Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

Maria Skolarikou

 

Maria Skolarikou

210 8818515 | 6944 381 351

Maria Skolarikou

 Η ΙΑΤΡΟΣ

Η Πλαστικός Χειρουργός Μαρία Σκολαρίκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Προτεραιότητά της σε κάθε περίπτωση είναι ο άνθρωπος και η υψηλού επιπέδου παροχή ιατρικής φροντίδας με αξιοπιστία και σεβασμό στον κάθε ένα. Οπαδός της φυσικής ομορφιάς, προτείνει τις νεότερες τεχνικές και μεθόδους που μπορούν να την αναδείξουν και να την εμπλουτίσουν ανάλογα με τις ανάγκες που υπάρχουν. Αλλά και η αποκατάσταση μαστού μετά από μαστεκτομή ή η αντιμετώπιση τραυμάτων, εγκαυμάτων, καθώς και διαφόρων μορφών καρκίνου του δέρματος, αποτελούν μεγάλο κομμάτι της εξειδίκευσής της.

 

ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής Αθηνών (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών), με εξειδίκευση στην Γενική Χειρουργική για 2 έτη στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Τον Τίτλο Ειδικότητας στην Πλαστική χειρουργική τον απέκτησε από το Ογκολογικό Νοσοκομείο “Γ. Γεννηματάς”, Αθηνών.

Έλαβε το Ευρωπαϊκό Δίπλωμα Πλαστικής Χειρουργικής, EBOPRAS μετά από εξετάσεις και αναγνωρισμένο μέλος Fellow (FEBOPRAS) – Αναγνωρισμένο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας πλαστικής αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής.

Είναι επιμελήτρια Β’ στο τμήμα πλαστικής και επανορθωτικής χειρουργικής Νοσοκ. Αγ. Σάββας.

Έχει εξειδίκευση στην αισθητική χειρουργική προσώπου, στο πανευρωπαικά αναγνωρισμένο κέντρο La Clinic της Ελβετίας, στα πλαίσια Fellowship από το Βρετανικό Σύλλογο Πλαστικής αισθητικής και επανορθωτικής χειρουργικής (BAPRAS).

Είναι αναγνωρισμένο μέλος του Specialist Registry πλαστικής χειρουργικής στον Βρετανικό ιατρικό σύλλογο GMC.

Έχει εκπαιδευτεί σε διάφορα νοσοκομεία του εξωτερικού (Royal Preston Hospital, Lancashire, United Kingdom-Aachen University Hospital, Germany-Karolinska University Hospital, Stockholm Sweden-La Clinic, Ελβετία).

Έχει παρακολουθήσει μεγάλο πλήθος σεμιναρίων σε Ελλάδα και εξωτερικό (Εκπαιδευτικό σεμινάριο μικροχειρουργικής εκπαίδευσης, Εκπαιδευτικά σεμινάρια μικροχειρουργικής advanced level σε Ελλάδα και Μ. Βρετανία, Εκπαιδευτικά σεμινάρια κρημνών για αποκατάσταση μαστού σε ζώντες ιστούς, σε Ελλάδα και Μ. Βρετανία, Masterclass facelift σε Γαλλία, Ελβετία και Μ. Βρετανία, Advanced workshops in cadavers for head and neck cancer σε Μ. Βρετανία, Advanced fillers and botox training σε ΗΠΑ και Μ. Βρετανία, ATLS (Advaned trauma and life support, αναγνωρισμένο απο το αμερικανικό κολλεγιο χειρουργών), Basic Life Support course).

Υπηρεσίες

ΣΤΗΘΟΣ
ΣΩΜΑ
ΠΡΟΣΩΠΟ
ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