Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

Hatzipieras

Hatzipieras

Οι Δρ. Μάρκος και Νικόλας Χατζηπιέρας σας καλωσορίζουν στο ιατρείο τους.

Καλωσορίσατε στο ιατρείο μας. Ένα ιατρείο που δημιουργήθηκε από μία οικογένεια πλαστικών χειρουργών, τους Δρ. Μάρκο και Νικόλα Χατζηπιέρα. Στόχος μας είναι να συνδυάσουμε τη γνώση με την εμπειρία που έχουμε στην πλαστική χειρουργική για ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Η μοναδική μας επιθυμία είναι να κάνουμε τους ασθενείς μας ευτυχείς, να τους προσφέρουμε την εικόνα που επιθυμούν και να προσφέρουμε τις καταλληλότερες λύσεις για κάθε άτομο. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον, όπου όλοι θα αισθάνονται άνετα, ένα κατάλληλο περιβάλλον για τη διαδικασία μεταμόρφωσής σας. Ο στόχος μας είναι ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα που θα απελευθερώσει τον κάθε ασθενή από την εικόνα του παρελθόντος και τα σχετικά αρνητικά συναισθήματά του, οδηγώντας σε μια νέα αρχή γεμάτη από χαρά, ευτυχία και εμπιστοσύνη.

 

Βιογραφικά

 

Δρ. Μάρκος Χατζηπιέρας

Ο Δρ Μάρκος Χατζηπιέρας είναι πιστοποιημένος πλαστικός χειρουργός. Σπούδασε ιατρική στην Ελλάδα, όπου επίσης είχε την εκπαίδευσή του στη γενική χειρουργική. Στη Βραζιλία έκανε τα πρώτα του βήματα στην πλαστική χειρουργική και στη συνέχεια συνέχισε το μεγαλύτερο μέρος της ειδικότητάς του στην Ελβετία. Τελείωσε την πλαστική χειρουργική του σε Ινστιτούτο Καρκίνου στην Αθήνα.

Στο πλευρό του πατέρα του Νικόλαου Χατζηπιέρα έλαβε μια πρώιμη εμπειρία και βαθιά γνώση της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής, που επεκτάθηκε και εμπλουτίστηκε στα χρόνια που ακολούθησαν. Ασχολείται με την αισθητική πλαστική χειρουργική καθώς και με την επανορθωτική πλαστική χειρουργική επέμβαση του μαστού και με τις ογκολογικές χειρουργικές επεμβάσεις του δέρματος. Επίσης εκτελεί μικρο-επεμβατικές χειρουργικές επεμβάσεις, όπως μεταμοσχεύσεις λίπους και μη επεμβατικές διαδικασίες, όπως fillers, p.r.p. και άλλες ενέσιμες θεραπείες.

Η έρευνά του «Platelet Rich Plasma – Comperative differences – The right choice» πήρε το πρώτο βραβείο από την Ελληνική Εταιρεία Πλαστικής Χειρουργικής το 2013, όταν η ίδια έρευνα παρουσιάστηκε σε ένα από τα σημαντικότερα συνέδρια της «Επανορθωτικής Χειρουργικής» στη Ρώμη.

«Μια όμορφη και νεανική ψυχή πρέπει να είναι σε αρμονία με το σώμα. Ένα όμορφο σώμα ευθυγραμμίζεται με την ομορφιά της ψυχής και επιτρέπει την απελευθέρωση της εσωτερικής κινητήριας δύναμης.Η πλαστική χειρουργική είναι η μοναδική ιατρική ειδικότητα που αντιμετωπίζει το σώμα και την ψυχή ως ένα! »

 

Δρ. Νικόλας Χατζηπιέρας

Ο Γιατρός Νικόλαος Χατζηπιέρας είναι Διευθυντής του Τμήματος Πλαστικής Χειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών – Κλινικής Ψυχικού.

Επί σειρά ετών, είναι μέλος της επιτροπής δεοντολογίας της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής (ΕΣΠΡΑΣ)

Ο Δρ. Νικόλαος Χατζηπιέρας είναι έμπειρος πλαστικός χειρούργος, εκπαιδευμένος στην αισθητική και επανορθωτική πλαστικής χειρουργικής, και εξειδικευμένος στην προηγμένη αισθητική του σώματος και του προσώπου. Είναι γνωστός για την εκτέλεση, με ασφάλεια και επιτυχία, συνδυαστικών, πολλαπλών αισθητικών επεμβάσεων. Προσφέρει επεμβατικές και μη επεμβατικές θεραπείες που καλύπτουν όλο το πεδίο της αισθητικής πλαστικής χειρουργικής:

  • Αναζωογόνηση και Αντιγήρανση
  • Αναμόρφωση του μαστού και ανακατασκευή μετά από χειρουργικές επεμβάσεις καρκίνου
  • Σμίλευση σώματος και μεταφορά λίπους
  • Αναδιαμόρφωση μετά από υπερβολική απώλεια βάρους

Ο γιατρός δίνει ιδιαίτερο βάρος στις χειρουργικές επεμβάσεις, όταν υποδεικνύεται, προκειμένου να επιτευχθεί ένα ριζικό και μακροχρόνιο, ικανοποιητικό αποτέλεσμα στους ασθενείς. Για να το πετύχει αυτό συνδυάζει τις τελευταίες διεθνώς εγκεκριμένες χειρουργικές τεχνικές με τις προηγμένες τεχνικές κλασικών διαδικασιών στην πλαστική χειρουργική.

«Η εμπειρία σε συνδυασμό με την ηθική και την ειλικρίνεια είναι το κλειδί για να κάνεις έναν ασθενή και τον γιατρό του χαρούμενο»

Υπηρεσίες

Στήθος
Σώμα
Πρόσωπο
Μη Επεμβατικές Θεραπείες

 

Αθήνα:
Μουσών 1 (Κηφισίας & Κατεχάκη) Τ.Κ.11524
Τηλ.:+302106437196
e-mail: chatzipieras@msn.com
Αθήνα:
Άντερσεν 1 Τ.Κ.11525
Τηλ.:+302106974000
site: www.iatrikopsychikou.gr
Κύπρος:
Ναυπλίου 21, Λεμεσός
Τηλ.:+357 99649956
e-mail: chatzipieras@msn.com