Τα πάντα για το SPA και τα παρελκόμενα του…

Chakras Core Therapy Spa

 

Chakras Core Therapy Spa Κάντε κράτηση online

  Chakras Core Therapy Spa Κάντε κράτηση online

   Chakras Core Therapy Spa

   Το Chakras Core Therapy Spa είναι ένα κέντρο φροντίδας και αρμονίας Σώματος και Νου.
   Καλώς ήρθατε στον χώρο ομορφιάς , ευεξίας και εναλλακτικής άσκησης Chakras Core Therapy Spa στην Βούλα που σκοπό έχει να προσφέρει μία νότα χαλάρωσης στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητά σας !
   Ο χώρος Εναλλακτικών και Ολιστικών Θεραπειών Chakras Core Therapy Spa συμβάλει στη διατήρηση της ισορροπίας της ζωής σας, μέσα από περιποιήσεις και θεραπείες που προσεκτικά αγκαλιάζουν και γιατρεύουν το σώμα σας, βοηθώντας σας να επιτευχθεί η απόλυτη ηρεμία του μυαλού και του σώματος σας.
   Σε μας θα βρείτε επιλογές για την επίτευξη της αρμονίας του σώματος, του νου και του πνεύματος, προσωπικά προγράμματα YOGA και PILATES , θεραπείες σώματος και προσώπου, προγράμματα αποτοξίνωσης και αποκατάστασης της ζωτικότητας, παραδοσιακές θεραπείες, μασάζ, χώρους χαλάρωσης και άλλες ειδικές υπηρεσίες όπως spa manicure και pedicure, αποτριχώσεις κ.α. Έχουμε πακέτα θεραπευτικά και ομορφιάς για κάθε περίσταση και για κάθε ανάγκη.
   Βασικός μας στόχος είναι η ποιότητα στην παροχή των υπηρεσιών που προσφέρουμε, για το λόγο αυτό ο αριθμός των group στην YOGA και PILATES δεν ξεπερνάει τα 6 άτομα, καταφέρνοντας με αυτό τον τρόπο ο ασκούμενος να έχει την αμέριστη προσοχή και επίβλεψη του instructor οπότε και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της άσκησης. Στο Chakras Core Therapy Spa όλες οι υπηρεσίες παρέχονται από άρτια καταρτισμένο, ειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό με πολυετή πείρα στο χώρο.
   Το σώμα μας είναι ο ναός μας και πρέπει να του δίνουμε όλη την απαιτούμενη φροντίδα, αγάπη, προσοχή και τον ιδιαίτερο σεβασμό που του αρμόζει ! Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να επανακτήσετε και να διατηρήσετε την ισορροπία ανάμεσα στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Κάντε ένα δώρο λοιπόν στον εαυτό σας, απολαμβάνοντας στιγμές άσκησης, ευεξίας & χαλάρωσης και ανακαλύψτε την εσωτερική ισορροπία, τη γαλήνη & την αρμονία που κρύβεται μέσα σας.

   Massage Spa
   Θεραπείες Προσώπου
   Προϊόντα Προσώπου & Σώματος
   Yoga-Pilates-Yogilates
   Concept Store
   Κάρτες Δώρου

   Σεμινάρια