιήσεις πάνω απο τρεις φορές την ημέρα. Μη το παρακάνεις, ξέρω μυρίζει ωραία! (Για τους περισσότερους ανθρώπους, μια φορά την ημέρα είναι αρκετό.) Να είσαι σίγουρος ότι βάζεις λάδι πάντα σε καθαρή και στεγνή (έστω νωπή) τρίχα. Μια βρώμικη ή βρεγμένη γενειάδα δεν θα απορροφήσει σωστά το λάδι.

Αρχική

No Comments