Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

Dr. Peggy Saroglou

 

Dr. Peggy Saroglou

+30 211 411 3939, +30 693 673 0546

Dr. Peggy Saroglou

Η ομορφιά δεν έχει να κάνει μόνο με το πρόσωπο, το σώμα ή με την γοητευτική εμφάνιση.
Ένα άτομο είναι όμορφο εξαιτίας του χαρακτήρα, της προσωπικότητας του, της ψυχής του και γενικότερα της ικανότητάς του να νιώθει ευτυχία και να μπορεί να δώσει ευχαρίστηση στους γύρω του. Ένας άνθρωπος μπορεί να είναι ελκυστικός με πολλούς τρόπους.
Η προσωπικότητα, η γοητεία και η εσωτερική ομορφιά παίζουν σημαντικό ρόλο στην θετική εικόνα ενός ατόμου.
Μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα δίνει προσοχή στην εξωτερική εμφάνιση κρατώντας σε ισορροπία τον ψυχικό κόσμο με την εξωτερική εικόνα (νους υγιής εν σώματι υγιεί).
Η ανάγκη για την βελτίωση της εξωτερικής εμφάνισης πηγάζει από την εσωτερική ανάγκη του ατόμου να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής του ομορφαίνοντας την, να προκαλέσει θετικά συναισθήματα στον ίδιο αλλά και στους γύρω του.
Η ομορφιά είναι ένας συνδυασμός σχήματος και αναλογίας που προκαλεί ευχαρίστηση και θαυμασμό σε αυτόν που το βλέπει.
Άλλωστε ο Αριστοτέλης παραμένοντας επίκαιρος είπε τον 4ο π.Χ. αιώνα ότι “Το κάλλος παντός επιστολίου συστατικώτερον” δηλαδή, η ομορφιά είναι η καλύτερη συστατική επιστολή.
Η Πλαστική Χειρουργική είναι επιστήμη αλλά παράλληλα είναι και μια τέχνη που εισέρχεται στη σφαίρα του ευ ζην και της ποιότητας της ζωής και έχει στόχο την σωματική, ψυχική και κοινωνική ευεξία του ατόμου, σε μια κοινωνία με αυξανόμενες απαιτήσεις.
Το κάθε άτομο είναι μοναδικό, ξεχωριστό, με ανάλογες ανάγκες και έτσι προσεγγίζεται από την Δρ. Σαρόγλου
Προτεραιότητα έχει η ασφάλεια και ο σεβασμός του ενδιαφερόμενου, ώστε να κατανοηθούν οι ανάγκες του και να αντιμετωπιστούν με αποτελεσματικότητα.
Η Πλαστική Χειρουργική είναι η δημοφιλέστερη και περισσότερο προβεβλημένη ειδικότητα. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάτε ότι πρόκειται για ιατρικές πράξεις και ότι είναι μια χειρουργική ειδικότητα.
Για αυτόν τον λόγο δεν πρέπει ποτέ να χάνει τον ιατρικό της χαρακτήρα. Μια ασφαλής και προσιτή πράξη στα χέρια κάποιου μη εξειδικευμένου ιατρού μπορεί να επιφέρει δυσάρεστα αποτελέσματα.
Η επιτυχία των ιατρικών πράξεων εξαρτάται από την τήρηση των κανόνων ασφαλείας και την επιλογή του σωστού Πλαστικού Χειρουργού.
Εδώ, προτεραιότητα έχει η ασφάλεια του ασθενούς.

short bio


H Δρ. Πέγκυ Σαρόγλου αποφοίτησε με Άριστα από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Ρώμης «La Sapienza».Συνέχισε την εκπαίδευσή της στην Γενική Χειρουργική στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης και στη συνέχεια μετέβη στο Νοσοκομείο Chelsea & Westminster του Λονδίνου στο Τμήμα Πλαστικής Χειρουργικής.
Ολοκλήρωσε την ειδικότητά της στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και είναι πιστοποιημένη Πλαστικός Χειρουργός, τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Πλαστικής Επανορθωτικής & Αισθητικής Χειρουργικής (Ε.Ε.Π.Ε.Α.Χ.).
Η γιατρός συνέχισε την εκπαίδευσή της στα πιο διακεκριμένα κέντρα των Η.Π.Α. κοντά σε διεθνούς φήμης Πλαστικούς Χειρουργούς. Μεταξύ αυτών ο M. Yaremchuck (Harvard Medical School) στην Βοστώνη, ο B.Guyuron (Case Western Reserve University) στο Κλίβελαντ, οι F.Nahai (Emory) και M.Codner στην Ατλάντα,o R.Rohrich (UT Southwestern) στο Ντάλας, οι D.Baker (NYU) και D.Hidalgo στην Ν.Υόρκη.
Εκεί η Δρ. Σαρόγλου απέκτησε πλούσια εμπειρία στον τομέα της Αισθητικής Χειρουργικής κοντά στους καταξιωμένους καθηγητές και Πλαστικούς Χειρουργούς του διεθνούς jet set.

 

FACE
EYES
NOSE
BREAST
BODY
Μη επεμβατικές

Σκουφά 11, Τ.Κ: 106 73, Αθήνα

Θερμοπυλών 10, 67100, Ξάνθη