Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

Hercules Fitness Club

Hercules Fitness Club

Το HERCULES fitness club, που εδρεύει στη Νέα Ερυθραία, επάξια κατέχει ηγετική θέση στο χώρο της σωματικής άσκησης, υγείας, και ευεξίας παρέχοντας πρωτοποριακά προγράμματα άθλησης που καλύπτουν ποικιλότροπα και σφαιρικά τις ανάγκες ασκούμενων όλων των επίπεδων φυσικής κατάστασης.
Στο HERCULES fitness club, με γνώμονα την πίστη στο τετράπτυχο ΑΣΚΗΣΗ-ΥΓΕΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, πάντα φροντίζουμε για τη δική σου καλύτερη εξυπηρέτηση. Το εξειδικευμένο μας προσωπικό, ακολουθώντας τη φιλοσοφία του HERCULES fitness club, είναι πάντα παρόν για να παρακολουθεί και να καθοδηγεί τους αθλούμενούς μας και για να προτείνει σε κάθε ασκούμενο ξεχωριστά το καταλληλότερο πρόγραμμα άσκησης, με το οποίο άμεσα αλλά και με τον αρτιότερο, ασφαλέστερο και πιο ευχάριστο τρόπο θα επιτύχει τους προσωπικούς του στόχους.
Το HERCULES fitness club είναι ένα από τα μεγαλύτερα πολυδύναμα κέντρα άθλησης της Ελλάδας. Σε χώρους που καταλαμβάνουν μια συνολική επιφάνεια άνω των 3.500 τ.μ., και είναι κατασκευασμένοι και εξοπλισμένοι για να είναι απόλυτα λειτουργικοί και ευχάριστοι – σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Διεθνούς Οργανισμού Αθλητικών Κέντρων Ποιότητας (IHRSA), το HERCULES fitness club παρέχει μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών fitness, Spa, Πισίνας και ευεξίας.
Οι χώροι γυμναστικής του gym HERCULES είναι πλήρως εξοπλισμένοι με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και όργανα και στελεχωμένοι με άριστα εκπαιδευμένους γυμναστές. Γυμνάσου στο τέλειο περιβάλλον του fitness!
Στη θερμαινόμενη και καθαρή Πισίνα του HERCULES fitness club πραγματοποιούνται διάφορα προγράμματα fitness, αποκατάστασης και χαλάρωσης για όλες τις ηλικίες υπό την επιτήρηση και καθοδήγηση των καλύτερων προπονητών. Προπονήσου και χαλάρωσε στην Πισίνα μας!
Οι extra υπηρεσίες, Insider Apps™, του HERCULES fitness club χρησιμοποιούν πρωτοποριακές προπονητικές μεθόδους και εξοπλισμό και είναι ειδικά σχεδιασμένες για να κρατούν το ενδιαφέρον σου ενεργό. Fitness and personal care on the cutting edge!
Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες, Fitness HACKS™, του HERCULES fitness club είναι σχεδιασμένες ειδικά γι’ αυτούς που θέλουν συγκεκριμένα αποτελέσματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Άμεσα αποτελέσματα, προβλέψιμα και με ασφάλεια!
Στους χώρους του Spa, του HERCULES fitness club, σου παρέχουμε μια πλήρη γκάμα από υπηρεσίες για την προσωπική σου περιποίηση και την ψυχική και πνευματική σου ευεξία. Περιποιήσου τον εαυτό σου. Το χρειάζεται και το αξίζει!
Επένδυσε λίγο από το χρόνο σου για την υγεία και ψυχική και πνευματική σου ευεξία, Έλα στο HERCULES fitness club και μέσα σε ένα μοντέρνο, φιλόξενο περιβάλλον γυμνάσου και φρόντισε τον εαυτό σου. Ξεχώρισε, απόκτησε υγεία και ενέργεια, απόβαλε το άγχος, ανέβασε την αυτοπεποίθησή σου και νιώσε ξανά τον θαυμασμό των άλλων!

Γυμναστήριο - Βασικές υπηρεσίες
Insider Apps™
Fitness Hacks™
Wellness