Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

Ευάγγελος Μπελλώνιας

 

Ευάγγελος Μπελλώνιας

Ευάγγελος Μπελλώνιας

Καλώς ήρθατε στην κλινική

Πλαστικός Χειρούργος Ευάγγελος Χρ. Μπελλώνιας

Η ιατρική μου προσέγγιση, βασίζεται στην πεποίθηση ότι κάθε ένας από εμάς έχει αναπτύξει μέσα από τα βιώματα του έναν μοναδικό συνδυασμό από ανάγκες, επιθυμίες, φόβους και ερωτηματικά.

Σαν γιατρός έχω την υποχρέωση να εντοπίσω και να κατανοήσω τις παραμέτρους αυτές, σαν χειρουργός πρέπει να σχεδιάσω την βέλτιστη επέμβαση για το πρόβλημα του ασθενή και σαν πλαστικός χειρουργός να προσεγγίσω την χρυσή τομή της απλότητας και του κάλλους.

Πιστεύω ότι ο κάθε ασθενής μου δικαιούται να έχει πρόσβαση σε αναλυτική και πλήρη ενημέρωση, σε σύγχρονες νοσοκομειακές εγκαταστάσεις, σε χειρουργικές τεχνικές αιχμής, και σε εξατομικευμένη φροντίδα.

Το να υποβληθεί κάποιος σε μια επέμβαση πλαστικής χειρουργικής δεν είναι απλή απόφαση.

Η συνεργασία μας θα είναι συνεχής, τόσο στον σχεδιασμό της επέμβασης σας, όσο και στην μετεγχειρητική πορεία σας.

Πριν φτάσουμε στην πόρτα του χειρουργείου θα έχουν απαντηθεί όλες οι απορίες σας και θα έχετε αξιολογήσει τα οφέλη και τους περιορισμούς της επέμβασης που επιλέξατε.

Ετσι όχι μόνο θα επιτύχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα βάσει των ιατρικών προτύπων και των προσδοκιών σας, αλλά και η επέμβαση σας θα είναι μια ασφαλής και άνετη εμπειρία.

Στόχος μου είναι το αποτέλεσμα να δικαιώσει την απόφαση σας να χειρουργηθείτε.

Ενημερωθείτε λοιπόν, και ελάτε να συζητήσουμε για το πως η σύγχρονη πλαστική χειρουργική μπορεί να βοηθήσει στην πραγματοποίηση των επιθυμιών σας.

Στην διάθεση σας

Ευάγγελος Χρ. Μπελλώνιας

 

Βιογραφικό

 

Ο Ευάγγελος Μπελλώνιας είναι Πλαστικός και Επανορθωτικός Χειρουργός απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκπαιδεύτηκε στην Αγγλία στη Επανορθωτική και Αισθητική Πλαστική Χειρουργική και Μικροχειρουργική. Εργάστηκε επί σειρά ετών ως Επιμελητής στα νοσοκομεία St George’s Tooting και Queen Mary’s University Hospital Roehampton στο Λονδίνο.

Εκτός από την εκτεταμένη εκπαίδευση και εμπειρία του σε επεμβάσεις Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής του προσώπου και του σώματος, έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα και με την αποκατάσταση μαστού με ελεύθερους κρημνούς και με την χειρουργική αποκατάσταση του υποσπαδία.

Από το 1998 εφαρμόζει την τεχνολογία των Λέιζερ Αισθητικής Ιατρικής.

Είναι εκπαιδευτής μικροχειρουργικής σε σεμινάρια και εργαστήρια που τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Επανορθωτικής Μικροχειρουργικής.

Εχει παρουσιάσει πληθώρα εργασιών σε διεθνή συνέδρια και εργασίες του έχουν δημοσιευθεί σε ιατρικά περιοδικά και βιβλία.

Είναι μέλος της ISAPS International Society of Aesthetic Plastic Surgeons (Παγκόσμια Eταιρεία Αισθητικών Πλαστικών Χειρουργών).

Είναι ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Αντιγήρανσης.

Σήμερα εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας συνεργάτης των νοσοκομείων Υγεία, Μητέρα και Ιασώ.

Επεμβάσεις

Σώμα
Πρόσωπο
Καρκίνος Δέρματος
Συγγενείς Ανωμαλίες

Μη Επεμβατικές Θεραπείες

Laser
Ενέσιμα
Αθήνα:
Μπορείτε να ζητήσετε απογευματινό ραντεβού για το ιδιωτικό ιατρείο μου κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Πέμπτη
Βασιλίσσης Σοφίας 129, Αθήνα Τ.Κ. 11521
ή πρωινό ραντεβού για το ιατρείο μου στο
ΔΘΚΑ Υγεία, Ερυθρού Σταυρού 4, Μαρούσι
Τηλ.:+30 210 6457186 (Για επείγοντα περιστατικά τηλεφωνήστε στο 210 6867000.)
e-mail: vagbell@yahoo.com