Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Skin Center

Skin Center

Tα Δερματολογικά Ιατρεία των Skin Center δημιουργήθηκαν στο πλαίσιο παροχής ολοκληρωμένων ποιοτικών υπηρεσιών αισθητικής και ευεξίας.

Όσοι είχαν την ευκαιρία και την τύχη να απολαύσουν μέχρι σήμερα τις υπηρεσίες τους, εξέφρασαν τον εντυπωσιασμό τους για:

  • Την μοναδική ποιότητα και την εξαιρετική λειτουργικότητα των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων,
  • Tην υψηλή επιστημονική κατάρτιση του Ιατρικού δυναμικού,
  • Την φιλικότητα και την υποδειγματική εξυπηρέτηση του προσωπικού.

Κάτι που έρχεται να επιβεβαιώσει για μια ακόμη φορά την μεγάλη έμφαση που δίνεται διαχρονικά στην εξυπηρέτηση των πελατών και στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση των αναγκών τους.

Γενικές Υπηρεσίες

Θεραπείες προσώπου

Θεραπείες σώματος

Ειδικές Υπηρεσίες

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις Skin Center βρίσκονται στη Λεωφόρο Κηφισίας 348, στο Χαλάνδρι και είναι έκτασης 230 τ.μ.

Χαρακτηρίζονται από την υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα, την πολυτέλεια και την άνεση, χαρακτηριστικά που αναδεικνύουν κάθε επίσκεψη σε μια μοναδική εμπειρία ζωής.

Oι εγκαταστάσεις του Skin Center στο Χαλάνδρι βρίσκονται σε ένα ιδιαίτερα κεντρικό σημείο, με εύκολη πρόσβαση, αφού απέναντι αυτών υπάρχουν το Νοσοκομείο «Υγεία» και πολύ κοντά το «Ιατρικό Κέντρο», το «Ιασώ» και το «Μητέρα».

Παράλληλα, βρίσκονται κοντά σε τρία από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της Ελλάδας, αλλά και στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Είναι εύκολα προσβάσιμες με τη δημόσια συγκοινωνία, ενώ και για όσους μετακινούνται με I.X. δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα και καμία ανησυχία, αφού παρέχεται ιδιωτικός χώρος στάθμευσης και μάλιστα χωρίς χρέωση.