Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

Advanced Aesthetics

Advanced Aesthetics

Κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και Ομορφιάς

Πλαστικός χειρουργός Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης

Σας καλωσορίζουμε στην κλινική πλαστικής χειρουργικής και ομορφιάς Advanced Aesthetics. Η κλινική μας κάτω από την επιστημονική διεύθυνση του Δρ. Ανδρέα Ιωαννίδη δραστηριοποιείται στον μαγικό κόσμο της πλαστικής χειρουργικής και ομορφιάς από το 1998. Σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο όπου πραγματοποιούνται χειρουργικές επεμβάσεις όπως Εμφύτευση μαλλιών, ScalpMicro (εναπόθεση χρωστικής μέσα στη δερματική στιβάδα του τριχωτού της κεφαλής), Ρινοπλαστική, Κοιλιοπλαστική, Αυξητική Στήθους, Μειωτική μαστού, Ανόρθωση μαστού, Γυναικομαστία, Βλεφαροπλαστική, Facelift, Ωτοπλαστική, αντιμετώπιση χαλάρωσης δέρματος σε πρόσωπο και σώμα, Αιδιοπλαστική, Λιποαναρρόφηση, Σύσφιξη χαλαρού δέρματος, Σύσφιξη προσώπου, Σύσφιξη γεννητικής χώρας, Ανόρθωση γλουτών και μηρών και όλων των πλαστικών χειρουργικών επεμβάσεων αισθητικής και επανορθωτικής προσώπου και σώματος.

O εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης θα σας αναλύσει τα πάντα γύρω από τη ζητούμενη παρέμβαση και θα σας συμβουλέψει για την σωστότερη και πιο άμεση και εύκολη τεχνική η οποία θα σας εξασφαλίσει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Ο κύριος στόχος του είναι να προσφέρει εξοικείωση και υπεύθυνη πληροφόρηση για όλες τις δυνατότητες χειρουργικές και μη χειρουργικές (QuickFix) που σας παρέχει η σύγχρονη αισθητική και επανορθωτική πλαστική χειρουργική.

 

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

 

Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης – Πλαστικός, Επανορθωτικός Χειρουργός

Ο Δρ. Ανδρέας Ιωαννίδης γεννήθηκε στην Λευκωσία, πρωτεύουσα της μεγαλονήσου Κύπρου. Είναι απόφοιτος του Παγκυπρίου Γυμνασίου Λευκωσίας και της Ιατρικής Σχολής Θεσσαλονίκης (Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης). Μαθήτευσε δίπλα σε μεγάλα ονόματα Πλαστικής Χειρουργικής στην Ελλάδα, αλλά και σε μεγάλα ονόματα στην Πλαστική Χειρουργική Παίδων, σε Συγγενείς Ανωμαλίες Παίδων αλλά και στην Ογκολογική Χειρουργική, Χειρουργική Τραύματος και Χειρουργική Άκρας Χειρός. Συνέχισε την εκπαίδευση στις Ηνωμένες Πολιτείες με ιδιαίτερο αντικείμενο εκπαίδευσης την περιοφθάλμια χειρουργική και αποκατάσταση, την αισθητική αποκατάσταση μαστού και τη ρινοπλαστική. Έλαβε τον τίτλο της Αισθητικής, Πλαστικής & Επανορθωτικής ειδικότητας με αριστεία.

Το 1992 ιδρύει την Cosmetic Surgery Center με δραστηριότητα σε Laser εφαρμογές σε Αισθητική Χειρουργική και Θεραπευτική Ιατρική.

Το 2000 δημιουργεί την ιδιωτική κλινική Πλαστικής Χειρουργικής και Ομορφιάς Advanced Aesthetics στην Αθήνα και το 2002 επεκτείνει τις δραστηριότητές του και στην Κύπρο ιδρύοντας την κλινική Plastic Beauty Care Clinic DLC με έδρα τη Λευκωσία και συνεργασίες με ιατρικά κέντρα σε Λάρνακα και Λεμεσό.

