Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

Geoplasty Plastic Surgery

 

Geoplasty Plastic Surgery

210 8949289 & 697 6703403

Geoplasty Plastic Surgery

Καλώς ήρθατε στο Ιατρικό Κέντρο
Πλαστικής Χειρουργικής Geoplasty

Ο Δρ Σπύρος Γεωργόπουλος και οι συνεργάτες του σας καλωσορίζουν στο πρότυπο κέντρο Επανορθωτικής και Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής Geoplasty στη Γλυφάδα, που δημιουργήθηκε με σκοπό την προσφορά, σε γυναίκες και άνδρες, ενός ευρύτατου φάσματος θεραπειών και διαδικασιών υψηλού επιπέδου. 

Το Geoplasty Plastic Surgery, εξειδικεύεται στην παροχή πρωτοποριακών και αποτελεσματικών ιατρικών υπηρεσιών, τόσο χειρουργικών όσο και μη επεμβατικών, οι οποίες στοχεύουν στη βελτίωση της υγείας, της ευεξίας, της εξωτερικής εμφάνισης και γενικότερα του ευ ζην.

Το έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο επιστημονικό προσωπικό του Geoplasty είναι εξειδικευμένο στις σύγχρονες αισθητικές και επανορθωτικές τεχνικές, ενώ ο ιατρικός εξοπλισμός που διαθέτει το κέντρο μας είναι τελευταίας τεχνολογίας.

Πρωταρχικός στόχος, δικός μου, αλλά και των συνεργατών μου, είναι να σας προσφέρουμε το υψηλότερο επίπεδο φροντίδας, σε ένα απόλυτα ασφαλές, ιδιαίτερα σύγχρονο και ευχάριστο περιβάλλον, εξασφαλίζοντάς σας, παράλληλα, φυσικά και με διάρκεια αποτελέσματα.

Η αντιμετώπιση οποιουδήποτε ιατρικού θέματος σας απασχολεί και μπορεί να αποκατασταθεί ή να διορθωθεί (αισθητικά ή λειτουργικά) μέσω της πλαστικής χειρουργικής και η βελτίωση του σώματος ή του προσώπου σας -σε συνδυασμό πάντοτε με τη διασφάλιση της υγείας σας-, αποτελούν για όλους εμάς προτεραιότητα, αλλά και προσωπική δέσμευση.

Βιογραφικό

Δρ Γεωργόπουλος Σπύρος

Ειδικός Πλαστικός Χειρουργός – Διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών

Ο βραβευμένος, ειδικός πλαστικός χειρουργός, Δρ Σπύρος Π. Γεωργόπουλος, την τελευταία δεκαετία εργάζεται και παράλληλα δραστηριοποιείται αδιάκοπα, τόσο στον τομέα της έρευνας, όσο και της εξέλιξης της πλαστικής χειρουργικής. Με αέναο στόχο του, την πρωτοπορία και την παροχή ιατρικών υπηρεσιών υψηλού επιπέδου επενδύει στη διαρκή εκπαίδευση και ενημερώνεται για κάθε νέα τάση και τεχνική.

Ειδικεύεται στην αισθητική και επανορθωτική χειρουργική του μαστού και του προσώπου, στη μικροχειρουργική, στις διαδικασίες έγχυσης λίπους, καθώς και στη βελτίωση των ιστών μέσω των βλαστοκυττάρων. Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι στην επανορθωτική χειρουργική, χρησιμοποιεί τις πλέον σύγχρονες μεθόδους, τις οποίες έχει προσαρμόσει και εξελίξει, έτσι ώστε να εφαρμόζονται και στο χώρο των αισθητικών χειρουργικών τεχνικών.

Ο Δρ Γεωργόπουλος απεφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστήμιου Αθηνών το 2003 και ολοκλήρωσε με άριστα τη Διδακτορική του Διατριβή στον τομέα της μικροχειρουργικής, επίσης, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Απέκτησε τον τίτλο της ιατρικής ειδικότητας στο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας» και παράλληλα, εκπαιδεύτηκε σε κέντρα Πλαστικής Χειρουργικής στη Γερμανία, στην Αγγλία, στην Τουρκία και στις Η.Π.Α., όπου απέκτησε πολύτιμη γνώση και διεθνή εμπειρία σε νέες τεχνικές.

Με στόχο την πρωτοπορία, τόσο στην Επανορθωτική, όσο και στην Αισθητική χειρουργική, συνέχισε περαιτέρω την εκπαίδευσή του, σε Ελλάδα και εξωτερικό και σε αναγνωρισμένους φορείς, όπως το Βασιλικό Κολέγιο Χειρουργών της Αγγλίας και το Κέντρο Μαστού του Μαϊάμι στις Η.Π.Α. Χάρη στο εύρος των σεμιναρίων που έχει παρακολουθήσει και στη διαρκή εκπαίδευση του κατά την τελευταία δεκαετία, έχει σήμερα τη δυνατότητα να χρησιμοποιεί νέες και πρωτοποριακές μεθόδους μικροχειρουργικής στην επανορθωτική και στην αισθητική χειρουργική.

