Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

Kalaesthesis

Kalaesthesis

Οι ασθενείς επιλέγουν την Kalaesthesis και τον πλαστικό χειρουργό Δρ. Αντωνιάδη για την ευθύτητα και την ειλικρίνεια στην προσέγγιση του αισθητικού ή επανορθωτικού προβλήματος που τους απασχολεί.

Ως Πλαστικός Χειρουργός Θεωρεί ιδιαίτερο καθήκον να παρέχει τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες και τα καλύτερα αποτελέσματα στους ασθενείς του.

Ο χρόνος που αναλώνει για να ενημερώσει τους ασθενείς του για τις επεμβάσεις που πρόκειται να υποβληθούν αποδεικνύει έμπρακτα την προσήλωση και την αφιέρωσή του στην πλήρη κατανόηση των πιθανών επιπλοκών, αλλά και των ευεργετικών βελτιώσεων στην ποιότητα της ζωής τους.

Η εξωτερική εμφάνιση επηρεάζει σημαντικά την αυτοπεποίθησή μας και κατ’ επέκταση τις διαπροσωπικές και επαγγελματικές μας σχέσεις.

Αυτό που εμποδίζει τους περισσότερους από εμάς να αναζητήσουμε τη βοήθεια του Πλαστικού χειρουργού είναι ο φόβος μήπως μας χαρακτηρίσουν ματαιόδοξους και οι επιπλοκές μίας χειρουργικής επέμβασης.

Η σύγχρονη επιτακτική ανάγκη να φαινόμαστε και να είμαστε περιποιημένοι δεν πρέπει να μας οδηγήσει σε απερίσκεπτες ενέργειες. Κατά την ενημέρωση σας ο πλαστικός χειρουργός Δρ. Αντωνιάδης θα αναλύσει όλες τις λεπτομέρειες της επέμβασης, καθώς και για τα προβλήματα που μπορεί να ανακύψουν, διασφαλίζοντας σας για τον τρόπο αντιμετώπισής τους.

Στην αναζήτηση της βελτίωσης της εμφάνισης μας πολλοί από εμάς γνωρίζουμε τι ακριβώς θέλουμε να βελτιώσουμε, ενώ κάποιοι χρειάζονται την καθοδήγηση και την ανάλυση όλου του εύρους των αισθητικών παρεμβάσεων για την περίπτωσή τους. Στην Kalaesthesis είμαστε στη διάθεση σας για να σας βοηθήσουμε με κάθε σας πρόβλημα.

Σε όλες τις περιπτώσεις, είτε επιθυμείτε να υποβληθείτε σε λέιζερ με υποβοηθούμενη λιποαναρρόφηση- smartlipo, ή ακόμη θέλετε να βελτιώσετε το πρόσωπο και το σώμα σας με τις νεώτερες και λιγότερο τραυματικές επεμβάσεις, ο Δρ. Αντωνιάδης θα σας εξασφαλίσει τις ιδανικές συνθήκες για το καλύτερο δυνατό τελικό αποτέλεσμα.

Υπηρεσίες

Πρόσωπο
Σώμα
Θεραπείες