Ανήσυχος στις εξελίξεις της Πλαστικής Χειρουργικής, γίνεται πρωτοπόρος σε εφαρμογή νέων τεχνολογιών και μεθόδων. Το 2007 πρώτος εφαρμόζει την τεχνολογία UltraSound Lipolysis όπως και Laser Lipolysis για τη βελτίωση του σχήματος σώματος και προσώπου. Το 2009 εφαρμόζει της μέθοδο QuickFix στην Πλαστική Χειρουργική, όπως QuickFix Rhinoplasty, Quick Eyebrowlift, non invasive otoplasty κτλ. Το 2015 εισάγει την καινοτόμο και με εντυπωσιακά αποτελέσματα μέθοδο ενέσιμου RF – ThermiRF για την αντιμετώπιση της χαλάρωσης σώματος και προσώπου αλλά και προβλημάτων γεννητικής χώρας και καταξιώνεται ως ένας από τους καλύτερους χειριστές της τεχνολογίας αυτής στην Ευρώπη και ο μοναδικός σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η εκπαίδευσή του στην Παιδοχειρουργική αλλά και στην Πλαστική Χειρουργική του δίνει τη δυνατότητα να ασχολείται με όλο το φάσμα της Πλαστικής Χειρουργικής, Αισθητικής και Επανορθωτικής.

Επίμονος, τελειομανής αλλά ταυτόχρονα απόλυτα κατανοητός και ανθρώπινος ψάχνει πάντα την καλύτερη αλλά και την πιο σωστή παρέμβαση για κάθε ασθενή ξεχωριστά.

Δεν εντυπωσιάζει και δεν αρέσκεται στην υπερβολή χάριν εντυπωσιασμού αλλά είναι λάτρης της αποτελεσματικότητας και της συνέπειας σε αυτό που κάνει γεγονός που τον καταξίωσε στο χώρο του.

Το πελατολόγιο του Δρ. Ανδρέα Ιωαννίδη περιλαμβάνει προσωπικότητες από τον πολιτικό χώρο, τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας και της τηλεόρασης ενώ υπήρξε για περίοδο διετίας ο προσωπικός Πλαστικός Χειρουργός γνωστής βασιλικής οικογένειας.

Έχει δημοσιεύσει επιστημονικές και κλινικές εργασίες σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και έχει υπάρξει ομιλητής σε πλήθος συνεδρείων.

Συνεργάζεται με πολλά ιδιωτικά νοσοκομεία σε Ελλάδα και Κύπρο από τα οποία ενδεικτικά αναφέρουμε τα: ΡΕΑ Μαιευτική Κλινική, Μετροπόλιταν, Ιατρικό Φαλήρου, Ευρωκλινική Παίδων και Λευκός Σταυρός Πειραιά στην Ελλάδα και Αρεταίειο Νοσοκομείο, Άγιος Ραφαήλ, Κλινική ISIS, Πολυκλινική Λευκωσίας και Κλινική Λήδρα στη Λευκωσία.

Είναι ενεργό μέλος των διεθνών κοινοτήτων Πλαστικής Χειρουργικής  ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgery) και IPRAS (International Confederation for Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery) καθώς και της Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής Χειρουργικής, Εϊναι αναγνωρισμένος Πλαστικός Χειρουργός από το Υπουργείο Υγείας της Κύπρου και μέλος των Ιατρικών Συλλόγων Πειραιά και Λευκωσίας.

Ιατρικές Υπηρεσίες

Σώμα
Εμφύτευση Μαλλιών
Πρόσωπο
Λαιμός
Χέρια
Στήθος
Κοιλιά
Γεννητική Περιοχή
Γλουτοί
Δερματικά Προβλήματα

Αισθητικές Υπηρεσίες

Πρόσωπο
Σώμα

Quick Fix

Πρόσωπο
Σώμα

New Technologiew USA

ThermiRF
3D Κρυολιπόλυση
I-Laser Lypolisis