Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

Γεώργιος Αραβανής

 

Γεώργιος Αραβανής

Γεώργιος Αραβανής

Ο πλαστικός χειρούργος Γεώργιος Αραβανής σας καλωσορίζει στο ιατρείο του

Το ιατρείο του πλαστικού χειρουργού κ. Αραβανή βρίσκεται σε κεντρικό σημείο στο Νέο Ψυχικό. Πρόκειται για έναν χώρο υψηλών προδιαγραφών όπου ο γιατρός δέχεται τους ασθενείς του για ενημέρωση. Εκεί ο γιατρός εκτελεί μικροεπεμβάσεις όπως αφαίρεση σπίλων και άλλων δερματικών βλαβών.

Επίσης, στον ίδιο χώρο εφαρμόζονται θεραπείες laser όπως είναι η ανάπλαση προσώπου με τεχνολογία fractional, η φωτοανάπλαση και η σύσφιξη πρόσωπου. Για την αποτρίχωση χρησιμοποιείται η σύγχρονη και ασφαλής τεχνολογία της φωτόλυσης. Επιπλέον, στο ιατρείο εκτελούνται και μη επεμβατικές θεραπείες αντιγήρανσης και ανανέωσης προσώπουόπως το Botox, το υαλουρονικό και η μεσοθεραπεία.

Ανάμεσα στις πλαστικές πετυχημένες επεμβάσεις πραγματοποιεί ο ιατρός είναι η ρινοπλαστική (πλαστική μύτης) και η βλεφαροπλαστική. Ο πλαστικός χειρουργός, επιλέγει για τον κάθε ασθενή ξεχωριστά την μέθοδο που θα ακολουθήσει, αφού εκτιμήσει την κατάσταση και υλοποιήσει τις απαραίτητες εξετάσεις.

Για το τοπικό λίπος διαθέτουμε το πρωτοποριακό – Made in USA – μηχάνημα Coolsculpting, το οποίο είναι πιστοποιημένο από το FDA για θεραπείες κρυολιπόλυσης – κρυογλυπτικής.

 

Βιογραφικό

Ο πλαστικός χειρουργός Γεώργιος Αραβανής αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 1990. Συνέχισε την εκπαίδευσή του στην Γενική Χειρουργική στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών και στο Σισμανόγλειο Γενικό Νοσοκομείο. Ακολούθως ειδικεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική στο Νοσοκομείο Άγιος Σάββας και στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Αθηνών. Ο κ. Αραβανής μαθήτευσε επί σειρά ετών κοντά στον κορυφαίο έλληνα πλαστικό χειρουργό Ανδρέα Φουστάνο στο Νοσοκομείο Ιασώ καθώς και κοντά στον πλαστικό χειρουργό Σπύρο Λαζάρου στο Νοσοκομείο Υγεία. Επίσης κατά τη διάρκεια της ειδίκευσής του επισκέπτεται τακτικά το τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λιέγης στο Βέλγιο, όπου συνεργάζεται με διακεκριμένους πλαστικούς χειρουργούς.

Έλαβε τον τίτλο ειδικότητας της Πλαστικής Χειρουργικής το έτος 2000 κατόπιν επιτυχών εξετάσεων.

Ο κ. Αραβανής έχει διατελέσει επί σειρά ετών Αναπληρωτής Διευθυντής και Διευθυντής του Τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής του 401 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών.

Σήμερα ο γιατρός εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα και χειρουργεί στην κλινική ΓΑΙΑ του Ιατρικού Κέντρου καθώς και στο ΙΑΣΩ GENERAL.

Ο Γεώργιος Αραβανής ασχολείται με όλο το φάσμα επεμβάσεων της Αισθητικής Χειρουργικής (πρόσωπο, μαστοί, σώμα κλπ) καθώς και με την Επανορθωτική Χειρουργική. Έχει δημοσιεύσει πολλές μελέτες σε επιστημονικά περιοδικά πλαστικής χειρουργικής. Έχει επίσης στο ενεργητικό του πολλές παρουσιάσεις σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά συνέδρια. Μάλιστα έχει τιμηθεί με το πρώτο βραβείο από την Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Χειρουργικής για μία εργασία του την οποία παρουσίασε στο 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο το 1999.
Το 2014 ο γιατρός ίδρυσε την εταιρεία «Cryoesthetics».

Ο Γεώργιος Αραβανής είναι μέλος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής, Επανορθωτικής και Αισθητικής Χειρουργικής και της Παγκόσμιας Εταιρείας Αισθητικής Χειρουργικής (ISAPS).

Υπηρεσίες

ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ
ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΜΑΣΤΩΝ
ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΩΜΑΤΟΣ