Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Καλαφάτη Ανθή Αισθητική Ιατρική

 

Καλαφάτη Ανθή Αισθητική Ιατρική

23310 777 44 / 6986 674 573

Καλαφάτη Ανθή Αισθητική Ιατρική

Η ιατρός Καλαφάτη Ανθή διατηρεί το ιατρείο της στην περιοχή της Βέροιας και σας προσκαλεί να ανακαλύψετε κι εσείς τα πολλαπλά οφέλη του ΒΟΤΟΧ, στη σωματική και πνευματική σας υγεία. Από το 2005 είναι ειδικός γενικός ιατρός, ενώ εργάστηκε για 12 χρόνια σε δημόσιο νοσοκομείο, πριν ξεκινήσει τη λειτουργία του δικού της ιδιωτικού ιατρείου. Το 2014, έκανε μετεκπαίδευση με αντικείμενο το σακχαρώδη διαβήτη στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Το χρόνιο πρόβλημα της με την ημικρανία και η αδυναμία των συναδέλφων της να της δώσουν λύση στο πρόβλημα της, την οδήγησε σε προσωπικές αναζητήσεις ίασης. Τότε ανακάλυψε τις ιδιότητες του ΒΟΤΟΧ και βρήκε αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα της. Παράλληλα όμως μπήκε και σ’ ένα ακόμα ενδιαφέρον μονοπάτι, αυτό της ομορφιάς.
Πλέον, εδώ και πέντε χρόνια παρακολουθεί σε εντατικού ρυθμούς σεμινάρια που σχετίζονται με το αντικείμενο του BOTOX, του Υαλουρονικού Οξέος, των νημάτων προσώπου, ενώ στο ιατρείο της αντιμετωπίζει καθημερινά πληθώρα περιστατικών που επιβεβαιώνουν την επιλογή της. Τα προϊόντα που χρησιμοποιεί για την εφαρμογή των θεραπειών της είναι κορυφαίας ποιότητας, ενώ η ίδια χαριτολογώντας τα αποκαλεί Ferrari.
Επισκεφτείτε το χώρο της ιατρού Καλαφάτη Ανθής στη Βέροια, επί της οδού Μεγάλου Αλέξανδρου 35 και βρείτε με τη βοήθεια της, τις ιδανικές και ταυτόχρονα οικονομικές λύσεις, προκειμένου να νιώσετε νέα και όμορφη ξανά!

 

Botox
Υαλουρονικό Οξύ
Αισθητική Ιατρική