Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

The Core

The Core

To The Core είναι πιστοποιημένος χώρος από την CrossFit και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για την εκμάθηση του.

Το The Core  είναι από τα μεγαλύτερα στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο στην Δυτική Αττική με πάνω από 1300 τμ συνολικούς χώρους.

Το προσωπικό του The Core είναι παθιασμένο με την δουλεία του αλλά και το CrossFit και θέλουν να το μοιραστούν με όλους εσάς!

Βρίσκουν πάντα νέους τρόπους εκγύμνασης βασισμένους στην άρση βαρών, ενόργανη, στίβο αλλά και στην Καλλισθενική αγωγή.

To CrossFit είναι μια μέθοδος άσκησης το οποίο βασίζεται στην εκτέλεση ασκήσεων που βασίζονται στις λειτουργικές κινήσεις , σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο μοτίβο υψηλής έντασης.

Απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να είναι fit και υγιείς, άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικίας, αλλά και επαγγελματίες αθλητές.

1) Μέθοδος άσκησης: 
Προπόνηση , η οποία αποδεδειγμένα μας οδηγεί στην βελτίωση της φυσικής κατάστασης, της υγείας αλλά και της καθημερινής ζωής.

2) Ασκήσεων που βασίζονται στις λειτουργικές κινήσεις : 
Στο The Core ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ . Οι αθλούμενοι είναι οι μηχανές!!! Το «μηχάνημα» είναι το σώμα και οι ασκήσεις που εκτελούνται είναι πολυαθρικές και είναι βγαλμένες από την καθημερινότητα και την ζωή.

3) Συνεχώς μεταβαλλόμενο μοτίβο:
Κάθε μέρα νέες ασκήσεις, κάθε μέρα κάτι διαφορετικό! Γυμναστική που αποφασίζουν οι trainers, έτσι είναι αδύνατο να βαρεθεί κανείς, ενώ καθημερινά ο καθένας ανακαλύπτει πράγματα που δεν φανταζόταν ότι μπορούσε να κάνει!

4) Υψηλής έντασης: 
Μαθαίνουμε την καρδιά να χτυπάει δυνατά και γρήγορα σαν να είσαι ερωτευμένος μιας και σίγουρα θα ερωτευτείς το The Core. Το προπονητικό πρόγραμμα του CrossFit διαρκεί το μέγιστο 1 ώρα, μαζί με το ζέσταμα και την αποθεραπεία!

 

Ωράριο

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 10:00-22:30

ΣΑΒΒΑΤΟ : 10:00-14:30

ΚΥΡΙΑΚΗ : ΚΛΕΙΣΤΑ

CrossFit
Kick Boxing
Nutritionist