Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Ευάγγελος Ακτσαλής

 

Ευάγγελος Ακτσαλής

Ευάγγελος Ακτσαλής

Καλωσορίσατε στο ιατρείο

Η Πλαστική Χειρουργική είναι στις μέρες μας η δημοφιλέστερη, περισσότερο προβεβλημένη αλλά ταυτόχρονα και η πιο παρεξηγημένη ειδικότητα.

Κάθε πρόσωπο είναι μοναδικό και κάθε ασθενής έχει ξεχωριστές απαιτήσεις που πρέπει ν’ αντιμετωπίζονται εξατομικευμένα. Ο Ευάγγελος Ακτσαλής, Πλαστικός Χειρουργός με εξειδίκευση στην Αισθητική Χειρουργική προσώπου και μαστού και διεθνείς πιστοποιήσεις, προτείνει λύσεις βασισμένες στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας που αναδεικνύουν όχι έναν άλλο, αλλά τον δικό σας καλύτερο εαυτό με τον φυσικότερο δυνατό τρόπο.

Το ευρύ κοινό συχνά θεωρεί την Πλαστική συνώνυμο της Αισθητικής Χειρουργικής. Αν και η Αισθητική Χειρουργική αποτελεί σημαντικό κομμάτι της Πλαστικής, οι ρίζες της ειδικότητας ανευρίσκονται στην Επανορθωτική Χειρουργική. Η ειδικότητα αναπτύχθηκε μετά τον Α’ και κυρίως τον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο. Η εμφάνιση νέων, καταστροφικότερων όπλων και η πληθώρα θυμάτων με πολλαπλά τραύματα και ελλείμματα ιστών οδήγησαν στην ανάγκη εξειδίκευσης στην αντιμετώπιση τέτοιων περιπτώσεων. Το κενό ήρθε να καλύψει η Πλαστική Χειρουργική.

Εξάλλου, τα όρια μεταξύ τους είναι δυσδιάκριτα: βλεφαροπλαστικήρινοπλαστικήωτοπλαστικήμειωτική μαστών και κοιλιοπλαστική αποκαθιστούν τόσο την καλαισθησία όσο και την ψυχολογική ισορροπία και άρα τη λειτουργικότητα των ενδιαφερόμενων. Ακόμα και η αυξητική μαστού, μια θεωρητικά κατεξοχήν αισθητική επέμβαση, τονώνει τη θηλυκότητα, την αυτοπεποίθηση και συνεπώς και τον ψυχισμό μιας γυναίκας.

“Κάθε Πλαστική Χειρουργική επέμβαση ή πράξη έχει στόχο την αισθητική & λειτουργική Αρμονία

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

 • Ο Ευάγγελος Ακτσαλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη
 • Απόφοιτος του 2ου Γυμνασίου- Λυκείου Θεσσαλονίκης
 • Εισήχθη στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ το 1994, από την οποία αποφοίτησε το 2000
 • Αγροτικός Ιατρός στο Π.Ι. Αργυρούπολης Ρεθύμνου (2001)
 • Διετής εκπαίδευση στη Γενική Χειρουργική στο Γ.Ν. Παπανικολάου (2002- 2004)
 • Υπηρέτησε ως Σμηνίας στην Πολεμική Αεροπορία (2005)
 • Ειδικεύθηκε στην Πλαστική Χειρουργική στη Βρετανία (Lister Hospital, Stevenage, St Andrew’s Hospital, Essex και Derriford Hospital, Plymouth) και στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών (2006- 2011)
 • Mέλος του Ευρωπα’ι’κού Συμβουλίου της Πλαστικής, Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής (E.B.O.P.R.A.S.) μετά από επιτυχείς εξετάσεις (2011)
 • Μετεκπαιδεύθηκε στην αποκατάσταση μαστού μετά μαστεκτομή στο Μιλάνο (Ι.Ν.Τ. και Ι.Ε.Ο.) και στην Αισθητική Χειρουργική στη Βαρκελώνη (Clinica Planas) και την Ιταλία (κλινική Villabella, Salo) (2012)
 • Ως υπότροφος (Fellow) της Ολλανδικής Εταιρείας Χειρουργικής Προσώπου (DAFPRS), εξειδικεύθηκε στην Αισθητική Χειρουργική προσώπου στις κλινικές ‘EMC2’ και ‘Coupure Centrum’ του Βελγίου, δίπλα στους παγκοσμίου φήμης πλαστικούς χειρουργούς P. Tonnard και A. Verpaele (2012)
 • Αγαπάει τα ταξίδια, το κολύμπι και τον Ηρακλή

Αισθητική Χειρουργική

Σώμα
Πρόσωπο
Στήθος

Επανορθωτική Χειρουργική

Επανορθωτική Χειρουργική

Μη-επεμβατικές Θεραπείες

Μη-επεμβατικές Θεραπείες

Για Άνδρες

Για Άνδρες
Θεσσαλονική:
Μητροπόλεως 51 Τ.Κ. 54623
Τηλ.:+30 2310 225 196
e-mail: info@aktsalis.gr
Σέρρες:
Ν.Σταυρίδη 2, Πλ.Ελευθερίας Τ.Κ. 62123
Τηλ.:+30 2321 111 363
e-mail: info@aktsalis.gr