Ως απόφοιτος της Ελληνικής Σχολής Μαστολογίας, έχει άριστη ειδίκευση στον τομέα της ογκοπλαστικής, καθώς και στην αποκατάσταση του μαστού μετά από μαστεκτομή. Παράλληλα, θεωρείται εξαιρετικά έμπειρος στη θεραπεία εγκαυμάτων, στην αφαίρεση όγκων του δέρματος και μελανωμάτων, καθώς και στην αποκατάσταση των νεύρων και των άλλων ιστών, σε πρόσωπο και σώμα. Στην προσπάθεια του να βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων και στο αισθητικό κομμάτι της πλαστικής χειρουργικής, ειδικεύτηκε στον ανερχόμενο τομέα των θεραπειών με αυτόλογο λίπος και βλαστοκύτταρα, οι οποίες μπορούν να εξασφαλίσουν σε όλους νεανική και συνάμα φυσική εμφάνιση.

Έχει συμμετάσχει, ως βασικός ομιλητής σε διεθνή συνέδρια, ενώ το 2011 στο 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής, τιμήθηκε με το 1ο Βραβείο “Γεώργιος Πολυκράτης”. Βραβεύτηκε για την πρωτότυπη πειραματική του έρευνα στον τομέα της μικροχειρουργικής (η οποία ήταν κομμάτι της Διδακτορικής του Διατριβής) με τίτλο: “Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΗΣ ΒΙΤΑΜΙΝΗΣ C ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΣΤΟΛΕΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΔΟΧΕΩΝ ΤΗΣ ΙΣΤΑΜΙΝΗΣ ΥΔΡΟΞΥΖΙΝΗ ΚΑΙ ΣΙΜΕΤΙΔΙΝΗ ΣΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΙΣΧΑΙΜΙΑΣ ΕΠΑΝΑΙΜΑΤΩΣΗΣ ΣΕ ΔΕΡΜΑΤΙΚΟΥΣ ΚΡΗΜΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΠΙΜΥ”.

Ο Δρ Γεωργόπουλος είναι πεπεισμένος, ότι η επιτυχής χειρουργική επέμβαση για την επίτευξη ενός φυσικού και αισθητικά όμορφου αποτελέσματος, μπορεί να έχει βαθιά επίδραση στην ευεξία, στην υγεία και στη διάθεση κάθε ανθρώπου. Διαδικασίες, όπως η αύξηση του μαστού, η λιποαναρρόφηση ή το λίφτινγκ, αλλά και μη επεμβατικές θεραπείες, όπως το botox, το υαλουρονικό οξύ, τα peelings του δέρματος και οι θεραπείες με λέιζερ, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την εξωτερική εμφάνιση, αλλά και την ψυχολογία γυναικών και ανδρών.

Το 2013, με την έναρξη της λειτουργίας του ιατρικού Κέντρου Πλαστικής Χειρουργικής GEOPLASTY στη Γλυφάδα, δημιούργησε ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο ιατρικό χώρο, όπου προσφέρει μία εξαιρετική πλατφόρμα υπηρεσιών, σε ένα ασφαλές, άνετο και καλαίσθητο περιβάλλον. Προτείνει λύσεις, εξατομικευμένες και απόλυτα προσαρμοσμένες στις επιθυμίες και στις ιδιαίτερες ανάγκες των ανθρώπων που τον εμπιστεύονται, τους παρακολουθεί με υπευθυνότητα, προσοχή και ευαισθησία. Πρωταρχικούς στόχους και αδιαπραγμάτευτες αξίες του αποτελούν η ολιστική προσέγγιση στην αντιμετώπιση του εκάστοτε περιστατικού, η πλήρης ενημέρωση, η σωστή και ειλικρινής επικοινωνία, η δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης, τα άψογα και με διάρκεια αποτελέσματα.

Από το 2017, ο Δρ Γεωργόπουλος δραστηριοποιείται και στη βόρεια Ιταλία και συγκεκριμένα στην περιοχή του Μεράνο, όπου διατηρεί ιατρείο σε έναν υπερπολυτελή χώρο, το PALACE MERANO ESPACE HENRI CHENOT”. Το κέντρο απευθύνεται στο διεθνές jet set, που επισκέπτεται τις ιταλικές Άλπεις και παρέχει υπηρεσίες χαλάρωσης, ευεξίας, αναζωογόνησης και αισθητικής.

Υπηρεσίες

Αισθητική Χειρουργική
Επανορθωτική Χειρουργική
Μη επεμβατικές & Laser
Γλυφάδα:
Ανδρέα Παπανδρέου 35 Τ.Κ.166 75
Τηλ.:+30 210 89 49 289
e-mail: info@geoplasty.gr
Merano, Italy:
Via Cavour 2 Τ.Κ.39012