Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

(+30) 6940000002 info@spa-about.gr

CrossFit South Factory

 

CrossFit South Factory

694 6798949 - 694 2202773

CrossFit South Factory

Το CrossFit South Factory, ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2012 και συνεχίζει να μοιράζει αδρεναλίνη και ένταση έως και σήμερα. Οι εγκαταστάσεις του , συνολικά 600 τ.μ. στο Ελληνικό, προσφέρουν όλα αυτά που χρειάζεται ένας αθλητής του CrossFit!

Μερικά από τα όργανα παραγωγής έντασης, εκρηκτικότητας και αδρεναλίνης είναι τα Kettle Bell, τα Olympic Bars, τα Rings, τα Med Balls και άλλα πολλά που θα γίνουν η εμμονή σας αλλά και ίσως η καθημερινότητα σας!

Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του CrossFit South Factory, μπορεί κανείς να μάθει όλα τα νέα, το ωριαίο πρόγραμμα αλλά και πολλές πληροφορίες και επεξηγήσεις που αφορούν το CrossFit και τη νέα αυτή τάση που έχει κατακτήσει όλο τον κόσμο! Το προσωπικό του CrossFit South Factory σας περιμένει στις εγκαταστάσεις στο Ελληνικό, για ένα δωρεάν Demo στην ενότητα INTRO.

Η προπόνηση της ημέρας (WOD) είναι κοινή για όλους και αναλύεται σε 5 διαφορετικά επίπεδα έντασης και επιβάρυνσης. Ο κάθε αθλούμενος εκτελεί την προπόνηση που απευθύνεται στο προσωπικό του επίπεδο.

Τα ωράρια λειτουργίας του CrossFit South Factory είναι

Δευτέρα – Παρασκευή : 9:00 -13:00 & 16:00 -22:00

Σάββατο : 9:00 -13:00

Το CrossFit είναι ένα άθλημα , το άθλημα του Fitness.
Στόχος είναι η μέγιστη παραγωγή έργου (αύξηση επιδόσεων σε όλους τους τομείς , που αναλύεται σε αριθμό επαναλήψεων ή κύκλους ασκήσεων, σε συγκεκριμένο χρόνο η σε απαιτούμενο χρόνο για την εκτέλεση τους). Οι προπονήσεις αλλάζουν καθημερινά και αποτελούνται από λειτουργικές κινήσεις που εκτελούνται με την μέγιστη δυνατή ένταση και ασφάλεια.
Συνδυάζονται διάφορες ασκήσεις βασικής γυμναστικής, (ασκήσεις εδάφους, μονόζυγο, κρίκοι, παράλληλοι ζυγοί),άρσεων ολυμπιακών βαρών ,κωπηλασίας, ρίψεων (medicine balls),βαλλιστικές ( kettlebells), και πλυομετρικές (Jump-boxes). Κριτήριο για την ολοκλήρωση μίας άσκησης είναι τόσο ο χρόνος όσο και ο αριθμός των επαναλήψεων. Εμμένουμε στη σωστή εφαρμογή μηχανικής των κινήσεων του ανθρώπινου σώματος, στην προοδευτική αύξηση της έντασης , της επιβάρυνσης καθώς και στη διάθεση του απαιτούμενου χρόνου αποθεραπείας που απαιτείται προκειμένου να βελτιωθεί το επίπεδο γενικής φυσικής κατάστασης.
To CrossFit εστιάζει στην βελτίωση των 10 χαρακτηριστικών της γενικής φυσικής κατάστασης:
Ταχύτητα, Εκρηκτικότητα, Ευκινησία, Αντανακλαστικά, Ισορροπία, Μυϊκή συναρμογή, Μυϊκή αντοχή ,Μυϊκή δύναμη, Ελαστικότητα και Καρδιοαναπνευστική λειτουργία και αντοχή.

Τα αποτελέσματα σε όλο το σώμα είναι άμεσα και εντυπωσιακά!