Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

Medical Beauty Athens

Medical Beauty Athens

Λίγα λόγια για την καριέρα του Γιώργου Ανδρεανίδη

Ο Γιώργος Ανδρεανίδης, είναι πλαστικός & επανορθωτικός χειρούργος, με άρτια εκπαίδευση, στα πιο διακεκριμένα Πανεπιστημιακά Κέντρα της Γερμανίας και της Βραζιλίας και με εμπειρία εκατοντάδων Αισθητικών & Επανορθωτικών επεμβάσεων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Είναι μέλος της Ελληνική Εταιρία Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.),  της Γερμανικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής (Vdpc), της DGPRÄC(Germania) και της ISAPS (International Society Ästhetik Plastic Surgery).
Είναι διπλωματούχος του German Board of Plastic Surgery και έχει άδεια ασκήσεως Επαγγέλματος στην Γερμανία. Από τον Φεβρουάριο του 2003 είναι εγκατεστημένος μόνιμα στην Ελλάδα.
Το 2007 ίδρυσε το επιτυχημένο κέντρο ΜΒΑ – Medical Beauty Athens, με συστήματα νέας τεχνολογίας για την περιποίηση προσώπου και σώματος. Είναι συνεργάτης των κλινικών: Ερρίκος ΝτινάνΙασώ General και Μητέρα. Έχει δημοσιεύσει πολλά ιατρικά άρθρα σε πολλά καταξιωμένα Διεθνή και Ελληνικά επιστημονικά περιοδικά καθώς επίσης έχει επιμεληθεί ιατρικά ρεπορτάζ σε ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια και ραδιόφωνα. Είναι παντρεμένος κι έχει τρία παιδιά.
Η εκπαιδευτική του πορεία, με χρονολογική σειρά εξελίσσεται ως εξής:
  • 1992: Ο Γιώργος Ανδρεανίδης αποφοίτησε από την ιατρική σχολή Friedrich Wilhelm Universitaet της Βόννης (Γερμανία).
  • 1992-1994: Ειδικεύτηκε στην Χειρουργική Ορθοπεδική στο Νοσοκομείο «Maria Hilf» στο Troisdorf της Κολωνίας.
  • 1994-1997: Ειδικεύτηκε στην Γενική Χειρουργική και Τραυματολογία στο “Franziskus-Krankenhaus” στο Linz.
  • 1997-2002: Την ειδίκευσή του στην Πλαστική Χειρουργική την ξεκίνησε το 1997 και αποφοίτησε το 2002 από την Πανεπιστημιακή Κλινική της Κολωνίας, με καθηγητή τον N. Olivari.
  • Το 2002 και για περίπου ένα χρόνο μετεκπαιδεύτηκε στην Βραζιλία, από τον Ivo Pitanquy έναν από τους κορυφαίους στον κόσμο της Πλαστικής και Αισθητικής χειρουργικής.
  • 2002 – 2003: Μετεκπαίδευση στην Βαλτιμόρη, στην Κλινική του καθηγητή Οscar Ramirez, παγκοσμίως γνωστού για την τεχνική του ενδοσκοπικού facelift.

Υπηρεσίες

ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΣΤΗΘΟΣ
ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ
ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗ
LASER ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